Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αρρωστημένο: Πλήρωνε φτωχές γυναίκες για να τις δένει χειροπόδαρα και να χτυπάει τα πόδια τους (Video)

Ο δράστης ξεχώριζε τα θύματα του, σε «όμορφα» τα οποία πλήρωνε με 500 τουρκικές λίρες

14 Σεπτεμβρίου 2021 08:54
Αρρωστημένο: Πλήρωνε φτωχές γυναίκες για να τις δένει χειροπόδαρα και να χτυπάει τα πόδια τους (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μία απίστευτη υπόθεση απασχολεί την Τουρκία τις τελευταίες ημέρες, με τις εικόνες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας να σοκάρουν την κοινή γνώμη. Επίσης, η τουρκική αστυνομία συνέλαβε έναν ιμάμη στην Τραπεζούντα του Πόντου με την κατηγορία ότι σκότωσε τις τρεις κόρες του.

Πρωταγωνιστής της υπόθεσης είναι ο Ερκάν Τ., εργαζόμενος σε εταιρεία μεταφοράς, ο οποίος ζει στην περιοχή Μελίκγκαζι της Καισάρειας, με την -επί 10 χρόνια- σύζυγο του και τα δύο παιδιά τους.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η Αστυνομία, ο άνδρας εκμεταλλευόταν φτωχές γυναίκες, τις οποίες πλήρωνε για να… χτυπά τα πόδια τους, μέσα στο σπίτι του. Ο δράστης ξεχώριζε τα θύματα του, σε «όμορφα» τα οποία πλήρωνε με 500 τουρκικές λίρες και σε «άσχημα», που λάμβαναν 250 τουρκικές λίρες.

Η αρρωστημένη δράση του αποκαλύφθηκε όταν ένα από τα θύματα του, έκανε καταγγελία στην Αστυνομία. Η σύζυγος του, κατέθεσε στις αρχές, ότι χτυπούσε και την ίδια στα πόδια, ωστόσο δεν είχε αντιληφθεί ποτέ την παρουσία άλλων γυναικών μέσα στο σπίτι. Οι εικόνες των θυμάτων, που είναι δεμένα χειροπόδαρα και με καλυμμένα τα μάτια τους, σοκάρουν!

Δείτε το βίντεο:

Φρίκη με νέα γυναικοκτονία: Βίασε, στραγγάλισε και τεμάχισε φοιτήτρια

Φρίκη προκάλεσε στην κοινή γνώμη της Τουρκίας ένα νέο ειδεχθές έγκλημα με θύμα μία νεαρή γυναίκα στην Αττάλεια.

Ο 48χρονος μεσίτης Mustafa Murat Ayhan βίασε, στραγγάλισε και στη συνέχεια τεμάχισε την 21χρονη Azra Gülendam Haytaoğlu στην μπανιέρα, τοποθετώντας τα κομμάτια της σε μια βαλίτσα.

Η άτυχη κοπέλα σπούδαζε δημοσιογραφία, ενώ φέρεται να γνώρισε τον διεστραμμένο άνδρα σε μια καφετέρια. Εκείνος την παρέσυρε σπίτι του όπου αφού ικανοποίησε τις αρρωστημένες σεξουαλικές ορέξεις του, τής έκοψε το νήμα της ζωής και επιχείρησε να εξαφανίσει τα ίχνη της.

Ακολούθως, αφού έβαλε τα κομμένα μέλη της σε μια βαλίτσα, τα μετέφερε σε ένα δάσος όπου τα έθαψε.

Η Azra αγνοείτο για πέντε ημέρες πριν το διαμελισμένο σώμα της ανακαλυφθεί μέσα σε μια βαλίτσα στο δάσος.

Οι Αρχές έφθασαν τελικά στα ίχνη του από τις κάμερες ασφαλείας, ενώ ο 48χρονος ισχυρίστηκε αρχικά ότι απλά δείπνησαν και ακολούθως η Azra έφυγε. Κλειστό κύκλωμα τον είχε ωστόσο «πιάσει» κρατώντας τη βαλίτσα, με αποτέλεσμα να ομολογήσει.

Η νέα γυναικοκτονία έχει σοκάρει την Τουρκία, όπου τα εγκλήματα κατά των γυναικών και η ενδοοικογενειακή βία αποτελούν μάστιγα.

Από τον Οκτώβριο του 2020, υπολογίζεται ότι πάνω από 300 γυναίκες έχουν δολοφονηθεί από τους συζύγους τους. Ένας αριθμός ωστόσο που ενδέχεται να είναι πολύ μεγαλύτερος, καθώς δεν δημοσιοποιούνται επίσημα στοιχεία στη γειτονική χώρα, η οποία υπενθυμίζεται πως επέστρεψε στον Μεσαίωνα, αποχωρώντας από τη Σύμβαση του Συμβουλίου της Ευρώπης για την πρόληψη και την καταπολέμηση τόσο της βίας κατά των γυναικών, όσο και της ενδοοικογενειακής, που υιοθετήθηκε στην Κωνσταντινούπολη το 2011.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share