Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Φρίκη: 33χρονη σκότωσε τα ανίψια της - Έκρυβε επί μήνες τα πτώματα στο αυτοκίνητό της

Kατηγορείται για «κακομεταχείριση που οδήγησε στον θάνατο»

24 Αυγούστου 2021 12:09
Φρίκη: 33χρονη σκότωσε τα ανίψια της - Έκρυβε επί μήνες τα πτώματα στο αυτοκίνητό της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια Αμερικανίδα κυκλοφορούσε επί μήνες έχοντας κρυμμένα στο αυτοκίνητό της τα πτώματα των δύο μικρών ανιψιών της και συνελήφθη στη Βαλτιμόρη, όταν αστυνομικοί έκαναν τη μακάβρια ανακάλυψη κατά τη διάρκεια ενός συνηθισμένου τροχονομικού ελέγχου.

Η Νικόλ Τζόνσον, 33 ετών, κατηγορείται για «κακομεταχείριση που οδήγησε στον θάνατο» τα δύο παιδιά, ένα κοριτσάκι 7 ετών και ένα αγοράκι 5 ετών, ανέφερε η αστυνομία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Baltimore Sun, η γυναίκα έβαλε το πτώμα του κοριτσιού μέσα σε μια βαλίτσα, την οποία τοποθέτησε στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου της, τον Μάιο του 2020. Συνέχισε να κυκλοφορεί κανονικά με το όχημα και έναν χρόνο αργότερα τοποθέτησε μέσα και το νεκρό ανιψιό της, τυλιγμένο σε πλαστικές σακούλες.

Ωστόσο παρόμοιο έγκλημα διέπραξε ένας 29χρονος, κάνοντας live στο instagram με τα πτώματα μέσα στο σπίτι του!

Το βράδυ της Τετάρτης αστυνομικοί την σταμάτησαν λόγω υπερβολικής ταχύτητας και διαπίστωσαν ότι δεν είχε τα νόμιμα έγγραφα για να το οδηγεί. Στον αστυνομικό που την ενημέρωσε ότι το όχημα της θα μεταφερόταν σε μάντρα αυτοκινήτων, εκείνη απάντησε: «Το ίδιο μου κάνει, δεν θα είμαι εδώ σε πέντε ημέρες» και «Θα ντεμπουτάρω στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων».

Η γυναίκα είχε αναλάβει τα δύο παιδιά το 2019, όταν της τα εμπιστεύτηκε η αδελφή της. Στην ανάκρισή της υποστήριξε ότι η ανιψιά της πέθανε όταν το κεφάλι της χτύπησε στο πάτωμα, ενώ την ξυλοκοπούσε. Δεν έδωσε όμως καμία εξήγησε για τον θάνατο του 5χρονου ανιψιού της.

Φρίκη: 33χρονη σκότωσε τα ανίψια της και έκρυβε επί μήνες τα πτώματα στο αυτοκίνητό της

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Με ποιον μιλούσε ο Μπάμπης πριν το φονικό; Είναι ο συνεργός;

Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά μπορεί να έχει βρει το δολοφόνο του στο πρόσωπο του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, αλλά κάθε άλλο παρά έχει τελειώσει, με την Ελένη Μυλωνοπούλου να φέρνει τα πάνω κάτω από την ώρα, που κατέθεσε μυστικά στην Αστυνομία. Παράλληλα, διαβάστε τα κοινά σημεία σε όλες του τις δηλώσεις που «κάρφωσαν» την ενοχή του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας On Time, τα απειλητικά τηλεφωνήματα που δεχόταν η Ελένη Μυλωνοπούλου εκτιμάται ότι γίνονταν είτε από τον ίδιο τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο ή από συνεργό του.

Η σύμβουλος επιβεβαιώνει πως ήταν σε συνεννόηση με την Αστυνομία από την αρχή για όσα υποστήριζε δημόσια, πράγμα που δείχνει ότι οι Αρχές υποπτεύονταν τον 32χρονο γυναικοκτόνο.

Ποιος είναι ο συνεργός;

Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας βρίσκονται σοβαρές ενδείξεις για την ύπαρξη συνεργού στη δολοφονία της Καρολάιν από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στα Γλυκά Νερά. Η Αστυνομία αναζητεί τον άνθρωπο που βρίσκεται πίσω από τα τρία απειλητικά τηλεφωνήματα που δέχτηκε η σύμβουλος ψυχικής υγείας της Καρολάιν, σύμφωνα με την Real News.

Η χρονική στιγμή κατά την οποία δέχεται αυτά τα απειλητικά τηλεφωνήματα η Ελένη Μυλωνοπούλου είναι όταν πλέον είχε γίνει γνωστό πως η ίδια είχε κληθεί από την Ασφάλεια και είχε δώσει πλήρη κατάθεση για τις συνεδρίες που έκανε με την 20χρονη. Στις κλήσεις αυτές, που γίνονται από άγνωστο αριθμό, ένας άνδρας την απειλούσε πως θα τη σκοτώσει, χωρίς να της δίνει άλλες εξηγήσεις.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share