Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σοκ: Μάνα σκότωσε την 3 ετών κόρη της γιατί τη διέκοψε ενώ έκανε σeξ

Το αρρωστημένο βίντεο που ανέβασε μετά

14 Αυγούστου 2021 16:20
Σοκ: Μάνα σκότωσε την 3 ετών κόρη της γιατί τη διέκοψε ενώ έκανε σeξ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε κάθειρξη 15 ετών για ανθρωποκτονία από πρόθεση καταδικάστηκε η Νίκολα Πριστ, η οποία σκότωσε πριν από έναν χρόνο την -μόλις τριών ετών- κόρη της, γιατί με το κλάμα της τη… διέκοψε στο σεξ!

Στις 9 Αυγούστου 2020, η Κάιλι βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι τους, στο Μπέρμιγχαμ, με τραύματα στο στήθος και την κοιλιά. Ο ιατροδικαστής είχε παρομοιάσει τα τραύματα της με εκείνα ενός παιδιού που χτυπήθηκε από αυτοκίνητο ή από πτώση τριών ορόφων σε τσιμεντένιο έδαφος.

Ο 22χρονος σύντροφος της 23χρονης μητέρας καταδικάστηκε σε 14 χρόνια κάθειρξη.

Ένα χρόνο μετά τη στυγερή δολοφονία του παιδιού, κάνουν τον γύρο των social media τα βίντεο που ανέβαζε η Πριστ με την κόρης της στο Tik Tok. Ένα από αυτά, τη δείχνει να κρατά τα χέρια της κόρης της και να την κουνά σαν μαριονέτα, για να… χορέψουν μαζί.

Έγκλημα στα Βίλια: Είναι οριστικό - Ο ιατροδικαστής απάντησε αν το πτώμα ανήκει στη 19χρονη Αρτέμιδα

Το έγκλημα στα Βίλια του Ασπροπύργου αρχίζει να εξιχνιάζεται, με τον ιατροδικαστή να δίνει οριστική απάντηση σχετικά με το αν το πτώμα της γυναίκας, που βρέθηκε στη βαλίτσα, ανήκει στη 19χρονη Αρτέμιδα, που είχε εξαφανιστεί στο Κορωπί.

Το πτώμα, συγκεκριμένα, ανήκει σε γυναίκα ηλικίας άνω των 30 ετών, για την οποία μάλιστα είχε δηλωθεί εξαφάνιση, κάτι που φυσικά αποκλείει το ενδεχόμενο να πρόκειται για την Αρτέμιδα.

Έγκλημα στα Βίλια: Τι «έδειξε» η εξέταση του ιατροδικαστή

Το μεσημέρι της Πέμπτης (31/12), ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ιατροδικαστής δεν εντόπισε κακώσεις και επειδή το πτώμα ήταν σε προχωρημένη σήψη, η αιτία θανάτου παραμένει απροσδιόριστη.

Παρόλα αυτά, παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο ο θάνατος να ήταν ασφυκτικός, όμως είναι κάτι που ιατροδικαστικά, λόγω της εικόνας που παρουσίαζε το πτώμα, δεν μπορεί σε αυτή τη φάση της εξέτασης να πιστοποιηθεί και επίσημα.

Έγκλημα στα Βίλια: Είναι οριστικό - Ο ιατροδικαστής απάντησε αν το πτώμα ανήκει στη 19χρονη Αρτέμιδα

Με το δεδομένο ότι μιλάμε για μια αποτρόπαιη εγκληματική ενέργεια, οι Αρχές θεωρούν δεδομένο ότι μεσολάβησε λίγη ώρα από τη στιγμή της δολοφονίας μέχρι τη στιγμή που ο δράστης ή οι δράστες τοποθέτησαν τη γυναίκα μέσα στη βαλίτσα, την έκλεισαν και την πέταξαν στο σημείο όπου εντοπίστηκε πριν από δύο ημέρες από κυνηγούς στα Βίλια.

Αυτό που θα ακολουθήσει τώρα, είναι τοξικολογική εξέταση για να διαπιστωθεί ιατροδικαστικά εάν η κοπέλα είχε πάρει οποιαδήποτε ουσία ή και εάν της είχαν χορηγηθεί βίαια ενώ οι Αρχές είναι σύμφωνα με πληροφορίες πολύ κοντά στην επίσημη ταυτοποίησή της.

Από την πρώτη στιγμή, οι αξιωματικοί του ανθρωποκτονιών είχαν επικεντρώσει την έρευνά τους σε γυναίκες ηλικίας 30 έως 40 ετών, που είχε δηλωθεί η εξαφάνισή τους και αναζητούνταν από τους οικείους τους και όπως φαίνεται η περίπτωση της δολοφονημένης είναι μέσα σε αυτές.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share