Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Σαδομαζοχιστικό «παιχνίδι» θανάτου για ζευγάρι - Της έκλεισε το στόμα, τον πήρε ο ύπνος και εκείνη πέθανε (photo)

Οι σαδομαζοχιστικές τους προτιμήσεις που κατέληξαν σε τραγωδία

27 Ιουλίου 2021 16:05
Σαδομαζοχιστικό «παιχνίδι» θανάτου για ζευγάρι - Της έκλεισε το στόμα, τον πήρε ο ύπνος και εκείνη πέθανε (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Τραγικό τέλος είχε ένα σαδομαζοχιστικό παιχνίδι μεταξύ ζευγαριού στο Φλιντσάιρ της Ουαλίας, καθώς 38χρονη πέθανε από ασφυξία. Ενώ, ποινή κάθειρξης 102 ετών επιβλήθηκε στην 38χρονη μητέρα Christina Greer, η οποία έδωσε μαριχουάνα σε δύο φίλους της κόρης της, ηλικίας 12 ετών, και στη συνέχεια έκανε σ@ξ μαζί τους.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 52χρονος Ουόρεν Μάρτιν Κόλτον και η 38χρονη Κλερ Ράιτ μετέβησαν το 2018 σε πολυτελές καταφύγιο θέλοντας να ικανοποιήσουν τις σαδομαζοχιστικές τους προτιμήσεις. Όπως υποστηρίζει το δικαστήριο της Ουαλίας, το ζευγάρι είχε μαζί του σχοινιά, κολλητικές ταινίες και γάντια.

Κατά τη διάρκεια του ερωτικού παιχνιδιού, ο 52χρονος έκλεισε το στόμα της συντρόφου του με μία κάλτσα, αλλά λίγο μετά... τον πήρε ο ύπνος, καθώς ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών και ποσότητας αλκοόλ.

Όταν συνήλθε, ο άνδρας συνειδητοποίησε πως η 38χρονη ήταν νεκρή και εγκατέλειψε το σημείο, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Sun.

Το πτώμα της γυναίκας, η οποία ήταν μητέρα δύο παιδιών, εντοπίστηκε από εργαζόμενο του ξενοδοχείου που διέμενε το ζευγάρι και ο θάνατός της προήλθε από ασφυξία. Σήμερα, ο Ουόρεν Κόλτον καταδικάστηκε σε έξι χρόνια φυλάκισης για ανθρωποκτονία εξ αμελείας.

Χαμός με γνωστό ψυχολόγο: Συμμετείχε σε συνεδρίες και έβαζε την ασθενή του να κάνουν τρίο!

Μέχρι και... τρίο ζήτησε από μία ασθενή του ένας ψυχολόγος στην Νέα Ζηλανδία, ο οποίος κατηγορείται ότι έκανε «θεραπευτικές» ερωτικές συνεδρίες στα σπίτια των ανθρώπων που ζητούσαν τις υπηρεσίες του. Επίσης, μεγάλες αντιδράσεις προκάλεσε ένα εστιατόριο στη Βραζιλία, που φέρεται να φιλοξένησε ένα swingers party, στο οποίο οι καλεσμένοι έκαναν έρωτα πάνω στα τραπέζια.

Ο Πολ Τζόζεφ, γνωστός και ως Παόρα Τζόζεφ, εμφανίστηκε στην επιτροπή δεοντολογίας των ψυχολόγων της Νέας Ζηλανδίας κατηγορούμενος ότι διέπραξε «ερωτικό παράπτωμα σε μία ή περισσότερες θεραπευτικές συνεδρίες με μια πελάτισσά του», με συνέπεια να του αφαιρεθεί η άδεια άσκησης επαγγέλματος.

Ζήτησε από την ασθενή του να πείσει την συγκάτοικό της να συμμετέχει στο τρίο

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, ο Τζόζεφ επισκεπτόταν τη γυναίκα στο σπίτι της και κατά τη διάρκεια των υποτιθέμενων συνεδριών, «ξάπλωνε γυμνός δίπλα της» και έκανε σεξ μαζί της. Φέρεται δε ότι της ζήτησε να πείσει τη συγκάτοικό της να λάβει μέρος στη «συνεδρία» και να κάνουν όλοι μαζί έρωτα.

Ψυχολόγος Πολ Τζόζεφ

Σύμφωνα με την επιτροπή Health Practitioners Disciplinary Tribunal, τα σεξουαλικά παραπτώματα, τα οποία ο ψυχολόγος αρνείται ότι διέπραξε, συνέβησαν την περίοδο 2004- 2005. Η επιτροπή επισήμανε ότι ο Τζόζεφ εκμεταλλεύτηκε τη θέση ισχύος που κατείχε έναντι της γυναίκας, η οποία ήταν «ευάλωτη» εξαιτίας των ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε, και «ενθάρρυνε και είχε ερωτικές επαφές μαζί της».

Αφού έκρινε ότι η στάση του Τζόζεφ ήταν «ανήθικη και παραβίαζε τη δεοντολογία», η επιτροπή ακύρωσε την άδεια άσκησης επαγγέλματος. Έχει δικαίωμα να καταθέσει αίτημα για νέα άδεια έπειτα από δύο χρόνια, υπό πολύ αυστηρούς όρους. Κλήθηκε δε να πληρώσει 52.650 ευρώ για τα έξοδα διερεύνησης της υπόθεσής του.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share