Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021

Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν: Φουντώνουν οι φήμες για την υγεία του - Σοβαρή η κατάστασή του (Video)

«Έχει πολύ σοβαρά προβλήματα»

8 Σεπτεμβρίου 2021 13:07
Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν: Φουντώνουν οι φήμες για την υγεία του - Σοβαρή η κατάστασή του (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ξαναφουντώνουν στην Τουρκία τα σενάρια για σοβαρά προβλήματα υγείας που ταλαιπωρούν τον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ενώ την ίδια ώρα φουντώνει και η φημολογία για αντικατάστασή του.

Σύμφωνα με το OPEN που φιλοξένησε τον Τούρκο αναλυτή, Cevheri Guven η υγεία του Τούρκου προέδρου είναι ιδιαίτερα επιβαρημένη. Παράληλα, τον γύρο του κόσμου κάνει βίντεο με πρωταγωνιστή τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος εμφανίζεται ενοχλημένος με τη συμπεριφορά ενός παιδιού.

«Δυσκολεύεται να απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, υπάρχει μία πολύ μεγάλη οθόνη πίσω από τους δημοσιογράφους και πρέπει να απαντήσει στις ερωτήσεις που του θέτουν, οι οποίες είναι προετοιμασμένες εκ των προτέρων, διαβάζοντας τα κείμενα σε αυτή την οθόνη… Πραγματικά έχει πολύ σοβαρά προβλήματα με την υγεία του» είπε ο αναλυτής.

Και συνέχισε: «Ειδικά μετά τις 15 Ιουλίου ο Ερντογάν παραχώρησε πλήρως τη διοίκηση των ενόπλων δυνάμεων της Άγκυρας στον Χουλουσί Ακάρ και έγιναν κάποιες πάρα πολύ σημαντικές νομικές αλλαγές. Επομένως, οι αεροπορικές, θαλάσσιες και χερσαίες δυνάμεις διοίκησης υπάγονται άμεσα στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας».

Από την Άγκυρα, πάντως, απαντούν στα σενάρια για την υγεία του Τούρκου προέδρου, αποδίδοντάς τα στην κούραση από το φορτωμένο πρόγραμμά του.

Ο Ερντογάν... ξέφυγε πάλι: «Ή εγώ θα πάρω το Βυζάντιο ή εκείνο θα με πάρει»

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μάλλον ένιωσε... Μωάμεθ Β' στην τοποθεσία Ριζούντα, με τον Τούρκο πρόεδρο να αναφέρεται στην αντιπολίτευση της χώρας του για προσπάθεια να κλείσει την Αγία Σοφία και να επιδίδεται σε μια ακόμη γραφικότητα.

«Εμείς καθορίσαμε καλά τον δρόμο μας. Και ο δικός μας δρόμος δεν είναι ο δρόμος ο δικός τους. Ή θα πάρω το Βυζάντιο, ή το Βυζάντιο θα πάρει εμένα. Αυτό το συμβόλαιο είναι δικό μας και όχι δικό τους» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Ερντογάν στην ομιλία του, σύμφωνα με τα tourkikanea, με τον ίδιο να κάνει επίσης μια απαράδεκτη κίνηση προ ημερών.

Και πρόσθεσε «Εμείς αυτό το αποδείξαμε με τα εγκαίνια της Αγίας Σοφίας, ενώ εκείνοι το αντίθετο, προσπάθησαν να παραμείνει κλειστή η Αγία Σοφία».

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share