Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Άστεγος βρήκε 10.000$ και τα επέστρεψε στη γυναίκα που τα έχασε κι εκείνη του βρήκε για να τον ευχαριστήσει σπίτι και δουλειά

Τρομερή ιστορία!

25 Ιουλίου 2021 21:00
Άστεγος βρήκε 10.000$ και τα επέστρεψε στη γυναίκα που τα έχασε κι εκείνη του βρήκε για να τον ευχαριστήσει σπίτι και δουλειά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας άστεγος στο Κονέκτικατ βρήκε μία επιταγή αξίας 10.000 $ και την επέστρεψε στον κάτοχό της! Ο Elmer Alvarez βρήκε την επιταγή με το τεράστιο ποσό σε έναν δρόμο στο New Haven του Κοννέκτικατ!

Ο άστεγος Alvarez κάλεσε αμέσως την κτηματομεσίτη Roberta Hoskie πριν καν εκείνη να συνειδητοποιήσει ότι είχε χάσει την επιταγή!

Η έντιμη πράξη του άστεγου τη συγκίνησε και τον αντάμειψε με μία στέγη και προσφέροντάς του εργασία
Ένας άστεγος άνδρας, βρήκε μία επιταγή αξίας 10.000 δολαρίων και την επέστρεψε στη νόμιμη κάτοχό της επειδή ήθελε να «κάνει αυτό που είναι σωστό». Τώρα έχει ανταμειφθεί για την τιμιότητα που έδειξε. Έχει πια μια στέγη, εργασία και δωρεάν μαθήματα για πώληση ακινήτων.

Ο Elmer Alvarez βρήκε μία επιταγή σε ένα δρόμο στο New Haven του Connecticut. Η πρώτη του κίνηση ήταν να επικοινωνήσει αμέσως με τη νόμιμη κάτοχο της επιταγής, τη μεσίτρια Dr Roberta Hoskie, πριν καν εκείνη συνειδητοποιήσει ότι την είχε χάσει.

Η έντιμη πράξη του άστεγου τη συγκίνησε και τον αντάμειψε με μία στέγη και προσφέροντάς του εργασία.

Διαβάστε με την ευκαιρία: Άστεγος άντρας αρνείται να ανταλλάξει τον σκύλο του για ένα σπίτι: "Δεν πρόκειται για χρήματα αλλά για αυτόν"

Άστεγος βρήκε 10.000$ και τα επέστρεψε στη Γυναίκα που

Άστεγος βρήκε 10.000$ και τα επέστρεψε στη Γυναίκα που

Ο άστεγος άνδρας βρήκε στο δρόμο μία επιταγή ύψους $10.000 και την επέστρεψε στην νόμιμη κάτοχό της επειδή, όπως δήλωσε, «ήθελε να κάνει το σωστό». Τώρα ανταμείφθηκε , με στέγη κι εργασία, από την κάτοχο της επιταγής που είναι μεσίτης.

Η μεσίτης Dr Roberta Hoskie δήλωσε ότι κάποτε ήταν και η ίδια άστεγη κι έτσι καταλαβαίνει πόσο δύσκολο ήταν για τον άστεγο Alvarez να επιστρέψει την επιταγή. Περισσότερο βέβαια τη συγκίνησε, όπως δήλωσε, το γεγονός ότι ο Alvarez βοήθησε κι άλλους άστεγους με το που κατάφερε να σταθεί στα πόδια του.

Πρόσφερε στον τίμιο άνδρα μια θέση στην σχολή ακινήτων της δωρεάν, για να μπορέσει έτσι να τον καταρτίσει και να εξασφαλίσει έτσι τη θέση εργασίας του και μακροπρόθεσμα.

Άστεγος βρήκε 10.000$ και τα επέστρεψε στη Γυναίκα που

Έκανε μία live μετάδοση ενός βίντεο στο Facebook, το οποίο δείχνει την καλή πράξη που ανταπέδωσε στον άστεγο άνδρα. Συγκεκριμένα δείχνει τη συνάντησή της με τον άστεγο άνδρα στο Εμπορικό Επιμελητήριο του Νέου Καταφυγίου του New Haven, όπου του πρόσφερε δημόσια την στέγη και την εργασία. Επιβραβεύοντας με αυτόν τον τρόπο, την τιμιότητα και την ακεραιότητά του άνδρα.

«Δεν έχει απολύτως καμία ιδέα για το τι πρόκειται να συμβεί», δήλωσε η Hoskie στο Fox News 61, η οποία ήταν έτοιμη να αλλάξει τη ζωή του άστεγου άνδρα.

«Δεν χρειάζεται πια να ανησυχείτε αν κάνει κρύο», πρόσθεσε. «Θα έχεις πια ένα δικό σου σπίτι».

Εκείνος ξέσπασε σε κλάματα κι αναφώνησε: «Δόξα τω Θεώ!»

«Υπάρχουν τελικά άγγελοι και βρίσκονται και στον ουρανό αλλά και στη γη», είπε στις κάμερες. Εξηγώντας γιατί επέλεξε να κάνει το σωστό βρίσκοντας τον κάτοχο της επιταγής, είπε: «Ειλικρινά, ότι έκανα το έκανα από τα βάθη της καρδιάς μου και χωρίς να περιμένω τίποτα πίσω ως αντάλλαγμα».

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share