Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ΗΠΑ: Αγωνία για το θάνατο της πασίγνωστης πορνοστάρ Dahlia Sky

Η τραγική κατάσταση όπου ζούσε

16 Ιουλίου 2021 22:00
ΗΠΑ: Αγωνία για το θάνατο της πασίγνωστης πορνοστάρ Dahlia Sky
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αγωνία επικρατεί στις ΗΠΑ για το θάνατο της πασίγνωστης πορνοστάρ, Dahlia Sky, η οποία βρέθηκε νεκρή στο αυτοκίνητό της από πυροβολισμό.

Η 31χρονη εργαζόταν για περισσότερα από 10 χρόνια στη βιομηχανία των ταινιών πορνό. Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση ως πιθανή αυτοκτονία.

Σύμφωνα με τη NY POST, είχε διαγνωστεί με καρκίνο στο στήθος, ενώ είχε και κατάθλιψη, με μια ακόμη παράξενη ιστορία για συνάδελφό της να έχεται στο φως.

Το πτώμα της βρέθηκε στις 8 το απόγευμα μέσα στο αυτοκίνητο στην περιοχή San Fernando Valley. Αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας.

Παρόλο που δεν έχει ανακοινωθεί η επίσημη αιτία θανάτου, εκπρόσωπος της αστυνομίας, δήλωσε ότι «προσανατολιζόμαστε προς πιθανή αυτοκτονία. Δεν υπάρχουν ενδείξεις αυτή τη στιγμή ότι υπάρχει κάποιο εγκληματική ενέργεια». Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, η 31χρονη ήταν άστεγη το τελευταίο διάστημα και ζούσε στο όχημά της και σε φίλους της που τη φιλοξενούσαν.

Από τη στιγμή που πέθανε, λίγο πριν κλείσει τα 32 της χρόνια φίλοι και θαυμαστές της την αποχαιρετούν μέσω των social media.

Dahlia Sky ζωή και θάνατος

Τα προβλήματα που αντιμετώπιζε με την υγεία της

Πριν λίγες ημέρες η οικογένειά της είχε ανεβάσει μια καμπάνια για συλλογή χρημάτων στο GoFundMe, για την ενίσχυση της υγείας της, ενώ ανέφερε πως η νεαρή έπασχε από ψυχολογικές διαταραχές.

Η Sky ξεκίνησε να πρωταγωνιστεί σε ερωτικές ταινίες το 2010 ως Bailey Blue και άλλαξε το «καλλιτεχνικό» της όνομα το 2014 μετά από δικαστική διαμάχη με εταιρεία ρούχων που έφεραν την ίδια ονομασία. Συνολικά γύρισε πάνω από 600 σκηνές ερωτικού περιεχομένου.

Πολλοί συμπρωταγωνιστές και συμπρωταγωνίστριές της έκαναν αναρτήσεις στη μνήμη της, ανάμεσά τους και η Stormy Daniels.

Η περίεργη ιστορία πρωταγωνίστριας που έπεσε από τον 22ο όροφο

Πρόκειται για αυτοκτονία ή όχι; Η πορνοστάρ του Pornhub και του OnlyFans, Kristina Lisina, βρήκε τραγικό θάνατο, όταν η έπεσε από τον 22ο όροφο ενός κτιρίου στην Αγία Πετρούπολη.

Η αστυνομία ερευνά τον θάνατο της γνωστής ρωσίδας πορνοστάρ μετά τη βουτιά θανάτου που έκανε, σύμφωνα με τη βρετανική Sun. H 29χρονη Kristina συμμετείχε σε ταινίες για ενήλικες, ωστόσο οι φίλοι της λένε ότι λαχταρούσε «να αγαπηθεί και να δημιουργήσει μια οικογένεια», σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Στο Pornhub βρισκόταν με το ψευδώνυμο Kris the foxx, ενώ είχε μεγάλη επιτυχία και στην πλατφόρμα OnlyFans. Σύμφωνα με φίλους της, η Kristina ένιωθε το τελευταίο διάστημα «μοναξιά» και ανυπομονούσε να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια. Πρόσφατα είχε αγοράσει ένα διαμέρισμα στην Αγία Πετρούπολη.

Η ρωσική ερευνητική επιτροπή και η αστυνομία ερευνούν τον θάνατό της, σύμφωνα με την εφημερίδα Moskovsky Komsomolets. Μέχρι στιγμής δεν έχουν κάνει κάποιο σχόλιο για την έρευνά τους.

Η σορός της γυναίκας βρέθηκε κοντά σε ένα πολυώροφο συγκρότημα κατοικιών στην περιοχή Nevsky και ένα νόμισμα βρισκόταν στο χέρι της με χαραγμένες τις λέξεις: «Είσαι πάντα στην καρδιά μου». Εικόνες από κάμερες ασφαλείας τη δείχνουν να μπαίνει στο συγκρότημα με κάτι που μοιάζει με ένα σακουλάκι με πατατάκια στα χέρια της λίγο πριν την πτώση της.

Ο σύντροφός της Rustam M ανακοίνωσε τον θάνατό της και ζήτησε χρήματα για την κηδεία της. «Η κοπέλα μου Kristina Lisina, γνωστή και ως Kris the foxx, πέθανε», έγραψε σε μια ανάρτησή του.

Η Kristina έχει δηλώσει παλιότερα σε συνέντευξή της ότι μπήκε στη βιομηχανία του πορνό όταν απέτυχε να βρει τον δρόμο της, δουλεύοντας σε μια τράπεζα. «Μετακόμισα στην Αγία Πετρούπολη, δούλεψα σε μια τράπεζα για ακριβώς πέντε ημέρες και συνειδητοποίησα ότι δεν με ενδιέφερε. Δεν καταλαβαίνω τι να συζητήσω με αυτούς τους ανθρώπους», είχε πει.

Πλέον οι αρχές αναζητούν αν η πτώση της από το κτίριο οφείλεται σε αυτοκτονία ή πρόκειται για να δολοφονική ενέργεια.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share