Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βρέθηκε νεκρή ανάμεσα σε 140 φίδια με έναν πύθωνα τυλιγμένο στον λαιμό της

Τραγικό!

13 Σεπτεμβρίου 2021 15:26
Βρέθηκε νεκρή ανάμεσα σε 140 φίδια με έναν πύθωνα τυλιγμένο στον λαιμό της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η είδηση δεν θα είχε ενδιαφέρον, εάν δεν γίνονταν γνωστές οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εντοπίστηκε. Το πτώμα της 36χρονης Λόρα Χερστ βρέθηκε την Τετάρτη σε ένα ακατοίκητο σπίτι στο Όξφορντ, με έναν πύθωνα μήκους 2,4 μέτρων τυλιγμένο γύρω από τον λαιμό της άτυχης γυναίκας.

Την πληροφορία έδωσε στη δημοσιότητα η εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας σε μία ανακοίνωση. Οι γιατροί προσπάθησαν χωρίς αποτέλεσμα να συνεφέρουν τη γυναίκα, σύμφωνα με την ίδια πηγή. Όπως έγινε γνωστό στο σπίτι όπου βρέθηκε το πτώμα της άτυχης γυναίκας φιλοξενούνταν 140 ερπετά.

«Φαίνεται πως στραγγαλίστηκε από το ερπετό», εξήγησε η αξιωματικός, που μίλησε στην εφημερίδα Lafayette Journal & Courier και συμπλήρωσε «Θα είμαστε βέβαιοι μετά τη νεκροψία νεκροτομή».

Η κατοικία, που ανήκει στον αρχηγό της τοπικής αστυνομίας Ντον Μάνσον, χρησιμοποιείτο ειδικά για τη φιλοξενία των 140 ερπετών, τα 20 εκ των οποίων ανήκαν στο θύμα, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Ο θάνατος της Χερστ είναι ένα «τραγικό δυστύχημα», είπε στην εφημερίδα ο Μάνσον, ο οποίος ανακάλυψε το πτώμα.

Κάτοικοι χωριού σκότωσαν πύθωνα 6 μέτρων και τον τηγάνισαν για να τον φάνε!

Φίδι: Ένας τεράστιος θηλυκός πύθωνας 6 μέτρων και ένας μικροσκοπικός αρσενικός σκοτώθηκαν από πεινασμένους χωρικούς, οι οποίοι έκοψαν τα ερπετά για να τα τηγανίσουν και να τα φάνε.

Οι ντόπιοι στο Μαλαισιανό νησί Βόρνεο βρήκαν τα φίδια μέσα σε ένα δέντρο, την ώρα που βγήκαν για κυνήγι. Καθώς περνούσε, η ομάδα άκουσε περίεργους θορύβους που προέρχονταν από το ξερό κούτσουρο. Παράλληλα δείτε τι πρέπει να κάνετε σε περίπτωση που σας τσιμπήσει φίδι.

Φίδι

Χρησιμοποιώντας ένα αλυσοπρίονο έκοψαν το δέντρο και ενθουσιάστηκαν όταν είδαν τα ερπετά – τα οποία θεωρούνται λιχουδιά στην απομακρυσμένη περιοχή Sarawak.

Αρκετοί άνδρες έσυραν τα ζώα έξω πριν τα πυροβολήσουν και τα μεταφέρουν σε ένα φορτηγό. Αργότερα τα μοιράστηκαν με τους πεινασμένους πολίτες. Σύμφωνα με το τοπικό έθιμο, ο πύθωνας ψήνεται πάνω σε μια φωτιά ή τηγανίζεται σε ένα τηγάνι και συνοδεύεται με ρύζι και λαχανικά.

Μαλαισία Φίδι

Ο 60χρονος Τinsung Ujan που βρήκε τα ερπετά, δήλωσε ότι οι χωρικοί στην πόλη Bintulu κοντά στον ποταμό Kelawit θα απολαύσουν το κρέας τους για μέρες. Είπε: “Κοίταξα στην τρύπα του ξύλου και με έκπληξη είδα το μεγάλο θηλυκό να ζευγαρώνει με ένα μικρότερο αρσενικό φίδι.”

Φίδι Μαλαισία

“Έπρεπε να χωρίσουμε το ξύλο για να τα φτάσουμε και ήταν δύσκολο να αφαιρέσουμε τα φίδια λόγω του μεγέθους και της θέσης τους. Ήταν κολλημένα μαζί.”

Πύθωνας Μαλαισία

“Ήμουν επίσης έκπληκτος γιατί δεν είχα δει ποτέ πριν φίδια να ζευγαρώνουν και ποτέ δεν είχα δει τεράστιο πύθωνα που είχε μήκος πάνω από πέντε μέτρα. Ο αρσενικός πύθωνας ήταν αρκετά μικρός.”

