Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Φρίκη: 11 άντρες βίαζαν και βασάνιζαν 17χρονη! Χάραξαν τατουάζ στο σώμα της και την έκαιγαν με τσιγάρα (Video)

Οι εφιαλτικές στιγμές που έζησε

24 Σεπτεμβρίου 2021 08:01
Φρίκη: 11 άντρες βίαζαν και βασάνιζαν 17χρονη! Χάραξαν τατουάζ στο σώμα της και την έκαιγαν με τσιγάρα (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έντεκα άντρες που βασάνιζαν και βίαζαν ομαδικά ένα 17χρονο κορίτσι από το Μαρόκο επί δύο μήνες καταδικάστηκαν σε φυλάκιση 20 ετών. Πρόκειται για μια υπόθεση που προκάλεσε οργή παγκοσμίως. Επίσης, στη χώρας ένας 29χρονος κρατούσε 25χρονη σε σπίτι στη Χαλκίδα και τη βίαζε επί 14 ημέρες.

Η Khadija Okkarou απήχθη και πουλήθηκε σε μια συμμορία, η οποία τη βίασε και της χάραξε τατουάζ στο σώμα, προτού την επιστρέψει πίσω στο σπίτι της οικογένειάς της έπειτα από δύο μήνες.

Το συγκλονιστικό βίντεο με το κορίτσι:

Η υπόθεση σόκαρε το Μαρόκο αλλά και ολόκληρο τον κόσμο, εξαιτίας της ακραίας βίας που άσκησαν οι δράστες. Μάλιστα, ένα βίντεο που κυκλοφόρησε online το 2018 έδειχνε τα χέρια της, τα πόδια της και τον λαιμό γεμάτα τατουάζ που έκαναν οι βασανιστές της. Στο σώμα της είχε επίσης καψίματα από τσιγάρα.

Η Okkarou, η οποία αποκάλυψε με τεράστιο θάρρος τη φριχτή κακοποίηση που δέχτηκε σε ένα βίντεο - μια κίνηση σπάνια για τη συντηρητική βορειοαφρικανική χώρα - είπε πως μέλη μιας «επικίνδυνης συμμορίας τη βίασαν ομαδικά και τη βασάνισαν για μήνες.

Ο δικηγόρος του κοριτσιού, Ibrahim Hachane, δήλωσε πως το δικαστήριο της πόλης Beni Mellal έκρινε ένοχους τους κατηγορούμενους για μια σειρά από κατηγορίες, στις οποίες περιλαμβάνονται ο βιασμός και η απαγωγή.

Δύο άλλοι κατηγορούμενοι καταδικάστηκαν σε φυλάκιση δύο ετών και έναν χρόνο με αναστολή. Στους δράστες επιβλήθηκε και χρηματικό πρόστιμο, σύμφωνα με τον δικηγόρο.

Μετά την κυκλοφορία του βίντεο με την Okkarou να περιγράφει την κακοποίηση που βίωσε το 2018, οι γονείς δύο αντρών που τη βίασαν και τη βασάνισαν την κατηγόρησαν ότι είχε «κακή φήμη» στην περιοχή. Εκείνη την εποχή, οι γονείς υποστήριξαν ότι το κορίτσι έλεγε ψέματα και ότι «το ήθελε αυτό» που της συνέβη. Γιατροί ανέφεραν πως το κορίτσι επηρεάστηκε σοβαρά από αυτές της κατηγορίες.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share