Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

40χρονη έκαψε τον σύζυγό της ζωντανό όταν ανακάλυψε ότι βίαζε την κόρη τους (Video)

Φρικιαστικές λεπτομέρειες

28 Αυγούστου 2021 13:53
40χρονη έκαψε τον σύζυγό της ζωντανό όταν ανακάλυψε ότι βίαζε την κόρη τους (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στον σύζυγό της έβαλε φωτιά και τον έκαψε ζωντανό μία 40χρονη γυναίκα από την Ουάσιγκτον των ΗΠΑ. Ο 52χρονος Vincent Philips βίαζε την 7χρονη κόρη τους μέσα στο σπίτι τους και μόλις η Tatanysha Hedman κατάλαβε τι είχε συμβεί αποφάσισε να του βάλει φωτιά. Μάλιστα η ίδια περίμενε να πέσει για ύπνο, τον περιέλουσε με ένα εύφλεκτο υγρό και στην συνέχεια του έριξε ένα σπίρτο. Παράλληλα, σοκ προκαλεί ένα βίντεο που κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του Διαδικτύου από την Ινδία και απαθανατίζει μια παράλυτη 19χρονη, θύμα ομαδικού βιασμού, δύο εβδομάδες πριν αφήσει την τελευταία της πνοή.

Υπέρ της η κοινή γνώμη

Η κοινή γνώμη δεν έχει αποφασίσει για το αν έπραξε σωστά η γυναίκα ή όχι. Αυτή την στιγμή αντιμετωπίζει κατηγορίες για προσβολή και εμπρησμό, ενώ παραμένει προφυλακιστέα. Η κοινή γνώμη φαίνεται να τάσσεται με το μέρος της.

Η Tatanysha είπε στην αστυνομία, ότι αποφάσισε να βάλει φωτιά στον σύζυγό της, γιατί το να τον πυροβολήσει ήταν “πολύ καλό” για αυτόν.

Πολλές μητέρες που ανησυχούν, είναι στο πλευρό της και την υποστηρίζουν. Τονίζουν μάλιστα, ότι τα περισσότερα δικαστήρια δεν δίνουν την απαιτούμενη σημασία σε τέτοια θέματα και οι ένοχοι γλιτώνουν πολύ εύκολα.

Ο φερόμενος ως δράστης βρίσκεται στο νοσοκομείο. Αντιμετωπίζει κατηγορίες 1ου βαθμού ασέλγειας σε ένα κοριτσάκι που δεν μπορούσε να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Με την υπόθεση αυτή που έγινε στην πολιτεία της Ουάσιγκτον στην Αμερική, ασχολούνται πολλές οργανώσεις με αντικείμενο την κακοποίηση. Το ερώτημα που προκύπτει εδώ είναι κατά πόσο πρέπει να ληφθεί υπόψιν από τον δικαστήριο η ψυχολογική κατάσταση της γυναίκας την ώρα που διέπραττε το έγκλημα.

Μπορεί να μην ήταν η πιο έξυπνη κίνηση να βάλει φωτιά μέσα στο ίδιο της το σπίτι, αλλά όσον αφορά την αιτία που την ώθησε, είναι δικαιολογημένη. Πολλοί θα υποστηρίξουν ότι η πράξη της έγινε εν βρασμώ ψυχής.

Όσον αφορά την καταδίκη του Philips, αν κριθεί ένοχος, η κοινή γνώμη ελπίζει ότι η ετυμηγορία θα αντικατοπτρίζει την σοβαρότητα της πράξης του.

Ως ηρωίδα αντιμετωπίζεται η 40χρονη

Πολλοί φοβούνται ότι λόγω της σκληρότατης αντιμετώπισης που θα έχει ο Philips, το δικαστήριο θα τον αντιμετωπίσει με συμπόνια. Αρκετοί άνθρωποι φροντίζουν, ώστε να μην συμβεί κάτι τέτοιο. Όπως είναι φυσικό η μητέρα βρίσκεται στην φυλακή μέχρι να βγει η απόφαση του δικαστηρίου. Οι συγκρατούμενές της την αντιμετωπίζουν, ως ήρωα.

Συνήθως, στην φυλακή άνθρωποι σαν την Tatanysha αντιμετωπίζονται ως ήρωες, καθώς αποφάσισαν να παρακάμψουν τις Αρχές και να τιμωρήσουν οι ίδιοι αυτούς που κακοποιούν μικρά παιδιά.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share