Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Kanye West: Κατέθεσε αίτηση αλλαγής ονόματος - Πώς θέλει να τον φωνάζουν

Έχει ακολουθήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες

26 Αυγούστου 2021 08:34
Kanye West: Κατέθεσε αίτηση αλλαγής ονόματος - Πώς θέλει να τον φωνάζουν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο ράπερ και επιχειρηματίας Κάνιε Γουέστ (Kanye West) ξεκίνησε τη νομική διαδικασία για ν' αλλάξει και επισήμως το όνομα του σε «Ye», αναφέρουν πολλά αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα δικαστικά έγγραφα.

Το Ye, όπως και το Yeezy, ήταν εδώ και χρόνια τα «παρατσούκλια» του καλλιτέχνη. Τον Σεπτέμβριο του 2018, ο ράπερ είχε ανακοινώσει ότι επέλεξε να τον προσφωνούν Ye, όπως είναι και ο τίτλος ενός δίσκου του.

Kanye Wes αλλαγή ονόματος

Ο 44χρονος, που είναι σε διαδικασία διαζυγίου με την επιχειρηματία και τηλεπερσόνα Κιμ Καρντάσιαν, θέλει να διαγράψει ολόκληρο το ονοματεπώνυμό του (Κάνιε Ομάρι Γουέστ) και να το αντικαταστήσει με το «Ye». Η αλλαγή, που ζητήθηκε «για προσωπικούς λόγους», θα πρέπει να εγκριθεί από δικαστήριο του Λος Αντζελες.

Αδιανόητο περιστατικό! Πασίγνωστος τραγουδιστής πήγε σε γάμο φορώντας... παντόφλες! (photo)

Είναι γνωστό ότι κάνει extreme εμφανίσεις, αλλά αυτή την φορά το πήγε σε άλλο επίπεδο!

Ο αγαπημένος τραγουδιστής έκανε την πιο ανατρεπτική εμφάνιση αφού φόρεσε τις παντόφλες του και πήγε σε γάμο!

Ο λόγος για τον Kanye West που συνόδευσε την Kim Kardashian, που για ακόμη μια φορά μας άφησε με το στόμα ανοιχτό!

Η εμφάνιση του έκανε τα φλας των φωτογράφων να πάρουν "φωτιά"! Πως σας φαίνεται;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νατάσα Βαρελά: Τι είναι η διάτρηση στομάχου από την οποία πέθανε η νεαρή δημοσιογράφος;

9+1 διάσημοι που απέκτησαν φήμη χωρίς κανέναν λόγο!

Ηθοποιοί, τραγουδιστές και παρουσιαστές περνούν πολύ χρόνο, προκειμένου να βελτιώνονται και να βρίσκονται διαρκώς στο προσκήνιο. Παρόλα αυτά, όπως φαίνεται, δεν χρειάζεται να κυκλοφορείς ένα καλό άλμπουμ ή να πρωταγωνιστείς σε μία νέα ταινία προκειμένου να καταφέρεις να κατακτήσεις την κορυφή.

Υπάρχουν και οι celebrities που κατάφεραν να γίνουν γνωστοί σε ολόκληρο τον κόσμο, χωρίς κανέναν απολύτως λόγο. Μπορεί να μην έχουν κανένα ταλέντο, όπως για παράδειγμα η Kim Kardashian, η Amber Rose, η Paris Hilton και ο Jesse James. Παρόλα αυτά, είναι εκατομμυριούχοι και τους βλέπουμε καθημερινά στα sites που διαβάζουμε ή στην τηλεόραση!

Ποιοι άλλοι βρίσκονται στη λίστα; Παρακολούθησε το παρακάτω βίντεο για να δεις τους celebrities που κατάφεραν να κάνουν τα media να μιλούν για εκείνους, χωρίς καν να προσπαθήσουν!

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share