Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Απίστευτο! Γιαγιά πιάνει στον αέρα μωρό που πέφτει στο κενό

Σοκαριστικό βίντεο

29 Ιουλίου 2021 11:48
Απίστευτο! Γιαγιά πιάνει στον αέρα μωρό που πέφτει στο κενό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα μωρό έπεσε από ανοιχτό παράθυρο, από ύψος 6 μέτρων, και προσγειώθηκε μαγικά στην αγκαλιά μιας γιαγιάς.

Η 64χρονη επέστρεφε στο σπίτι της στη Ρωσία όταν έσωσε τη ζωή στο ουρανοκατέβατο βρέφος…

Η Svetlana Sanarova είδε το παιδί να κινδυνεύει, παίζοντας στο παράθυρο του δευτέρου ορόφου. Χωρίς να χάσει χρόνο, έριξε τις σακούλες που κρατούσε στα χέρια και έτρεξε κάτω από το παράθυρο, φτάνοντας πάνω στην ώρα για να σώσει τη ζωή του Egor Teryokhin.

Ρωσικά μέσα αποκαλύπτουν πως το μωρό έπαιζε με τη μαμά του, έμεινε όμως για λίγο μόνο και έπεσε από το παράθυρο.

Η ηρωική πράξη της γιαγιάς καταγράφηκε σε κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης. Ο δήμος σκοπεύει να την τιμήσει.

«Ήταν μόνο μετά που μου ανέβηκε η πίεση», δήλωσε αργότερα η Svetlana, γιαγιά ενός εγγονού. Η οικογένεια έχει μία κόρη 4 ετών και τα δίδυμα, ηλικίας 18 μηνών. Ένα από αυτά, το αγοράκι, γλίτωσε τη ζωή του στο τσακ.

Η γιαγιά δήλωσε πως ο πατέρας της προσέφερε λεφτά: «Αρνήθηκα, γιατί αυτό με προσβάλει. Μου τα έβαλε στην τσάντα τελικά, οπότε τα άφησα πάνω στο τραπέζι στο σπίτι μου τώρα. Δεν τα χρειάζομαι»…

Σκύλος - ήρωας έσωσε μωράκι που το εγκατέλειψε η μαμά του στο πάρκο

Η ιστορία ενός μεγαλόσωμου χάσκι, του Hel, έκανε τον γύρο του διαδικτύου, αφού το ηρωικό σκυλάκι βρήκε και έσωσε ένα εγκαταλελειμμένο μωράκι ενώ έκανε την καθημερινή του βόλτα στο πάρκο με τον ιδιοκτήτη του.

Χωρίς τη βοήθεια του Hel, ο 64χρονος άντρας (και ιδιοκτήτης του σκύλου) δεν θα είχε αντιληφθεί πως μέσα στις παλιές κουβέρτες που προσπέρασε ενώ περπατούσε με τον Hal βρισκόταν ένα νεογέννητο μωράκι. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, νόμιζε πως ανάμεσα στα σκουπίδια πίσω από τους θάμνους βρισκόταν κάποιο ποντίκι ή αλεπού.

σκύλος έσωσε μωρό

Το πανέξυπνο χάσκι του, όμως, πλησίασε και ξύπνησε προσεκτικά το μωράκι με τη μουσούδα του. Αυτό άρχισε να κλαίει και ο 64χρονος κατάλαβε πως κάποιος είχε αφήσει ανάμεσα σε σπασμένα ποτήρια και σκουπίδια ένα μωρό και κάλεσε τις αρμόδιες Αρχές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του mirror, κάποιο άλλο σκυλάκι ίσως να είχε αντιδράσει τελείως διαφορετικά. Ίσως από το φόβο του να δάγκωνε το μωρό, ή να το περνούσε για θήραμα. Ο Hal όμως, φέρθηκε πραγματικά ηρωικά και έσωσε το μικρό πλασματάκι που εγκατέλειψε η μητέρα του λίγο αφού το γέννησε.

μωρό χάσκι ήρωας

Το μωράκι, που βρέθηκε παγωμένο, μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο ενώ η αστυνομία ερευνά την υπόθεση και προσπαθεί να εντοπίσει τη μαμά του μωρού που μάλλον πρόκειται για νεαρή, λευκή γυναίκα. Αυτό που μετράει για την ώρα, όμως, είναι πως ο Hal έσωσε το νεογέννητο μωρό δίνοντάς του μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή
 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share