Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2021

Σίγουρα θυμάστε την κούκλα έγκυο που στον 9ο μήνα είχε κοιλιακούς! Δείτε τώρα το μωρό που γέννησε και θα πάθετε πλάκα! (Photos)

Θύελλα αντιδράσεων με τις φωτογραφίες

28 Ιουλίου 2021 14:38
Σίγουρα θυμάστε την κούκλα έγκυο που στον 9ο μήνα είχε κοιλιακούς! Δείτε τώρα το μωρό που γέννησε και θα πάθετε πλάκα! (Photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όλοι θυμόμαστε την Sarah Stage, το όμορφο μοντέλο που ακόμη και στους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της διέθετε καλοσχηματισμένους κοιλιακούς. Οι φωτογραφίες που δημοσίευε καθημερινά στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media είχαν ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων.

Ακόμη και στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της η Sarah πόζαρε με τα εσώρουχά της και μας έδειχνε όλο υπερηφάνεια την ιδιαίτερα μικρή κοιλιά της και το πολύ αδύνατο (για τα δεδομένα της) κορμί.

έγκυος κοιλιακούς

Και να που το γνωστό μοντέλο επιτέλους έφερε στον κόσμο το μωράκι της και φυσικά φρόντισε να μας το δείξει, κλείνοντας έτσι τα κακά στόματα που σημείωναν πως το παιδί της θα γεννηθεί λιποβαρές. Την περασμένη Τρίτη, λοιπόν, έφερε στον κόσμο το γιο της James ο οποίος μάλιστα ζυγίζει περίπου 3.600! Η μαμά πλέει σε πελάγη ευτυχίας και δε σταματά να μας δείχνει τον πανέμορφο μπέμπη της.

Παρόλο που διαφωνούμε απόλυτα με το πρότυπο που λάνσαρε, χαιρόμαστε πολύ που το μωρό της είναι υγιές. Να της ζήσει!

έγκυος μωρό κοιλιακούς

9ο μήνα μωρό έγκυος

Θέλετε κοιλιακούς άμεσα; Υπάρχει τρόπος!

Η απώλεια κιλών και η γράμμωση του σώματος θέλει κόπο και κυρίως χρόνο.

Δεν γίνεται από τη μια στιγμή στην άλλη το σώμα να αλλάξει, καθώς χρειάζεται αλλαγή νοοτροπίας σχετικά με το φαγητό και τη γυμναστική.
Η Λιν Γουάρντ, κλινική διαιτολόγος, δηλώνει πως χρειάζεται πραγματική προσπάθεια για να φτιάξει τους πολυπόθητους κοιλιακούς και μπήκε στη διαδικασία να τους αποκτήσει.

Η Λιν μπήκε σε πρόγραμμα για 16 εβδομάδες και είδε τα αποτελέσματα που ήθελε. Οπως δηλώνει, το αποτέλεσμα της 12ης εβδομάδας ήταν αυτό που την ικανοποιούσε περισσότερο.

«Παίρνω τόσα πολλά μηνύματα που μου ζητούν βοήθεια, έτσι θέλησα να δείξω τι χρειάζεται», δηλώνει.

Θέλετε κοιλιακούς άμεσα; Υπάρχει τρόπος!

Πόσες φορές την εβδομάδα χρειάζεται να κάνεις κοιλιακούς;

Πόσες φορές την εβδομάδα πρέπει να κάνεις κοιλιακούς ώστε να δεις αποτέλεσμα; Και κυρίως πόσες επαναλήψεις θα πρέπει να κάνεις; Τέσσερις γυμναστές, ο καθένας με την ιδιότητά του απαντούν!

Η περιοχή της κοιλιάς είναι η πιο δύσκολη για να γυμναστεί και να δεις τη γράμμωση που θέλεις. Και ναι, ό,τι ασκήσεις κι αν κάνεις, αν δεν κάνεις κοιλιακούς, δουλειά δεν γίνεται. Πόσες φορές την εβδομάδα πρέπει να κάνεις κοιλιακούς ώστε να δεις αποτέλεσμα;

Τέσσερις γυμναστές απαντούν στο πόσες φορές την εβδομάδα πρέπει να κάνεις κοιλιακούς!

Γυμναστής pilates

O Molly Sigman, γυμναστής Pilates, μιλώντας στο Popsugar, πρότεινε να γυμνάζεις κάθε μέρα από λίγο τον κορμό ή να ενσωματώσεις ασκήσεις που εστιάζουν σε αυτόν τρεις με πέντε φορές την εβδομάδα. Ο ίδιος δήλωσε πως και με τις pilates μπορείς να γυμνάσεις τους κοιλιακούς, ενώ είσαι συγκεντρωμένος.

Γυμναστής TRX

Η Corey Phelps, γυμνάστρια TRX και Spinning, δήλωσε πως πρέπει να κάνουμε ασκήσεις ειδικές για τους κοιλιακούς τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα ( ή μέρα παρά μέρα) αν θέλεις να δεις αποτελέσματα. Επί πρόσθετα, προτείνει να κάνεις αερόβια άσκηση αλλά και ασκήσεις που γυμνάζουν όλο το σώμα, όπως squats and deadlifts, τα οποία θα χτίσουν έναν γερό κορμό.

Γυμναστής HIIT

Απ’ τη μεριά του ο Nick Pags μας συμβουλεύει να κάνουμε κοιλιακούς κάθε μέρα. «Επειδή χρησιμοποιείς τόσο πολύ τον κορμό σου καθημερινά, πρέπει να κάνεις κοιλιακούς πιο συχνά απ’ όσο νομίζεις. Περίπου 10 λεπτά καθημερινά αρκούν!

Personal Trainer

Και ο Ridge Davis προτείνει να κάνεις κοιλιακούς σε καθημερινή βάση. «Οι κοιλιακοί είναι η δύναμη για όλες τις κινήσεις και τις ασκήσεις οπότε είναι σημαντικό αν τους ενεργοποιήσεις πριν κάνεις βάρη».

Όλοι οι γυμναστές συμφώνησαν πως οι κοιλιακοί από μόνοι τους δεν μπορούν να κάνουν θαύματα καθώς είναι απαραίτητο να δώσεις προσοχή στην διατροφή. Η κατανάλωση “καθαρών” τροφών, με υψηλή περιεκτικότητα σε ίνες, χαμηλή σε ζάχαρη είναι ό,τι χρειάζεσαι!

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share