Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Πατέρας για έκτη φορά ο Μπόρις Τζόνσον - Έγκυος η τρίτη του σύζυγος

Η Τζόνσον σε ανάρτηση της στο instagram αποκάλυψε ότι είχε προηγηθεί μια αποβολή ενώ το μωράκι θα γεννηθεί κοντά στα Χριστούγεννα!

31 Ιουλίου 2021 21:15
Πατέρας για έκτη φορά ο Μπόρις Τζόνσον - Έγκυος η τρίτη του σύζυγος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το δεύτερο παιδί του, από την τρίτη κατά σειρά σύζυγο του, περιμένει ο Βρετανός πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον.

Η σύζυγος του Κάρι, ανακοίνωσε το χαρμόσυνο γεγονός στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με ένα συγκινητικό μήνυμα. Αποκάλυψε ότι το μωρό, που θα γεννήθει κοντά στα Χριστούγεννα, είναι παιδί του ουράνιου τόξου. Δηλαδή, είχε προηγηθεί μια αποβολή πριν από αυτή την εγκυμοσύνη.

Σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, η 33χρονη Κάρι σε ανάρτησή της στο Instagram έγραψε, «ελπίζουμε στο μωρό του ουράνιου τόξου αυτά τα Χριστούγεννα. Στην αρχή της χρονιάς, είχα μια αποβολή που με καταρράκωσε. Νιώθω απίστευτα ευλογημένη που είμαι ξανά έγκυος».

Πατέρας για έκτη φορά ο Μπόρις Τζόνσον

«Τα προβλήματα γονιμότητας μπορεί να είναι δύσκολα για πολλούς ανθρώπους, ειδικότερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που όλα μοιάζουν ρόδινα. Όμως, βρήκα παρηγοριά σε ανθρώπους που έχουν βιώσει παρόμοια απώλεια, για αυτό και η είδηση αυτή μπορεί να βοηθήσει άλλους να ελπίσουν ξανά», καταλήγει η Τζόνσον στην ανάρτηση της.

Το ζευγάρι, έχει αποκτήσει έναν γιο τον Απρίλιο του '20, τον Γουιλφερντ.

Πάντως, ο Τζόνσον είναι πολύτεκνος από τις προηγούμενες σχέσεις του. Είναι μπαμπάς, τουλάχιστον 6 παιδιών. Όπως αναφέρει η Βικιπαίδεια ο ίδιος δεν έχει εμφανίσει όλα τα παιδιά του έως τώρα.

Γάμος Μπόρις Τζόνσον: Η πρώτη φωτογραφία - Το νυφικό δημιουργία Έλληνα σχεδιαστή

Για τρίτη φορά παντρεύτηκε ο Μπόρις Τζόνσον και από τη Ντάουνινγκ Στριτ δόθηκε η πρώτη φωτογραφία, όπου τις εντυπώσεις κέρδισε το νυφικό, το οποίο είναι δημιουργία Έλληνα σχεδιαστή.

Τo αέρινο νυφικό της Κάρι είναι δημιουργία του γνωστού Έλληνα σχεδιαστή Χρήστου Κωσταρέλου. Όπως βλέπετε η νύφη δεν φοράει πέπλο και είναι ξυπόλητη.
Το υπέροχο λευκό boho νυφικό από τούλι και δαντέλα είναι δημιουργία του καταξιωμένου Έλληνα σχεδιαστή Χρήστου Κωσταρέλου, ο οποίος έχει στη φαρέτρα του ηχηρές διεθνείς συνεργασίες, σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ.

Η σύζυγος του Τζόνσον εμπιστεύτηκε έναν από τους αναγνωρισμένους Έλληνες δημιουργούς στο παγκόσμιο στερέωμα της μόδας. Το νυφικό φόρεμα της 33χρονης Κάρι κοστίζει 2.900 λίρες και είναι χειροποίητο, όπως αναφέρουν οι βρετανικές εφημερίδες «Daily Mail» και «Sun». Το νυφικό είναι φτιαγμένο από κεντητό μεταξωτό τούλι από ελεφαντόδοντο με δαντέλα σε πολλά σημεία του και ήταν κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της 33χρονης Κάρι. Για να δώσει μία καλοκαιρινή νότα, η νύφη συνδύασε το υπέροχο νυφικό μ' ένα στεφάνι από λευκά λουλούδια στα μαλλιά.

