Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έφηβη έπαθε ηλεκτροπληξία ενώ μιλούσε στο κινητό στη διάρκεια καταιγίδας

Τη στιγμή εκείνη το κορίτσι χρησιμοποιούσε το κινητό του τηλέφωνο, το οποίο φόρτιζε

30 Αυγούστου 2021 15:37
Έφηβη έπαθε ηλεκτροπληξία ενώ μιλούσε στο κινητό στη διάρκεια καταιγίδας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια 18χρονη στη Βραζιλία έπαθε ηλεκτροπληξία καθώς μιλούσε στο κινητό της τηλέφωνο-το οποίο φορτιζόταν- κατά τη διάρκεια καταιγίδας.

Πρόκειται για τη Radja Ferreira de Oliveira, η οποία βρισκόταν στο σπίτι της στην πόλη Santarem, στη βόρεια Βραζιλία, όταν εκείνο χτυπήθηκε από κεραυνό τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής.

Τη στιγμή που χτύπησε ο κεραυνός, η κοπέλα χρησιμοποιούσε το τηλέφωνό της, το οποίο ήταν συνδεδεμένο για φόρτιση στην πρίζα, σύμφωνα με την Daily Mail. Η κοπέλα υπέστη ηλεκτροπληξία και λιποθύμησε.

Η οικογένεια του 18χρονου κοριτσιού, της παρείχε τις πρώτες βοήθειες. Παρόλα αυτά όμως όταν έφτασαν στο νοσοκομείο της πόλης, διαπιστώθηκε ο θάνατος του κοριτσιού.

Η Radja είναι το τρίτο άτομο που πεθαίνει από ηλεκτροπληξία στην πολιτεία Para της Βραζιλίας, σύμφωνα με την ίδια πηγή. O Semeao Tavares μιλούσε στο τηλέφωνο όταν χτυπήθηκε από κεραυνό κατά τη διάρκεια μιας άλλης καταιγίδας την προηγούμενη Τετάρτη. Οι γιατροί κατάφεραν να τον δώσουν τις πρώτες βοήθειες όσο ήταν ακόμη ζωντανός, αλλά δεν μπόρεσαν να τον σώσουν. Ο δημοτικός σύμβουλος Raimundo Brito έπαθε επίσης ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια της ίδιας καταιγίδας στην ίδια περιοχή.

Κατάφερε να καλέσει βοήθεια και να μεταφερθεί στο τοπικό κέντρο υγείας, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες για τα τραύματά του. Μετά το θάνατό του, οι αξιωματούχοι προειδοποίησαν για τους κινδύνους κατά τη χρήση κινητού τηλεφώνου ενώ αυτό φορτίζεται – ιδίως κατά τη διάρκεια καταιγίδας.

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Τραγικός θάνατος 48χρονου Dj από ηλεκτροπληξία σε γνωστό μπαρ (Video)

Τραγικό τέλος για έναν 48χρονο στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος πέθανε μετά από ηλεκτροπληξία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του thestival.gr, πρόκειται για έναν γνωστό DJ που εργαζόταν σε μπαρ – ταράτσα του κέντρου της πόλης. Παράλληλα, χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ένα 10χρονο αγόρι από τη θάλασσα στην περιοχή «Πεύκο» Λαγονησίου

Έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας που έκανε μαζί με συνάδελφό του για το live που θα ακολουθούσε. Οι Αρχές προσήγαγαν τέσσερα άτομα στο αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου ώστε να δώσουν καταθέσεις για την υπόθεση. Το κατάστημα σφραγίστηκε από την αστυνομία με εντολή εισαγγελέα.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share