Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Φύγε από εδώ»: Βίντεο σοκ από παιδικό σταθμό προκαλεί οργή - Δάσκαλος σπρώχνει βίαια 4χρονη και τη ρίχνει κάτω!

Τραγικό!

24 Σεπτεμβρίου 2021 12:49
«Φύγε από εδώ»: Βίντεο σοκ από παιδικό σταθμό προκαλεί οργή - Δάσκαλος σπρώχνει βίαια 4χρονη και τη ρίχνει κάτω!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα εξοργιστικό βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας και δείχνει έναν δάσκαλο σε παιδικό σταθμό του Οχάιο να σπρώχνει βίαια ένα 4χρονο κορίτσι, το οποίο πέφτει στο πάτωμα. Μια δεύτερη δασκάλα παρακολουθεί το περιστατικό και στη συνέχεια αποχωρεί χωρίς να κάνει τίποτα.

Ο δάσκαλος James Ciolino του παιδικού σταθμού Wilde Kingdom Early Learning Center συνελήφθη και σε βάρος του ασκήθηκαν κατηγορίες για επίθεση για το περιστατικό της 21ης Ιουνίου. Το κοριτσάκι έπεσε με την πλάτη στο έδαφος και έβαλε τα κλάματα.

«Φύγε από εδώ!» ακούγεται να λέει ο Ciolino και συνεχίζει το χειροκρότημα και το τραγούδι προς την υπόλοιπη τάξη.

Το κορίτσι κλαίει δυνατά στο πάτωμα για περίπου 50 δευτερόλεπτα και εκείνος σηκώνεται τελικά από την καρέκλα του – αντί όμως να δει πώς είναι και να προσπαθήσει να την παρηγορήσει, τη σηκώνει και τη βγάζει έξω από την αίθουσα.

Η Lisa McMillion, διευθύντρια του παιδικού σταθμού Fairfield, δήλωσε στο κανάλι WKRC-TV ότι απέλυσε και τους δύο δασκάλους και τους κατήγγειλε στις αρχές.

«Το ίδιο το βίντεο έχει μέσα του την αλήθεια που χρειάζεται», είπε η διευθύντρια. «Έτσι καθώς το παρακολουθείς, ξέρεις αμέσως τι χρειάζεται να γίνει».

Πριν από το περιστατικό που καταγράφεται στο βίντεο, το κορίτσι είχε φύγει από την αίθουσα για μια άλλη τάξη, σύμφωνα με το WKRC. Η δασκάλα εκείνης της τάξης, Jennifer Miller, ούρλιαξε στον Ciolino να έρθει να την πάρει, αλλά ο άντρας έκλεισε την πόρτα της δικής του τάξης.

Η Miller φαίνεται στο βίντεο να ανοίγει την πόρτα της τάξης του συναδέλφου της και να βάζει μέσα το κορίτσι.

Ο Ciolino σπρώχνει βίαια το παιδί μπροστά στη Miller, η οποία δεν κάνει τίποτα και απλώς παρακολουθεί, κλείνοντας στη συνέχεια την πόρτα. Και η δασκάλα είναι αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη, ενώ και οι δύο δηλώνουν αθώοι στις κατηγορίες που τους έχουν απαγγελθεί.

«Τι άκαρδος άνθρωπος» λέει η μητέρα του κοριτσιού

Η μητέρα του κοριτσιού, το όνομα της οποίας δεν έχει γίνει γνωστό, δήλωσε πως στο βίντεο φαίνεται ο άντρας να σπρώχνει το παιδί «σαν να είναι ζώο».

«Ένα μικρό μωρό που δεν ξέρει τίποτα, που το μόνο που ξέρει στη ζωή είναι να παίζει, να τρώει και να κοιμάται – τη σπρώχνεις και τη ρίχνεις κάτω. Και είναι κάτω, κλαίει και πάλι κάνεις αυτό που κάνεις. Τι άκαρδος άνθρωπος», είπε η μητέρα.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share