Η τρίτη σύζυγος του Τζόνσον δεν ήθελε να φορέσει πέπλο και, αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα, έπραξε άριστα. Επιπλέον, στη φωτογραφία των νεονύμφων στον κήπο της Ντάουνινγκ Στριτ που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα, η νύφη δεν φοράει παπούτσια ποζάροντας ξυπόλητη στο πλευρό του Τζόνσον. Φαίνονται τα δάκτυλα του ποδιού της και τα κατακόκκινα νύχια της.

Ο ναός όπου έγινε ο γάμος του Μπόρις Τζόνσον

Άρκιουρι για Μπόρις Τζόνσον: "Είχαμε 4 χρόνια σχέση" - Η αποκαλυπτική συνέντευξη της Τζένιφερ

Η 36χρονη Αμερικανίδα Τζένιφερ Άρκιουρι, η οποία γνώρισε δημοσιότητα εξαιτίας της σχέσης της με τον πρωθυπουργό της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον, μια σχέση που η ίδια είχε χαρακτηρίσει «φιλική», αλλά είχε βάλει σε νέους μπελάδες τον πρωθυπουργό. Σε μία αποκλειστική συνέντευξη της Mirror, η Αμερικανίδα επιχειρηματίας, Τζένιφερ Άρκιουρι, παραδέχτηκε για πρώτη φορά ότι είχε σχέση με τον Μπόρις Τζόνσον.

Όπως είπε, ο τότε δήμαρχος του Λονδίνου επισκεπτόταν το διαμέρισμα της στο στο Shoreditch. Στα τηλεφωνήματα τους, η -21 χρόνια νεότερη του- Τζένιφερ, τον αποκαλούσε «Μέγα Αλέξανδρο» και εκείνος της ζητούσε να του στείλει γυμνές φωτογραφίες. Μάλιστα, όπως πρόσθεσε, αντάλλασσαν μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου όσο ο Μπόρις Τζόνσον είχε συναντήσεις για ζητήματα του δήμου.

Ήταν παντρεμένος με την πρώην σύζυγό του Μαρίνα

Ήταν η δεύτερη θητεία του στον δήμο και ήταν παντρεμένος με την πρώην σύζυγο Μαρίνα, μητέρα των τεσσάρων παιδιών τους. «Υπήρχε σωματική και εγκεφαλική έλξη. Αγαπούσε το σώμα και το μυαλό μου και δεν μπορούσε να πάρει τα χέρια του από πάνω μου. Είχαμε σχέση τέσσερα χρόνια. Τον αγάπησα, αλλά ο άντρας που νόμιζα ότι ήξερα, πλέον δεν υπάρχει», είπε μεταξύ άλλων.

Ο Τζόνσον βρέθηκε αντιμέτωπος με το ενδεχόμενο να ξεκινήσει ποινική έρευνα εις βάρος του για τις δεκάδες χιλιάδες λίρες δημοσίου χρήματος που φέρονται να έλαβαν εταιρείες της Άρκιουρι την εποχή που εκείνος ήταν δήμαρχος του Λονδίνου, την οκταετία 2008-2016. Ωστόσο έτοιμοι να ξοδέψουν 50 δις στην Ελλάδα για διακοπές και φαγητό είναι οι Βρετανοί!

Άρκιουρι για Μπόρις Τζόνσον: Είχαμε τέσσερα χρόνια σχέση

Λίγα λόγια για τον Μπόρις Τζόνσον

Ο Αλεξάντερ Μπόρις ντε Φέφελ Τζόνσον, γνωστός ως Μπόρις Τζόνσον, είναι Βρετανός πολιτικός, συγγραφέας και πρώην δημοσιογράφος, που υπηρετεί ως Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου και ως ηγέτης του Συντηρητικού Κόμματος από το 2019.

Επίσης, υπηρέτησε ως Υπουργός Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου (2016-2018), ως Δήμαρχος του Λονδίνου (2008-2016) και ως Μέλος της Βουλής των Κοινοτήτων για την εκλογική περιφέρεια Άξμπριτζ εντ Σάουθ Ράισλιπ (2001-2008).

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share