Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2021

Τραγικό περιστατικό στην παραλία: Άνδρας χτύπησε μέχρι θανάτου με παιδικό φτυάρι γλάρο

Γέμισε με αίμα η παραλία

26 Ιουλίου 2021 10:27
Τραγικό περιστατικό στην παραλία: Άνδρας χτύπησε μέχρι θανάτου με παιδικό φτυάρι γλάρο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη μπροστά στα μάτια πολλών ατόμων σε παραλία της Κορνουάλης. Σύμφωνα με μαρτυρίες, μία οικογένεια πέταξε ένα άδειο κουτάκι αναψυκτικού σε έναν γλάρο, τραυματίζοντας τον. Η μοιραία συνέχεια γράφτηκε όταν ο άνδρας χτύπησε το άτυχο ζώο μέχρι θανάτου, με ένα παιδικό φτυάρι. Οι παρευρισκόμενοι που προσπάθησαν να παρέμβουν δέχτηκαν βρισιές και φωνές. Το όλο περιστατικό κακοποίησης του πουλιού συνέβη μπροστά σε οικογένειες και παιδιά.

Μετά τις φωνές και το σάλο που προκλήθηκε η οικογένεια έφυγε από την παραλία αφήνοντας πίσω σκουπίδια, πετσέτες και αντηλιακό.

γλάρος παραλία

Οι μαρτυρίες

«Καλέσαμε την αστυνομία αλλά χωρίς όνομα και διεύθυνση δεν μπορούν να κάνουν πολλά» δήλωσε μια αυτόπτης μάρτυρας.

«Ήταν απαίσιο. Σε όλη μου τη ζωή δεν έχω δει ποτέ τέτοιου είδους βαναυσότητα εναντίον ενός ζώου». Η μάρτυρας τράβηξε φωτογραφίες του ατόμου που φέρεται να εμπλέκεται.

Η Αστυνομία της Κορνουάλης δεν επιβεβαίωσε ότι διερευνά το περιστατικό, αλλά η μάρτυρας σκέφτεται να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.

Είπε ότι μπήκε στον πειρασμό να ανεβάσει τις φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την ελπίδα ότι θα βρεθεί ο δράστης, αλλά φοβάται την «αντίδραση» από την ομάδα.

«Γης Μαδιάμ» σε παραλία: Γονείς πιάστηκαν στα χέρια μπροστά στα παιδιά τους - Αδιανόητα σκηνικά

Μπουνιές και κλωτσιές σε παραλία της Πελοποννήσου έπαιξαν δύο άνδρες, επειδή ο ένας ενοχλούνταν με το παιδί του άλλου. Κουβέντα στην κουβέντα, λόγο στο λόγο, επιχείρημα στο επιχείρημα, τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν κι οι δυο τους ήρθαν στα χέρια. Ενώ, ένας επιβάτης έριξε μπουνιά σε αστυνομικό που του έκανε παρατήρηση για μάσκα.

Κι είναι θαύμα που δεν ενεπλάκησαν κι άλλοι, αφού αμέσως σχηματίστηκαν δύο αντίπαλα στρατόπεδα, άνθρωποι που έπαιρναν το μέρος του ενός αλλά και του άλλου.

Η μία πλευρά υποστήριζε ότι «όλοι έχουν δικαίωμα στην ξεκούραση, άρα δεν μπορεί κάποιος να αφήνει το παιδί του να ουρλιάζει και να ενοχλεί όλους τους υπόλοιπους», ενώ η άλλη πλευρά υποστήριζε ότι «παιδιά είναι, δεν γίνεται να τα έχουμε όλο το χρόνο με ‘μη’ και ‘μη’».

Ξύλο σε παραλία της Πελοποννήσου

Τελικά, άδειασαν και οι δύο ομπρέλες, αφού οι εμπόλεμες πλευρές έφυγαν, με την ιστορία να γίνεται το μοναδικό θέμα συζήτησης όλη την ημέρα.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share