Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Θρίλερ με την εξαφάνιση της 22χρονης: Βρέθηκε πτώμα που ταιριάζει στην περιγραφή της!

Σοκάρουν οι εξελίξεις!

20 Σεπτεμβρίου 2021 10:22
Θρίλερ με την εξαφάνιση της 22χρονης: Βρέθηκε πτώμα που ταιριάζει στην περιγραφή της!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα πτώμα που πιθανολογείται ότι ανήκει στην αγνοούμενη Γκάμπι Πετίτο εντοπίστηκε στο εθνικό πάρκο Grand Teton στο Γουαϊομινγκ των ΗΠΑ!

Η νεαρή εξαφανίστηκε τον περασμένο μήνα ενώ βρισκόταν σε δακοπές με τον σύντρφό της και σύμφωνα με αξιωματούχους τα ανθρώπινα λείψανα ταιριάζουν με την περιγραφή της.

«Η πλήρης ιατροδικαστική ταυτοποίηση δεν έχει ολοκληρωθεί για να επιβεβαιώσει 100% ότι βρήκαμε την Γκάμπι, αλλά η οικογένειά της έχει ειδοποιηθεί για αυτή την ανακάλυψη» ανέφερε.

Η αιτία θανάτου δεν έχει προσδιοριστεί, είπε, ενώ οι αρχές εργάζονται για να επιβεβαιώσουν ότι η σορός είναι της Πετίτο.

Θρίλερ με την εξαφάνιση της 22χρονης: Βρέθηκε πτώμα που ταιριάζει στην περιγραφή της!

Η νεκροψία έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή της κομητείας Τέτον.

Μετά την χθεσινή ανακοίνωση, ο πατέρας της Πετίτο, Τζόζεφ, μοιράστηκε ένα αφιέρωμα στην κόρη του στο Instagram, το Facebook και το Twitter, με μια φωτογραφία που την δείχνει να στέκεται μπροστά σε ένα γκράφιτι με φτερά αγγέλου και την λεζάντα «άγγιξε τον κόσμο».

«Όπως κάθε γονέας μπορεί να φανταστεί, αυτή είναι μια απίστευτα δύσκολη στιγμή για την οικογένεια και τους φίλους, οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι μαζί τους», είπε ο Τζόουνς στους δημοσιογράφους. «Ζητάμε να σεβαστείτε όλοι την ιδιωτικότητά τους καθώς θρηνούν για τον χαμό της κόρης τους».

Ο Ρίτσαρντ Μπένσον, δικηγόρος της οικογένειας Πετίτο, ευχαρίστησε τις αρχές επιβολής του νόμου και τις ομάδες έρευνας και διάσωσης για τις προσπάθειές τους να βρουν το κορίτσι. «Η ακούραστη δουλειά και η αποφασιστικότητά σας βοήθησαν την Γκάμπι να επιστρέψει στο σπίτι, στους γονείς της» είπε σε δήλωσή του. «Η οικογένεια κι εγώ θα είμαστε για πάντα ευγνώμονες»!

Το χρονικό της εξαφάνισης

Η Γκαμπριέλ Πετίτο, 22 ετών, είχε φύγει από τη Νέα Υόρκη τον Ιούλιο μαζί με τον σύντροφό της Μπράιαν Λόντρι, 23 ετών, για ένα ταξίδι με βανάκι που υποτίθεται θα διαρκούσε τέσσερις μήνες και τους σταθμούς του οποίου το ζευγάρι μοιραζόταν συχνά στο Instagram και το YouTube, όπου αναρτούσε φωτογραφίες και βίντεο.

Όμως, την 1η Σεπτεμβρίου, ο Μπράιαν Λόντρι επέστρεψε μόνος με το βανάκι στο σπίτι τους στη Φλόριντα. Στις 11 Σεπτεμβρίου, η οικογένεια της Γκαμπριέλ Πετίτο ενημέρωσε τις αρχές για την εξαφάνισή της, λέγοντας πως δεν έχει νέα της από τα τέλη Αυγούστου.

Το περιστατικό που τράβηξε την προσοχή της αστυνομίας

Τις τελευταίες ημέρες πάντως, έρχονται στην επιφάνεια στοιχεία που δείχνουν ότι το ζευγάρι δεν ήταν και τόσο ευτυχισμένο όσο έδειχνε. Συγκεκριμένα, η αστυνομία στην τουριστική πόλη Μόαμπ της νότιας Γιούτα, ανταποκρίθηκε σε μία κλήση σχετικά με ένα πιθανό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, το οποίο οι αξιωματικοί λένε ότι ήταν περισσότερο μια κρίση ψυχικής υγείας που αφορούσε το ζευγάρι στις 12 Αυγούστου. Οι αστυνομικοί δήλωσαν σε αστυνομική έκθεση ότι δεν παρατηρήθηκαν σημαντικοί τραυματισμοί.

Το βίντεο που δείχνει τη συνομιλία του ζευγαριού με τους αστυνομικούς:

Ένας μάρτυρας κάλεσε το 911 και είπε ότι είδε τον Λόντρι και την Πετίτο να τσακώνονται για ένα τηλέφωνο, σύμφωνα με την έκθεση. Όταν ο Λόντρι επέστρεψε στο βαν, η Πετίτο τον χτύπησε στο χέρι προτού προσπαθήσει να ανέβει από το παράθυρο του οδηγού. Οι αστυνομικοί είπαν ότι ζήτησαν από το βαν να σταματήσει στην άκρη του δρόμου κοντά στην είσοδο του Εθνικού Πάρκου Arches και είδαν την Πετίτο να κλαίει γοερά στη θέση του αστυνομικού. Η 22χρονη τους είπε ότι πάλευε με την ψυχική της υγεία.

«Σε κανένα σημείο της έρευνάς μου, η κοπέλα δε σταμάτησε να κλαίει, να αναπνέει βαριά ή να συντάξει μία πρόταση χωρίς να σκουπίσει τα δάκρια, τη μύτη της ή να τρίψει τα γόνατά της με τα χέρια της» ανέφερε ο αστυνομικός Ντάνιελ Ρόμπινς στην έκθεσή του.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share