Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Απαράδεκτος Ερντογάν: Χτύπησε στο κεφάλι αγόρι που έκοψε πρόωρα κορδέλα εγκαινίων

Εντύπωση προκαλεί η αντίδραση του Τούρκου προέδρου

5 Σεπτεμβρίου 2021 19:18
Απαράδεκτος Ερντογάν: Χτύπησε στο κεφάλι αγόρι που έκοψε πρόωρα κορδέλα εγκαινίων
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τον γύρο του κόσμου κάνει βίντεο με πρωταγωνιστή τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος εμφανίζεται ενοχλημένος με τη συμπεριφορά ενός παιδιού.

Το περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια εγκαινίων μίας σήραγγας στη Ριζούντα. Το μικρό αγόρι, το οποίο μαζί με άλλα παιδιά κρατούσε την κορδέλα μπροστά από τον Τούρκο πρόεδρο, αποφάσισε να κλέψει την παράσταση...

Έτσι, έκοψε την κορδέλα πριν δώσει το σύνθημα ο Ερντογάν, με αποτέλεσμα να προκαλέσει τον εκνευρισμό του ηγέτη της Τουρκίας.

Ο Τούρκος πρόεδρος εμφανίζεται εκνευρισμένος, να χτυπάει ελαφρά στο κεφάλι το παιδί που κατάφερε να κλέψει τα φώτα της δημοσιότητας. Ο μικρός, πάντως, δεν φαίνεται να πτοείται και συνεχίζει να γελάει.

Δείτε το βίντεο:

Ερντογάν: Θα αγοράσουμε και άλλους S-400, δεν έχουμε αμφιβολία

Στα τέλη Αυγούστου, ο πρόεδρος της Τουρκίας εμφανίστηκε σίγουρος πως η χώρα του θα καταφέρει να αγοράσει και άλλη παρτίδα του ρωσικού πυραυλικού συστήματος S-400.

Η πρώτη παρτίδα έφτασε στην Τουρκία το 2019 και εδώ και διάστημα υπάρχουν δηλώσεις για διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών για επιπλέον αγορά.

«Δεν έχουμε καμία αμφιβολία για την αγορά μίας δεύτερης παρτίδας S-400 από τη Ρωσία» είπε ο Τούρκος Πρόεδρος, μιλώντας σε δημοσιογράφους στο αεροσκάφος που τον μεταφέρει στη Βοσνία.

Επεσήμανε πως Τουρκία και Ρωσία «κάνουν πολλά βήματα για το εάν θα είναι S-400 ή άλλους τομείς της αμυντικής βιομηχανίας».

«Κατά τη διάρκεια των προσπαθειών για την κατάσβεση των φωτιών (σ.σ. στη νότια Τουρκία) χρησιμοποιήσαμε ρωσικά αεροσκάφη. Στην τελευταία μου τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, συζητήσαμε το ζήτημα» είπε, ακόμη.
Καταλήγοντας επεσήμανε πως κατά τη διάρκεια του «ταξιδιού μου στη Ρωσία, θα το συζητήσουμε ξανά».

Mad Clip: Όταν ο ράπερ τα «έχωνε» στον Ερντογάν και γινόταν viral (Video)

Mad Clip: Όταν ο ράπερ τα «έχωνε» στον Ερντογάν και γινόταν viral (Video)

Το καλοκαίρι του 2020 ήταν αρκετά δύσκολο και κρίσιμο για τις σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας και ο διάσημος τράπερ Mad Clip ήθελε να στείλει το δικό του μήνυμα στον Πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ενώ, δείτε το χλιδάτο αυτοκίνητο του ράπερ που έγινε «κομμάτια» στο τραγικό τροχαίο που του στέρησε το νήμα της ζωής.

Η μυθική ατάκα «ρε φύγε από δω ρε μπρο» προς το πρόσωπο του Ερντογάν έγινε μέσα σε λίγες ώρες viral. Ας θυμηθούμε τα λόγια του τράπερ που έφυγε από τη ζωή τόσο νωρίς.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share