Φίδι και πύθωνας

“Είπα να πυροβολήσω τα δύο ερπετά γιατί για την κοινότητά μας είναι ένα εξωτικό πιάτο και είναι επίσης το αγαπημένο μας.”

Πύθωνας Μαλαισία

Ο Tinsung είπε πως όταν επέστρεψε στην πόλη με τους πύθωνες στο πίσω μέρος του φορτηγού του, οι κάτοικοι τον χαιρέτησαν με χαμόγελο.

Πύθωνας χωριό

“Το κρέας του φιδιού χωρίστηκε στη συνέχεια και διανεμήθηκε στους χωρικούς και στους αγρότες της περιοχής.”

Άνδρας παντρεύτηκε κόμπρα επειδή τη θεωρεί μετενσάρκωση της νεκρής συντρόφου του

Έχουμε διαβάσει κατά καιρούς πολλές παράξενες ειδήσεις και αυτή σίγουρα είναι από τις κορυφαίες που είδαμε ποτέ.

Ένας νεαρός από την Ταϊλάνδη πριν από πέντε χρόνια «έχασε» τη σύντροφό του. Ωστόσο η ζωή του επιφύλαξε μια παράξενη έκπληξη, καθώς βρήκε σε μία… κόμπρα παρόμοια χαρακτηριστικά με αυτά της νεκρής φίλης του.

Ο Ταϊλανδός πίστεψε πως είναι η μετενσάρκωσή της και έτσι αποφάσισε να ξοδεύει όλο το χρόνο του μαζί του. Μαζί βλέπουν τηλεόραση, κάνουν ταξίδια και το... κερασάκι στην τούρτα ήταν ο γάμος τους!

«Αυτός ο τύπος πιστεύει ότι η φίλη του ξαναγεννήθηκε ως αυτή η λευκή κόμπρα», δήλωσε ο Βοράναν Σαρασαλίν από το Καντσαναμπούρι της Ταϊλάνδης.

«Παρατήρησε το φίδι και είδε μια εντυπωσιακή ομοιότητα με τη γυναίκα που κάποτε αγαπούσε. Είναι πολύ ικανοποιημένος που περνάει χρόνο, επικοινωνεί και να παίζει με το φίδι. Το φροντίζει προσεκτικά λόγω του γεγονότος ότι πιστεύει πως έγινε η σύντροφός του.»

Φίδι επιτέθηκε σε οδηγό μηχανής! (Video)

undefined

Ένα τρομακτικό βίντεο έρχεται στο φως της δημοσιότητας με ένα φίδι να επιτίθεται σε οδηγό μηχανής! Ακόμα δείτε αυτή την κόμπρα να "πυροβολάει" αυγά από το στόμα της...

Στο βίντεο που ακολουθεί, ένας μηχανόβιος πηγαίνει αμέριμνος βόλτα ενώ πίσω του ακολουθεί ένα αυτοκίνητο που τον κινηματογραφεί.

Όλα πηγαίνουν μία χαρά, η μέρα είναι ηλιόλουστη και ο δρόμος τελείως άδειος.

Από το πουθενά πετάγεται ένα φίδι που αντί να το βάλει στα πόδια στη θέα των οχημάτων, αποφασίζει να επιτεθεί.

Δείτε το φίδι να κάνει επίθεση στον μηχανόβιο:

Στο νοσοκομείο κατέληξε ένας άνδρας στην Αυστραλία όταν ένα δηλητηριώδες φίδι που προσπάθησε να πιάσει τον τσίμπησε. Ακόμα δείτε αυτή την κόμπρα να "πυροβολάει" αυγά από το στόμα της...

Ο Τόνι Χάρισον μετέδωσε, μάλιστα, σε live streaming τη στιγμή του τραυματισμού του από το φίδι που ήταν κρυμμένο κάτω από μια εξωτερική μονάδα κλιματισμού.

Όπως φαίνεται στο βίντεο όταν ο Χάρισον σήκωσε τη μονάδα το φίδι που ήταν από κάτω τον δάγκωσε στον αντίχειρα.

Σύμφωνα με την σύζυγό του το φίδι που τον τσίμπησε ήταν το δεύτερο πιο δηλητηριώδες της Αυστραλίας.

«Τώρα νιώθω καλά, είμαι φοβισμένος αλλά καλά» δήλωσε μέσα από το νοσοκομείο ο Χάρισον.

Ο Χάρισον ήταν τυχερός μέσα στην ατυχία του καθώς στο παρελθόν τον είχε τσιμπήσει ίδιο είδος φιδιού με αποτέλεσμα το ανοσοποιητικό του σύστημα να έχει αναπτύξει αντισώματα.

«Το δάγκωμα είχε συμβεί πριν από 18 χρόνια και τότε παραλίγο να πεθάνει» πρόσθεσε η σύζυγός του.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share