Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Tραγωδiα: Nεκρός 24χρονος πολίστας σε τροχαίο

Μετά από χτύπημα κουκουβάγιας στο κράνος του

19 Αυγούστου 2021 10:56
Tραγωδiα: Nεκρός 24χρονος πολίστας σε τροχαίο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεαρός πολίστας σκοτώθηκε σε τροχαίο με τη μηχανή του, όταν κουκουβάγια χτύπησε το κράνος του, στην Ιταλία.

Ο νεαρός αθλητής του πόλο, Νίκο Ντουό, έχασε τον έλεγχο της μηχανής του, καθώς μια κουκουβάγια έπεσε πάνω στο κράνος του, στο Αριάνο της Βενετίας, το βράδυ της Τρίτης, βυθίζοντας στο πένθος τον κόσμο της υδατοσφαίρισης.

Nεκρός πολίστας σε τροχαίο

24χρονος πολίστας δεν συγκρούστηκε με άλλο όχημα

Η τροχαία που έσπευσε στο σημείο του δυστυχήματος, βρήκε πάνω στο κράνος πούπουλα από το πτηνό και το ίδιο λίγο πιο κάτω, ενώ δεν εντοπίστηκαν ίχνη φρεναρίσματος, με την αστυνομία να αποκλείει το ενδεχόμενο να υπήρξε σύγκρουση με άλλο όχημα.

Ο Ντουό διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όπου παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν οι γιατροί, υπέκυψε στα τραύματα του.

Ο 24χρονος πολίστας ήταν αθλητής της Πάντοβα Νουότο, η οποία σε μήνυμα της στα social media υπογραμμίζει «δεν υπάρχουν λόγια γι’ αυτή την τραγωδία, μόνο βαθιά θλίψη. Ο σύλλογος είναι κοντά στην οικογένεια και τους φίλους του Νίκο σε αυτή τη στιγμή πόνου».

Νεκρός σε τροχαίο μαζί με τον γιο του ο βετεράνος αθλητής Γιώργος Ρασσιάς

Ο 64χρονος βετεράνος αθλητής χειροπάλης Γιώργος Ρασσιάς και ο 16χρονος γιος Κωνσταντίνος σκοτώθηκαν σε τροχαίο ατύχημα στη Βουλγαρία. Στο ΙΧ επέβαιναν και η σύζυγος του άτυχου αθλητή, Ναταλί, που βρίσκεται σε κώμα και η κόρη του Ειρήνη, η οποία είναι επίσης σοβαρά τραυματισμένη.

Σύμφωνα με το notospress.gr,το όχημά τους συγκρούσθηκε με νταλίκα στο Φαράγγι της Κρέσνας την προηγούμενη Κυριακή. Η οικογένεια είχε μεταβεί από την Ελλάδα στη Βουλγαρία για ολιγοήμερες διακοπές.

«Με θλίψη αποχαιρετά σύσσωμη η οικογένεια της χειροπάλης τον αθλητή και φίλο Γιώργο Ρασσιά που έχασε την ζωή του μαζί με τον γιό του σε τροχαίο δυστύχημα καλό παράδεισο να έχεις φίλε μας κουράγιο στην οικογένεια», αναφέρει χαρακτηριστικά η Ελληνική Ομοσπονδία Χειροπάλης σε ανάρτηση της.

Ακόμη, στη θλίψη βυθίζεται ο ελληνικός αθλητισμός, καθώς ο Παραολυμπιονίκης, Νίκος Καπλάνης, έχασε τη ζωή του από κορωνοϊό σε ηλικία 48 ετών.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share