Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γυναικολόγος είχε βάλει κρυφή κάμερα στην κλινική - Και ναι, συνέβη αυτό που φαντάζεστε!

Η είδηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου!

2 Αυγούστου 2021 12:32
Γυναικολόγος είχε βάλει κρυφή κάμερα στην κλινική - Και ναι, συνέβη αυτό που φαντάζεστε!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η αστυνομία βρήκε κρυφή κάμερα στην κλινική, μετά από καταγγελία ασθενούς.

Ένας γυναικολόγος κατηγορείται πως είχε βάλει κρυφή κάμερα στην κλινική που εργαζόταν, μαγνητοσκοπούσε τις γυναίκες και στην συνέχεια ανέβαζε τα βίντεο και τις φωτογραφίες σε site με π0ρν0.

Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα στην κλινική που εργαζόταν ο Vyacheslav Tripolko έπειτα από καταγγελία μιας γυναίκας.

Η ασθενής είδε τον εαυτό της στο σάιτ με το σ#ξουαλικό περιεχόμενο, μετά από την επίσκεψή της στο ιατρείο, όπου υποβλήθηκε σε γυναικολογικές εξετάσεις. Στην συνέχεια η αστυνομία ανακάλυψε πως δεκάδες γυναίκες ασθενείς που είχαν επισκεφθεί τον συγκεκριμένο γιατρό είχαν αναρτηθεί στον συγκεκριμένο ιστότοπο.

Γυναικολόγος είχε βάλει κρυφή κάμερα στην κλινική

Μάλιστα μια γυναίκα ανέφερε στις Αρχές πως όταν είχε επισκεφθεί το ιατρείο του εκείνος της είχε ζητήσει να την τραβήξει βίντεο, διαβεβαιώνοντάς την πως έχει άδεια από την αστυνομία αλλά εκείνη αρνήθηκε, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Ο γιατρός δηλώνει αθώος και αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης επτά ετών, ενώ του έχει αφαιρεθεί η άδεια μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση.

Ρόδος: Ζητά τα ρέστα ο γυναικολόγος που κατηγορείται για βιασμούς - Έχει καταθέσει 19 αγωγές

Συνολικά 19 αγωγές σε βάρος γυναικών έχει καταθέσει ήδη ενώπιον του Ειρηνοδικείου και του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ρόδου ο γυναικολόγος που κατηγορείται από 21 ασθενείς του για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, για κατάχρηση σε γενετήσια πράξη προσώπου ανίκανου προς αντίσταση κατ’ εξακολούθηση και για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Χθες, ο 65χρονος υπέβαλε ενώπιον του Ειρηνοδικείου Ρόδου ακόμη δύο αγωγές εις βάρος ισάριθμων γυναικών, ανεβάζοντας τον αριθμό στις 19, ενώ τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να ασκήσει ακόμη 3 (μια μηνύτρια έχει ασκήσει δύο αγωγές).

Ο ίδιος, που έχει αφεθεί ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 10.000 ευρώ έως την 30.6.2021 και της απαγόρευσης άσκησης επαγγέλματος, έχει περάσει στην αντεπίθεση και κατηγορεί τις γυναίκες για συκοφαντική δυσφήμιση, ηθική βλάβη κ.α, ζητώντας χρηματική αποζημίωση, ύψους εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.

ρόδος γυναικολόγος βιασμός αγωγή

Συγκλονίζει έγκυος-θύμα του γυναικολόγου στη Ρόδο: «Έσκυψε και μου φίλησε την κοιλιά στη συνέχεια προχώρησε...»

Ακόμη 4 γυναίκες κατέθεσαν μηνύσεις εναντίον του γυναικολόγου στη Ρόδο που φέρεται να ασελγούσε πάνω τους, κατά τη διάρκεια της εξέτασης.

Συνολικά οι καταγγελίες έχουν φτάσει πλέον τις 17 ενώ μια ακόμα γυναίκα μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για την ασέλγεια που υπέστη από τον γιατρό ενώ ήταν έγκυος.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η γυναίκα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τη Ρία Τσοχαντάρη, ξεκίνησε να πηγαίνει στον εν λόγω γιατρό ενώ βρισκόταν στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και μετά από παρότρυνση άλλων. Όπως είπε, την ενημέρωσαν ότι είναι «καλός γιατρός», αλλά θα πρέπει να πηγαίνει στο ιατρείο με δεύτερο άτομο και όχι μόνη.

Όπως είπε κατά τη διάρκεια της εξέταση έσκυψε και της φίλησε την κοιλιά., ενώ στην συνέχεια την φίλησε πιο χαμηλά.

Δείτε την πραγματικά συγκλονιστική εξομολόγηση της:

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share