Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή: Πέθανε ο «αστυνόμος Μάουζερ»

To επιβεβαίωσε ο γιος του

10 Σεπτεμβρίου 2021 14:11
Η Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή: Πέθανε ο «αστυνόμος Μάουζερ»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πλήρης ημερών, σε ηλικία 84 ετών έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Αρτ Μετράνο, που έγινε διάσημος μέσα από τον ρόλο του «αστυνόμου Μάουζερ» στη σειρά ταινιών «Η Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή». Την είδηση του θανάτου του επιβεβαίωσε ο γιος του εκλιπόντος στο Hollywood Reporter.

Ο ηθοποιός πέθανε από φυσικά αίτια την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου, στο σπίτι του στη Φλόριντα, γεμίζοντας πένθος τα τέσσερα παιδιά, τα εγγόνια και τα δισέγγονά του.

Ο Αρτ Μάουζερ έχει εμφανιστεί επίσης σε τηλεοπτικές σειρές όπως «Happy Days», «All in the Family», «Bewitched», «Starsky and Hutch» και «Mod Squad».

Η αρχή της καριέρας του είχε γίνει μέσα από το σόου «The Amazing Metrano» στην Καλιφόρνια. Εκεί τον εντόπισε ο παραγωγός της εκπομπής «The Tonight Show Starring Johnny Carson», που εντυπωσιάστηκε από το ταλέντο του Μάουζερ. Χάρη σε εκείνον έκανε τα επόμενα βήματά του.

Δυστυχώς, όταν η καριέρα του βρισκόταν στο απόγειό της, το 1989, ο ηθοποιός είχε ένα φρικτό ατύχημα: Έπεσε από τη στέγη του σπιτιού του ενώ έκανε επισκευές, υπέστη κατάγματα στη σπονδυλική του στήλη και έκτοτε ήταν τετραπληγικός.

«Ήταν στο απόγειο της καριέρας του όταν αυτό συνέβη και τότε όλα σταμάτησαν. Αλλά κατάφερε να χαρεί τη ζωή και να ξεπεράσει τις δυσκολίες» δήλωσε ο γιος του Αρτ Μετράνο.

Μάικλ Κόνσταντιν: Πέθανε ο «Έλληνας μπαμπάς» του My Big Fat Greek Wedding

Μάικλ Κόνσταντιν: Πέθανε ο «Έλληνας μπαμπάς» του My Big Fat Greek Wedding

Ο ελληνικής καταγωγής ηθοποιός Μάικλ Κόνσταντιν, βραβευμένος με βραβείο EMMY για τον ρόλο του ως διευθυντής στη γνωστή σειρά «Room 222», άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 94 ετών.

Ο θάνατος του ελληνικής καταγωγής ηθοποιού επιβεβαιώθηκε εχθές από τον γαμπρό του, Μάικλ Γκόρντον, ο οποίος είπε ότι «έφυγε» γαλήνια από φυσικά αίτια στις 31 Αυγούστου, στο σπίτι του στο Ρίντινγκ της Πενσιλβάνια, περιστοιχισμένος από την οικογένεια και τους φίλους του. Στο πλευρό του τις τελευταίες στιγμές βρίσκονταν τα αδέλφια του, Πατρίσια Γκόρντον και Κρις Ντομπς.

Μάικλ Κόνσταντιν πέθανε

Πληροφορίες της Daily Mail, ο Κόνσταντιν αντιμετώπιζε εδώ και αρκετά χρόνια προβλήματα υγείας, χωρίς να προσδιορίζεται ποια ήταν αυτά.

Ο Κόνσταντιν γεννήθηκε στο Ρίντινγκ το 1927, γιος Ελλήνων μεταναστών, και ο πατέρας του ήταν εργάτης σε χαλυβουργείο. Το 1946 αποφοίτησε από το γυμνάσιο και στη συνέχεια μετακόμισε στη Νέα Υόρκη, και έπειτα στην Καλιφόρνια, για να κυνηγήσει μια καριέρα στην υποκριτική. Όπου κι αν ζούσε όμως, φρόντιζε πάντα να κρατάει επαφή με τις ρίζες του και με την πόλη όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε.

«Μέχρι την περασμένη εβδομάδα μπορούσε να τραγουδήσει και τις τέσσερις στροφές του ύμνου του Λυκείο του Ρίντινγκ από μνήμης» είπε ο γαμπρός του μετά τον θάνατό, εξηγώντας ότι ο ηθοποιός θεωρούσε πάντοτε τον εαυτό του γέννημα θρέμμα της πόλης και διόρθωσε όσους του έλεγαν ότι είναι Καλιφορνέζος.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share