Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Πέθανε ο διάσημος ηθοποιός, Nino Castelnuovo!

Γνωστός από τις «Ομπρέλες του Χερβούργου»!

8 Σεπτεμβρίου 2021 13:59
Πέθανε ο διάσημος ηθοποιός, Nino Castelnuovo!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ερωτευμένος με την Κατρίν Ντενέβ στις «Ομπρέλες του Χερβούργου», ο Ιταλός ηθοποιός Νίνο Καστελνουόβο (Nino Castelnuovo) πέθανε, σε ηλικία 84 ετών, όπως ανακοίνωσε σήμερα η οικογένειά του, μόλις λίγες μέρες μετά τον θάνατο του Ζαν Πολ Μπελμοντό!

Ο ηθοποιός υπέκυψε την Δευτέρα στη Ρώμη, μετά από μακρά ασθένεια, ανέφεραν η σύζυγός του, η ηθοποιός Μαρία Κριστίνια Ντι Νίκολα και τα δύο παιδιά του.

Ο Νίνο (Φραντσέσκο) Καστελνουόβο γεννήθηκε στις 28 Οκτωβρίου 1936 και ξεκίνησε την καριέρα του παίζοντας δεύτερους ρόλους σε διάφορες ταινίες, στα τέλη της δεκαετίας του 1950. Το 1960 εμφανίστηκε στην ταινία «Ο Ρόκο και τ’ αδέλφια του» του Λουκίνο Βισκόντι, στο πλευρό του Αλέν Ντελόν, της Ανί Ζιραρντό και της Κλαούντια Καρντινάλε.

Έγινε πολύ δημοφιλής χάρη στην τηλεοπτική μεταφορά των «Αρραβωνιασμένων» του Αλεσάντρο Μαντσόνι. Είχε πρωταγωνιστήσει, στο πλευρό της Κατρίν Ντενέβ, στις «Ομπρέλες του Χερβούργου», μια ταινία-σταθμό του Ζακ Ντεμί που τιμήθηκε με τον Χρυσό Φοίνικα στις Κάννες το 1964.

Ο Νίνο Καστελνουόβο (Nino Castelnuovo) ερμήνευσε επίσης τον ρόλο του αρχαιολόγου Ντ’ Αγκοστίνο στην ταινία «Ο Άγγλος ασθενής» του Άντονι Μινγκέλα, το 1996.

Σοκ! Πέθανε πασίγνωστος ηθοποιός από υπερβολική δόση

Ο Μάικλ Κ. Γουίλιαμς (Michael K. Williams) ο υποψήφιος για βραβείο Emmy ηθοποιός, γνωστός ως «Omar Little» στη δραματική σειρά HBO «The Wire», βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Μπρούκλιν.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν οι αρχές στην New York Post, πιθανή αιτία θανάτου του 54χρονου ηθοποιού ήταν η υπερβολική δόση καθώς στο διαμέρισμα βρέθηκαν σύνεργα ναρκωτικών.

Τον Μάικλ Κ. Γουίλιαμς βρήκε ο ανιψιός του στο διαμέρισμά του.

Ο Μάικλ Κ. Γουίλιαμς, πέρα από τον ρόλο του «Omar Little», ήταν γνωστός και για την ερμηνεία του ως Chalky White στο «Boardwalk Empire».

Μεταξύ των πιο πρόσφατων ρόλων του ήταν ως ο Montrose Freeman στο «Lovecraft Country» του HBO, για το οποίο έλαβε υποψηφιότητα για Emmy 2021 ως εξαιρετικός ηθοποιός σε δευτερεύοντα ρόλο σε δραματική σειρά.

ηθοποιός πέθανε υπερβολική δόση

Ο ηθοποιός είχε μιλήσει ανοιχτά για τις προσωπικές του μάχες με τα ναρκωτικά όλα αυτά τα χρόνια, παράλληλα με τα γυρίσματα του «The Wire», λέγοντας ότι η συμμετοχή του στο ρόλο του «Omar Little», που ληστεύει εμπόρους ναρκωτικών, τον επηρέασε στην πραγματική ζωή.

Ο ίδιος είχε πει ότι το 2016 είχε καταφύγει σε μία εκκλησία, ζητώντας βοήθεια για τον εθισμό του: «Είχα πάρει ναρκωτικά. Κινδυνεύω να καταστρέψω όλα όσα είχα δουλέψει τόσο σκληρά».

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share