Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έστειλαν φάκελο με τρεις σφαίρες στον Πάπα Φραγκίσκο

Τι ακριβώς συνέβη;

9 Αυγούστου 2021 13:05
Έστειλαν φάκελο με τρεις σφαίρες στον Πάπα Φραγκίσκο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η εφημερίδα Corriere della Sera δημοσίευσε πως ένας φάκελος που προοριζόταν για τον Ποντίφικα Φραγκίσκο και ο οποίος περιείχε τρεις σφαίρες εντοπίστηκε στο ταχυδρομικό κέντρο διαλογής της Πεσκιέρα Μπορομέο στη Βόρειο Ιταλία.

Ο φάκελος, ο οποίος περιείχε και ένα μήνυμα που αναφέρεται σε οικονομικές συναλλαγές του Βατικανού, κατασχέθηκε από τους Καραμπινιέροι του Σαν Ντονάτο Μιλανέζε. Ξεκίνησε σχετική έρευνα για την διαλεύκανση του περιστατικού, όπως μεταδίδει το ertnews.gr.

σφαίρες πάπα φραγκίσκο

Σάλος με τον Πάπα Φραγκίσκο: Καυτό μοντέλο από την Βραζιλία «έτρεξε» για την ευχή του (photo-video)

Ένα μοντέλο από τη Βραζιλία ζήτησε την... ευλογία του Πάπα Φραγκίσκου για τη γυμνή φωτογράφισή της στο περιοδικό «Playboy». Η Βραζιλιάνα καλλονή Λούνα Λεμπλάν απευθύνθηκε μέσω του Twitter στον ηγέτη της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, ζητώντας να της δώσει την ευχή του για το εξώφυλλο του Playboy στο οποίο ποζάρει όπως την γέννησε η μαμά της. Ήθελε να της ευχηθεί καλή επιτυχία με το επερχόμενο εξώφυλλο του Playboy.

Το μοντέλο, που θεωρείται και σταρ της συνδρομητικής πλατφόρμας «OnlyFans», ποζάρει όλο σκέρτσο και με περιβολή Εύας στο εξώφυλλο του δανέζικου «Playboy» και το μόνο που ήθελε ήταν να της δώσει ο Ποντίφικας τις καλύτερες ευχές του, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Daily Star». Επίσης, η ιταλική τηλεόραση δεν μπορεί να παραπονιέται ότι δεν έχει σeξι παρουσίες. Μια από αυτές είναι η Guendalina Tavassi, ένας μελαχρινός πειρασμός που αναστατώνει με κάθε της εμφάνιση τους τηλεθεατές της γειτονικής χώρας.

Η ξανθιά καλλονή εξηγεί ότι, εκτός από την γυμνή φωτογράφισή της στο ανδρικό περιοδικό, παρακολουθεί γενικά τον Πάπα Φραγκίσκο στο Twitter και συχνά εμπνέεται από τις αναρτήσεις του. Η Λούνα υποστηρίζει ότι πρόσφατα ταυτίστηκε με μία φράση που ανέβασε ο Ποντίφικας: «Ο Πατέρας λέει σε καθέναν από εμάς, όπως ο Ιησούς, είσαι ο αγαπημένος μου υιός».

Η ίδια προσθέτει: «Δεν σημαίνει ότι επειδή είμαι μοντέλο, δεν έχω πίστη… Ακολουθώ το Twitter του Πάπα Φραγκίσκου και νιώθω γαλήνη με τα μηνύματά του».

Πολλοί χρήστες όμως, όπως η ίδια υποστήριξε, εξέφρασαν τη δυσφορία τους με το αίτημά της προς τον Πάπα Φραγκίσκο: «Μου είπαν ότι το αίτημά μου ήταν ανάρμοστο και ότι ήμουν πολύ αισθησιακή για να μπορέσω να γίνω follower του Πάπα στo Twitter, επισημαίνει. «Κι εγώ τους απάντησα: Μόνο ο Θεός πρέπει να κρίνει», προσθέτει η Βραζιλιάνα καλλονή.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share