Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ασύλληπτο σοκ για ζευγάρι ηλικιωμένων: Τους ήρθε ο λογαριασμούς του ρεύματος 41.703 ευρώ!

Το υπέρογκο ποσό αφορούσε δύο μήνες κατανάλωσης

16 Σεπτεμβρίου 2021 09:54
Ασύλληπτο σοκ για ζευγάρι ηλικιωμένων: Τους ήρθε ο λογαριασμούς του ρεύματος 41.703 ευρώ!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δεν πίστευε στα μάτια του ένα ζευγάρι ηλικιωμένων στην Κύπρο όταν άνοιξαν τον λογαριασμό του ρεύματος και είδαν ότι έπρεπε να πληρώσουν στην Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου 41.703 ευρώ.

Όπως φαίνεται στον λογαριασμό η ΑΗΚ εκτίμησε ότι το ζευγάρι κατανάλωσε τη συγκεκριμένη ποσότητα ρεύματος κατά το δίμηνο 11 Ιουνίου με 12 Αυγούστου 2021. Η προθεσμία πληρωμής του ποσού λήγει στις 22 Σεπτεμβρίου.

Ασύλληπτο σοκ για ζευγάρι ηλικιωμένων: Τους ήρθε ο λογαριασμούς του ρεύματος 41.703 ευρώ!

Μετά το αρχικό σοκ ο γιος του ζευγαριού επικοινώνησε με την ΑΗΚ, εκπρόσωπος της οποίας τού σύστησε να καλεί μόνο σε εργάσιμες ημέρες και ώρες. Λίγες ώρες μετά η Αρχή αναγνώρισε ότι πρόκειται για λάθος, διαβεβαιώνοντας ότι θα σταλεί νέος λογαριασμός όπως αναφέρει το ertnews.gr.

Οπως δήλωσε μάλιστα ο γιος των ηλικιωμένων ανθρώπων, στο σπίτι όπου έγινε η χρέωση, υπάρχουν και φωτοβολταϊκά συστήματα.

Πέθανε στον ύπνο της η 33χρονη, Μαρία Λιοτατή - Πριν 6 μήνες είχε γίνει μητέρα

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως το χαμόγελο της 33χρονης επιχειρηματίας Μαίρης Λιοτατή, θυγατέρα του επιχειρηματία Χαράλαμπου Λιοτατή που διατηρεί αλυσίδα ζαχαροπλαστείων στη Κύπρο, έσβησε για πάντα.

Η είδηση του αναπάντεχου θανάτου της άτυχης Μαρίας, που έσβησε στον ύπνο της, σκόρπισε ανείπωτη θλίψη σε συγγενείς και φίλους. Η 33χρονη, ήταν μια νεαρή γεμάτο όνειρα, ενώ πριν ένα χρόνο είχε παντρευτεί και πριν περίπου έξι μήνες, έγινε μητέρα. «Σε επαγγελματικό επίπεδο εύχομαι να έχουμε πάντοτε την ήδη υπάρχουσα σταθερή ποιότητα, να συνεχίσουμε την παράδοση μας και να υπάρξει μία μελλοντική επέκταση της εταιρείας. Όσο για τα προσωπικά μου, πάντα ονειρευόμουν να αποκτήσω μια όμορφη και μεγάλη οικογένεια, όπως έζησα και εγώ μέχρι τώρα», είχε αναφέρει σε συνέντευξη της η Μαίρη Λιοτατή.

Πέθανε στον ύπνο της η 33χρονη, Μαρία Λιοτατή

Ο χαροκαμένος σύζυγος, που εντόπισε αναίσθητη τη σύζυγο του, κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε την 33χρονη στο νοσοκομείο, ωστόσο οι επί καθήκοντι ιατροί δυστυχώς διαπίστωσαν τον θάνατο της.

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου, ενώ φως στα ακριβή αίτια θανάτου της θα ρίξει η νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί επί της σορού της από την Αγγελική Παπέττα.

Πέθανε στον ύπνο της η 33χρονη, Μαρία Λιοτατή

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share