Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σουμάχερ: Συγκλονίζει η σύζυγός του στο ντοκιμαντέρ του Netflix - Δεν ήθελε να πάει για σκι εκείνη τη μέρα

«Σε όλους λείπει ο Μίκαελ»

16 Σεπτεμβρίου 2021 09:30
Σουμάχερ: Συγκλονίζει η σύζυγός του στο ντοκιμαντέρ του Netflix - Δεν ήθελε να πάει για σκι εκείνη τη μέρα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο νέο ντοκιμαντέρ του Netflix για το θρύλο της Formula1 Μίκαελ Σουμάχερ μίλησε η σύζυγός του Κορίνα, η οποία με δάκρυα στα μάτια αποκαλύπτει ότι ο θρύλος της Φεράρι είχε αμφιβολίες πριν αποφάσισε τελικά να κάνει σκι στο θέρετρο Meribel, τη μοιραία ημέρα του σοβαρού ατυχήματος.

Η Κορίνα Σουμάχερ στάθηκε στο πλευρό του συζύγου της από την πρώτη ημέρα του ατυχήματος που σημειώθηκε στις 28 Δεκεμβρίου του 2013, όταν ενώ έκανε σκι βρέθηκε εκτός της πίστας και τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι. Στο ντοκιμαντέρ του Netflix που κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου η ίδια παραδέχεται ότι κάθε μέρα λείπει στην ίδια αλλά και στην υπόλοιπη οικογένεια.

«Ο Μίκαελ μου λείπει κάθε μέρα. Λείπει στα παιδιά, στην οικογένεια και τον πατέρα του, σε όλους όσοι είναι γύρω του», δηλώνει στο ντοκιμαντέρ, για τη ζωή του 7 φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1 που κυκλοφορεί στο Netflix με τίτλο «Σουμάχερ».

«Σε όλους λείπει ο Μίκαελ, αλλά ο Μίκαελ είναι εδώ - διαφορετικός, αλλά εδώ. Εξακολουθεί να μου δείχνει πόσο δυνατός είναι κάθε μέρα», δήλωσε συγκινημένη.

Αποκάλυψη «βόμβα» για τον Μίκαελ Σουμάχερ: «Λίγο πριν από το ατύχημα...»

Έτσι είναι η ζωή του θρύλου της F1 - Τα επιτεύγματα και το συγκλονιστικό ατύχημα που πάγωσε τον χρόνο

Μίκαελ Σουμάχερ: Έτσι είναι η ζωή του θρύλου της F1! Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ για το ντοκιμαντέρ του Netflix αφιερωμένο στην ζωή και τις επιτυχίες του θρύλου της Formula 1, Μίκαελ Σουμάχερ. Το ντοκιμαντέρ αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στην δημοφιλή streaming πλατφόρμα στις 15 Σεπτεμβρίου.

Το τρέιλερ που κυκλοφόρησε είναι άκρως συγκινητικό, καθώς δεν εστιάζει μόνο στα επιτεύγματα του Σουμάχερ στην πίστα, αλλά και στην ζωή του Γερμανού με την οικογένειά του και την σύζυγό του, Κορίνα, που δεν έχει φύγει στιγμή από το πλευρό του, ακόμα και μετά το σοβαρό ατύχημα, που είχε το 2013.

Η ίδια εμφανίζεται να λέει σε ένα σημείο του ντοκιμαντέρ: «Μου δείχνει κάθε μέρα πόσο δυνατός είναι ακόμα», ενώ στην συνέχεια εμφανίζονται και τα παιδιά του, Τζίνα και Μικ. Μάλιστα, ο γιος του ακολουθεί τα χνάρια του και είναι κι εκείνος οδηγός της Formula 1.

Πέρα από τα μέλη της οικογένειάς του, θα συμμετάσχει επίσης, ο αδερφός του, Ραλφ, ο παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 Σεμπάστιαν Φέτελ, καθώς και άλλα πρόσωπα που έχουν συνεργαστεί με τον Γερμανό θρύλο.

Να σημειωθεί ότι ο Μίκαελ Σουμάχερ δεν έχει αναρρώσει πλήρως από τον τραυματισμό του πριν οκτώ χρόνια, ενώ έκανε σκι. Λαμβάνει ακόμα θεραπεία για τον εγκέφαλό του.

Δείτε το τρέιλερ:

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share