Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Σοκ! Συγγενείς ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου 17χρονη και την κρέμασαν από γέφυρα

Απίστευτο περιστατικό!

29 Ιουλίου 2021 07:42
Σοκ! Συγγενείς ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου 17χρονη και την κρέμασαν από γέφυρα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Neha Paswan ξυλοκοπήθηκε με ραβδιά μέχρι που έχασε τις αισθήσεις της.

Αδυνατεί να συλλάβει υγιής νους τη στυγερή δολοφονία μιας 17χρονης στην Ινδία, όπου προστέθηκε ένας ακόμη κρίκος στην αλυσίδα των φρικιαστικών εγκληματών κατά γυναικών και κοριτσιών.

Η Neha Paswan ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τους ίδιους τους συγγενείς της, καθώς… τόλμησε να φορέσει τζιν σε θρησκευτική τελετή.

Συγκεκριμένα, ο παππούς και οι θείοι της, τής αφαίρεσαν τόσο βάναυσα τη ζωή επειδή αρνήθηκε να φορέσει την παραδοσιακή ενδυμασία, ενώ στη συνέχεια δεν δίστασαν να κρεμάσουν το άψυχο σώμα της από μία γέφυρα για παραδειγματισμό, στη βόρεια πολιτεία του Uttar Pradesh.

ξυλοκόπησαν 17χρονη

«Έκανε θρησκευτική νηστεία όλη μέρα, ενώ το βράδυ φόρεσε ένα τζιν και μια μπλούζα για να κάνει τα τελετουργικά της. Όταν οι παππούδες τής έκαναν παρατήρηση για την ενδυμασία της, η Neha αντέδρασε λέγοντάς τους ότι τα τζιν φτιάχτηκαν για να φοριούνται και δεν θα άλλαζε», ανέφερε η μητέρα της, Shakuntala Devi Paswan, στο BBC.

Οι συγγενείς της 17χρονης την κατηγορούσαν συνεχώς ότι ντυνόταν ακατάλληλα και άσεμνα, ενώ εξοργίστηκαν όταν αρνήθηκε να φορέσει την παραδοσιακή ενδυμασία για την τελετή. Την ξυλοκόπησαν έτσι με ραβδιά μέσα στο σπίτι τους στο χωριό Savreji Kharg της Deoria, μέχρι που έμεινε αναίσθητη.

Σύμφωνα με τη μητέρα της, οι συγγενείς της ισχυρίστηκαν ότι θα μετέφεραν το άτυχο κορίτσι στο νοσοκομείο, ωστόσο δεν την άφησαν να πάει μαζί τους.

«Ειδοποίησα άλλους συγγενείς μου να πάνε στο περιφερειακό νοσοκομείο, αλλά δεν τη βρήκαν», πρόσθεσε.
Το επόμενο πρωί ένα κορίτσι βρέθηκε κρεμασμένο από μια γέφυρα πάνω από τον ποταμό Gandak. Ήταν η Neha.

Σύμφωνα με την έρευνα της αστυνομίας, 10 άτομα φέρονται να εμπλέκονται στη δολοφονία της 17χρονης, συμπεριλαμβανομένων παππούδων, θείων και ξαδέλφων της. Οι τέσσερις έχουν ήδη συλληφθεί και αναζητούνται οι υπόλοιποι.

Όπως αποκάλυψε η Shakuntala Devi, η κόρη της ονειρευόταν να γίνει αστυνομικός για να βοηθά τους ανυπεράσπιστους…

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως ο πατέρας της έφηβης, Amarnath Paswan, έλειπε τη μοιραία νύχτα καθώς εργαζόταν σε εργοτάξιο στη Ludhiana. Πλέον επέστρεψε σπίτι του και παλεύει να συνειδητοποιήσει την τραγωδία που χτύπησε την πόρτα του και να διαχειριστεί την τεράστια απώλεια.

Άνδρας δέρνει χωρίς έλεος την έγκυο γυναίκα του

Σκηνές φρίκης εκτυλίχθηκαν σε μια γειτονιά της Κωνσταντινούπολης, όπου ένας άνδρας δέρνει την έγκυο γυναίκα του μέσα στη μέση του δρόμου. Παράλληλα, δες το τραγικό περιστατικό με τον άγριο ξυλοδαρμό της Super Kiki.

Ο άνδρας επιτίθεται βίαια στη σύζυγό του, η οποία «σώθηκε» αυτή τη φορά από την αστυνομία, αλλά δεν θέλησε, σύμφωνα με πληροφορίες, να υποβάλλει μήνυση.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share