Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Απίστευτο! Παντρεύτηκε τον άντρα που δολοφόνησε τον αδερφό της

«Τον συγχωρώ»

13 Αυγούστου 2021 12:58
Απίστευτο! Παντρεύτηκε τον άντρα που δολοφόνησε τον αδερφό της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Περίεργη σχέση ανάμεσα σε μία γυναίκα που παντρεύτηκε τον άνδρα που δολοφόνησε τον αδερφό της, στο Οχάιο των ΗΠΑ, ο οποίος έχει αποφυλακιστεί.

Ο γάμος έγινε στο σπίτι, διότι ο κατάδικος βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό και περιμένει εκ νέου την εκδίκαση της υπόθεσής του.

Παντρεύτηκε τον άντρα που δολοφόνησε τον αδερφό της

Ειδικότερα, η Crystal Straus και ο John Tiedjen ξεκίνησαν το φλερτ τους όταν εκείνη του έγραψε ένα γράμμα και του έλεγε πως τον συγχωρεί για τον φόνο του αδερφού της, Brian McGary, το 1987.

«Και εγώ της έγραψα πίσω ένα γράμμα και της είπα ότι δεν το έκανα. Πίστευα κι εγώ στον Θεό και ξέρω πράγματα γι’ αυτό, αλλά δεν το έχω κάνει», υπογράμμισε ο 57χρονος σήμερα Tiedjen σε τοπικό σταθμό του Κλίβελαντ.

Πώς ξεκίνησε η σχέση τους

Ο Tiedjen βγήκε από τη φυλακή στις 22 Ιουλίου, διότι ο εισαγγελέας συμφώνησε να εκδικαστεί ξανά η υπόθεσή του, με βάση νέα στοιχεία που δεν είχαν παρουσιαστεί στο πρώτο δικαστήριο.

Η τοπική εισαγγελία πιστεύει πάντως πως δεν θα αλλάξει η πρωτόδικη απόφαση, επιβεβαιώνοντας πως τα στοιχεία που υπάρχουν εναντίον του είναι αδιάσειστα.

Ο McGary και ο Tiedjen ήταν συγκάτοικοι, όταν βρέθηκε κάποια στιγμή νεκρός με τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο και σφαίρες, με τον άνδρα να ομολογεί τελικά ότι τον σκότωσε στο πλαίσιο αυτοάμυνας.

Μέσα στη φυλακή, ωστόσο, έκανε σχέση με την ετεροθαλή αδερφή του θύματος και την Πρωτοχρονιά του 2020 της έκανε πρόταση γάμου, πριν καν μάθει πως θα αποφυλακιζόταν.

«Δεν είναι σίγουρα ιστορία παραμυθιού, αλλά είναι γνήσια», κατέληξε η αδερφή του θύματος και σύζυγος του δολοφόνου.

Φοβερή ανατροπή! Αυτό που αποκάλυψε η πεθερά στο γάμο πάγωσε τη νύφη και τον γαμπρό

Μια γυναίκα από την Κίνα δεν κέρδισε μόνο μια νύφη στον γάμο του γιου της τον περασμένο μήνα, αλλά και μια κόρη.

Με κλάματα στα μάτια ανακάλυψε πως η νύφη ήταν το βιολογικό της παιδί.

Η γυναίκα παρατήρησε για πρώτη φορά στη γαμήλια τελετή που έλαβε χώρα στις 31 Μαρτίου ότι η μέλλουσα γυναίκα του υιοθετημένου γιου της είχε ένα χαρακτηριστικό σημάδι στο χέρι. Όπως είχε ακριβώς το παιδί που είχε δώσει για υιοθεσία πριν από χρόνια.

πεθερά γάμος

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Oriental Daily, η προβληματισμένη πεθερά στράφηκε στους γονείς της νύφης και τους ρώτησε «μήπως έχετε υιοθετήσει την κόρη σας;»

Τα πεθερικά έγνεψαν καταφατικά, αποκαλύπτοντας στον γάμο ένα μυστικό που κρατούσαν ως επτασφράγιστο για περισσότερο από 20 χρόνια. Είδαν, όπως είπαν, την ταραχή της συμπεθέρας και δεν ήθελαν να το κρύψουν άλλο.

Η οικογένεια της νύφης ομολόγησε πως βρήκαν την κόρη τους στην άκρη ενός δρόμου.

Ο γάμος κατέληξε σε μια γλυκόπικρη τελετή με δάκρυα λύπης και χαράς, αλλά και πολλές αγκαλιές, όπως μεταδίδει το κινεζικό μέσο.

Ο γάμος έγινε τελικά και η μητέρα του γαμπρού ήταν τώρα και μητέρα της νύφης. Η γυναίκα είχε δώσει το βιολογικό της παιδί για υιοθεσία και υιοθέτησε αργότερα ένα αγοράκι.

Κι έτσι οι νεόνυμφοι δεν συνδέονταν βιολογικά…

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share