Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Φρικτός θάνατος για 25χρονη: Ετοιμαζόταν για bungee jumping και πήδηξε πριν την δέσουν! (Video)

Ανατριχιαστικό βίντεο-ντοκουμέντο

27 Ιουλίου 2021 15:48
Φρικτός θάνατος για 25χρονη: Ετοιμαζόταν για bungee jumping και πήδηξε πριν την δέσουν! (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Τραγικό θάνατο βρήκε μία γυναίκα στην Κολομβία, όταν επιχείρησε να κάνει bungee jumping πηδώντας από μια γέφυρα, χωρίς όμως να είναι δεμένη, αφού μπέρδεψε το σινιάλο που έκανε το προσωπικό στον φίλο της. Ενώ, μια 17χρονη μάνα κλείδωσε το μωρό της και γύριζε από πάρτι σε πάρτι για μια εβδομάδα με αποτέλεσμα το παιδί να πεθάνει

Η 25χρονη Γιετσένια Μοράλες ετοιμαζόταν να κάνει το πρώτο της bungee jumping στην οδογέφυρα στην Αμάγκα της βόρειας Κολομβίας. Ο σύντροφός της ήταν πιο μπροστά στη σειρά για να κάνει το άλμα, όταν πλησίασαν στην άκρη της πλατφόρμας.

Όταν το προσωπικό έδωσε το σήμα στον φίλο της για να πηδήξει, η Μοράλες το παρερμήνευσε νομίζοντας πως επρόκειτο για εκείνη παρά το γεγονός ότι δεν είχαν προλάβει ακόμη να δέσουν το σχοινί στους αστραγάλους της.

Ως εκ τούτου, έπεσε στην κοιλάδα από ύψος 45 μέτρων και βρήκε τραγικό θάνατο. Ο σύντροφός της ήταν ο πρώτος που έφτασε στο σημείο της πτώσης της και προσπάθησε απεγνωσμένα να της προσφέρει τις πρώτες βοήθειες, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο, διαπίστωσαν το θάνατό της.

Ο Γκουστάβο Γκούζμαν, δήμαρχος του δήμου Φρεντόνια, δήλωσε στην El Tiempo: «Μπερδεύτηκε. Το σινιάλο ήταν για το αγόρι της επειδή ήταν ήδη δεμένος με τον εξοπλισμό ασφαλείας. Της είχαν βάλει μόνο το σκοινί στη μέση, έτσι μπερδεύτηκε και έπεσε».

Οι γιατροί του νοσοκομείου δήλωσαν ότι η Μοράλες υπέστη καρδιακή προσβολή πριν φτάσει στο έδαφος. Ο σύντροφος της άτυχης δικηγόρου εξακολουθεί να λαμβάνει θεραπεία ως αποτέλεσμα των τραυματισμών που υπέστη σπεύδοντας να την βοηθήσει και σύμφωνα με πληροφορίες είναι σε κατάσταση σοκ.

22χρονη influencer σκοτώθηκε οδηγώντας μηχανή - Η τελευταία προφητική της ανάρτηση στο Instagram

Στο δρόμο άφησε την τελευταία της πνοή η 22 ετών Βραζιλιάνα influencer Julia Hennessy Cayuela, σε τροχαίο με τη μηχανή της. Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός ότι η προ τριών μόλις ημερών ανάρτησή της στο instagram συνοδευόταν από τη λεζάντα: «Η ζωή είναι σύντομη, ας είμαστε τρελοί – Εγώ, εσύ, ο Θεός και ο δρόμος!».

Μετά τη συντριβή, η Julia μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο διπλανής πόλης σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ τελικά κατέληξε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Ο σύζυγός της και συνεπιβάτης της, Daniel, τραυματίστηκε σοβαρά και παραμένει στην Εντατική. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί προ τετραετίας. Ενώ, αγωνία επικρατεί στις ΗΠΑ για το θάνατο της πασίγνωστης πορνοστάρ, Dahlia Sky, η οποία βρέθηκε νεκρή στο αυτοκίνητό της από πυροβολισμό.

22χρονη influencer σκοτώθηκε οδηγώντας μηχανή

Οι αστυνομικές Αρχές έκαναν γνωστό ότι το ζευγάρι, επιβαίνοντας σε μοτοσικλέτα, έπεσε στο πλάι φορτηγού το οποίο κινούνταν προς την ίδια κατεύθυνση.

Το μοιραίο συνέβη προ ημερών, ενώ η ίδια κηδεύτηκε μόλις το περασμένο Σάββατο. Η 22χρονη δραστηριοποιούνταν στο Instagram την τελευταία επταετία, ως αισθητικός, σύφωνα με το ertnews.gr

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share