Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Φρίκη στη Γαλλία: 13χρονος βρέθηκε διαμελισμένος μέσα σε βίλα! Το αποκεφαλισμένο σώμα του ήταν «μισοφαγωμένο»

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες

20 Ιουλίου 2021 11:02
Φρίκη στη Γαλλία: 13χρονος βρέθηκε διαμελισμένος μέσα σε βίλα! Το αποκεφαλισμένο σώμα του ήταν «μισοφαγωμένο»
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Φρίκη στη Γαλλία καθώς 13χρονος βρέθηκε διαμελισμένος μέσα σε βίλα, ενώ το αποκεφαλισμένο σώμα του ήταν «μισοφαγωμένο»! Επίσης, μια 33χρονη γυναίκα στην πόλη Σάο Γκονσάλο, κοντά στο Ρίο ντε Τζανέιρο δολοφόνησε τον άντρα της και αφού του έκοψε τα γεννητικά όργανα τα τηγάνισε σε σογιέλαιο.

Συγκεκριμένα, με το «στόμα ανοικτό» έμειναν οι αστυνομικοί που εισέβαλαν σε μια βίλα στη Γαλλία, μετά από καταγγελία ενός άνδρα, ο οποίος υποστήριξε πως είδε μια τσάντα η οποία περιείχε κομμένα μέλη ανθρώπινου σώματος.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στην έπαυλη στο Tarascon της περιοχής Bouches-du-Rhône, εντόπισαν το διαμελισμένο σώμα ενός 13χρονου αγοριού μέσα σε μία τσάντα, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός.

Σύμφωνα με τη «Le Figaro», οι αστυνομικοί βρήκαν τη βίλα άδεια, ωστόσο ανακάλυψαν σε μια τσάντα, μαζί με διάφορα «σατανικά αντικείμενα», το αποκεφαλισμένο σώμα ενός αγοριού, το οποίο μάλιστα ήταν «μισοφαγωμένο».

 13χρονος βρέθηκε διαμελισμένος μέσα σε βίλα στη Γαλλία

Πιστεύεται ότι το σώμα ανήκει σε έναν 13χρονο που είχε εξαφανιστεί στη Μασσαλία δύο ημέρες νωρίτερα, ενώ επέστρεφε σπίτι του. Οι Αρχές εξαπέλυσαν έτσι ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του ιδιοκτήτη της βίλας και πιθανότατα δράστη του στυγερού εγκλήματος, τον οποίο οι γείτονες είχαν δει να το σκάει από τη στέγη.

Ο 30χρονος άνδρας, ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ενώ ήταν γνωστός στις αρχές για τις εκρήξεις βίας του στο παρελθόν, βρέθηκε λίγες ώρες αργότερα στο κέντρο της πόλης της Αρλ. Προσπάθησε να ξεφύγει, ωστόσο σκοτώθηκε από τα πυρά αστυνομικού που τον καταδίωκε.

Αποτέλεσμα ήταν να διαταχθεί έρευνα, τόσο για τη δολοφονία του εφήβου, όσο και για τον πυροβολισμό του υπόπτου από τη Γενική Επιθεώρηση της Εθνικής Αστυνομίας (IGPN).

Φρικιαστικό έγκλημα στην Ουκρανία: 30χρονος κυκλοφορούσε γυμνός στους δρόμους με το κομμένο κεφάλι του πατέρα του!

Ένα φρικιαστικό έγκλημα διαπράχθηκε στην Ουκρανία, όπου ένας 30χρονος κυκλοφορούσε γυμνός στους δρόμους με το κομμένο κεφάλι του πατέρα του και με αυτό χτυπούσε παρκαρισμένα αυτοκίνητα, μπροστά στους τρομαγμένους περαστικούς. Επίσης, ένα άγριο έγκλημα διαπράχθηκε και στη Βραζιλία, με 41χρονο να πυροβολεί 14 φορές την 35χρονη γυναίκα του, μπροστά στην 6χρονη κόρη τους!

«Ένας γυμνός άνδρας, γεμάτος αίματα και τυλιγμένος σε έντερα, κρατούσε το κεφάλι ενός άνδρα. Βγήκε από μπροστά, κάθισε σε ένα παγκάκι και άναψε ένα τσιγάρο», δήλωσε ένας γείτονας στην Οδησσό στα τοπικά ΜΜΕ, ανέφερε η εφημερίδα Sun.

Οι συγκλονισμένοι κάτοικοι κάλεσαν την αστυνομία, η οποία έσπευσε στη σκηνή και βρήκε τον 30χρονο Ντμίτρι Πονομαρένκο γυμνό. Κρατώντας το κεφάλι του πατέρα του, ο Ponomarenko δήλωσε στους αστυνομικούς ότι «είναι θεός που δεν λατρεύεται», ανέφεραν τοπικά ΜΜΕ.

Φρικιαστικό έγκλημα στην Ουκρανία

Η αστυνομία βρήκε το ακέφαλο πτώμα του 53χρονου Igor Ponomarenko σε ένα κρεβάτι στο διαμέρισμα. Στην κουζίνα, ανακάλυψαν το τεμαχισμένο σώμα του φίλου της οικογένειας, Aleksandr Demchenko, 32 ετών, ανέφερε η Sun. Ο 30χρονος είπε ότι τους σκότωσε γιατί έτσι έπρεπε. Αντιμετωπίζει κατηγορίες για την διπλή δολοφονία.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share