Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Έχασα την παρθενιά μου ενώ κοιμόμουν - Με έπιασε από το αιδοίο": Συγκλονίζει νέα καταγγελία από ηθοποιό!

Συγκλονίζει με τα όσα περιγράφει!

13 Σεπτεμβρίου 2021 15:00
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

H κορυφαία κωμική ηθοποιός, περιγράφει την τραυματική εμπειρία της πρώτης της φοράς. Η Amy Schumer, η οποία πρόσφατα παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Chris Fischer, έδωσε μια εξομολογητική συνέντευξη στην εκπομπή της Oprah Winfrey SuperSoul Conversations.

Η 36χρονη ηθοποιός, μίλησε για μια εμπειρία βιασμού που έζησε όταν ήταν 17 χρονών και μάλιστα από το αγόρι με το οποίο τότε είχε σχέση. Όπως λέει είναι ένας βιασμός που ανήκει στην περίφημη «γκρίζα ζώνη», αλλά δεν παύει να είναι ένα γεγονός που τη στιγμάτισε, της κόστισε ένα μεγάλο κομμάτι της αυτοπεποίθησης και της αυτοεκτίμησής της.

«Έχασα την παρθενία μου ενώ κοιμόμουν», είπε προσθέτοντας ότι στα stand-up παραστάσεις που έχει δώσει. «Ήταν ένας τρόπος να μιλήσω γι’ αυτό και να κάνω τον κόσμο να γελάσει, αλλά και να μάθει. Όταν ακούμε για περιπτώσεις βιασμού φανταζόμαστε κάποιον κακό άντρα να ξεπετάγεται μέσα από ένα θάμνο, αλλά κανείς δεν σου λέει ότι μπορεί να τον βιώσεις από έναν άνθρωπο που, υποτίθεται ότι, ξέρεις καλά. Μπορεί να είναι ο σύζυγός σου, ένας φίλος σου», είπε.

«Όταν τελικά συμβαίνει αυτό σκέφτεσαι ”Οk, δεν θα ήθελα να δω αυτόν τον άνθρωπο να σαπίζει στη φυλακή, αλλά αυτό που μου έκανε δεν ήταν σωστό και δεν είχε τη συγκατάθεσή μου. Στα stand-up μου, όταν αναφέρω το συγκεκριμένο περιστατικό, τονίζω ότι όταν μια γυναίκα κοιμάται, η απάντησή της στο αν θέλει να κάνετε σεξ, μάλλον είναι ”όχι”», πρόσθεσε εξηγώντας ότι ο τύπος με τον οποίο έβγαινε εκείνη την περίοδο της είχε δικαιολογηθεί λέγοντας ότι νόμιζε πως εκείνη ήξερε ότι θα έκαναν σεξ.

«Μου έβαλαν κέρματα μέσα στο αιδοίο και ένα...» - Φρικιαστική μαρτυρία βιασμού από 19χρονη

«Δεν συμφώνησα ποτέ. Δεν είχαμε συζητήσει κάτι και δεν είχαμε φτάσει τη σχέση μας ακόμα σε εκείνο το στάδιο.

«Δεν είπα τίποτα. Ήταν το αγόρι μου. Τον αγαπούσα, έπρεπε να τον ”ανεχτώ”. Ένιωθα όμως όμως τόσο θυμωμένη κι αυτόν τον θυμό τον κουβαλάω μέχρι σήμερα. Δεν νομίζω ότι ξεχνάς ποτέ κάτι τέτοιο. Οι γυναίκες μαθαίνουμε από μικρή ηλικία ότι δεν πρέπει να νευριάζουμε γιατί αυτό απομακρύνει τους άλλους. Έτσι καταπίεσα το θυμό μου και προσπάθησα να παρηγορήσω εκείνον επειδή είχε νευριάσει που είχα νευριάσει. Ήμουν 17 χρονών και ήθελα το αγόρι μου να με θέλει».

Η Oprah Winfrey τη ρώτησε αν θεωρεί πως η πρώτη της της σεξουαλική εμπειρία ήταν βιασμός και εκείνη απάντησε: «Στην πραγματικότητα νιώθω ότι έχασα την παρθενιά μου με βιασμό.

Επιπλέον μίλησε για ακόμα έναν πρώην της που με τη συμπεριφορά, τις πράξεις και τις βίαιες κινήσεις του προς εκείνη την «έπεισε» ότι δεν ήταν άξια να αγαπηθεί».

«Δεν καταλάβαινε πόσο δυνατά με άρπαζε από το χέρι ή πόσο δυνατά με έσπρωχνε. Μπορεί να έπεφτα κάτω από την ορμή και να χτυπούσα», εξήγησε. «Μπορώ να φέρω την εικόνα να είμαι στο έδαφος σαν να έγινε πριν από μια ώρα. Να τρέχω μακριά έχοντας βγάλει τα παπούτσια μου προσπαθώντας να ξεφύγω από εκείνον επειδή πλέον φοβόμουν για τη ζωή μου», είπε αποκαλύπτοντας ένα από τα περιστατικά που έχει ζήσει. «Εν τω μεταξύ όταν ζεις κάτι τέτοιο είναι σαν να βγαίνεις από το σώμα σου και να σε βλέπεις. Και σκέφτεσαι ”ποια είναι αυτή η γυναίκα; Δεν μπορεί να είμαι εγώ. Δεν είμαι αυτός ο τύπος γυναίκας”. Και μετά συνειδητοποιείς ότι δεν υπάρχει τέτοιος τύπος γυναίκας. Μπορεί να συμβεί σε κάθε γυναίκα».

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share