Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ανατριχιαστικό! Δικαστής ανέβαζε φωτογραφίες της 12χρονης κόρης του σε ροζ ιστοσελίδα: «Ήταν φαντασίωσή μας»

Ανατριχίλα από τις αρρωστημένες πράξεις

15 Ιουλίου 2021 20:21
Ανατριχιαστικό! Δικαστής ανέβαζε φωτογραφίες της 12χρονης κόρης του σε ροζ ιστοσελίδα: «Ήταν φαντασίωσή μας»
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Συγκλονισμένη είναι η Γαλλία μετά την αποκάλυψη των φρικιαστικών πράξεων του δικαστή και πατέρα Olivier Bailly ο οποίος ανέβαζε φωτογραφίες της κόρης του σε ροζ ιστοσελίδα! Ενώ, όσον αφορά στη χώρα μας νέα σοκαριστικά στοιχεία έρχονται στην επιφάνεια σχετικά με την υπόθεση της καταγγελίας της 19χρονης στην Ηλιούπολη.

Ο δικαστής ο οποίος ήταν αντιπρόεδρος του δικαστηρίου της Ντιζόν συνελήφθη από τις γαλλικές αρχές, ενώ όπως έγινε γνωστό πριν από έναν χρόνο είχε κατηγορηθεί για παιδοφιλία και σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκου.

Άκρως προκλητικός στην ομολογία του, ο Γάλλος δικαστής ισχυρίστηκε ότι ανέβασε φωτογραφίες της 12χρονης κόρης του σε ιστοσελίδα ανταλλαγής συντρόφων γιατί ικανοποιούσε τις φαντασιώσεις του, όπως και της συζύγου του και μητέρας του παιδιού, η οποία είναι επίσης δικαστής. Η μητέρα της ανήλικης ωστόσο απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες.

Δικαστής ανέβαζε φωτογραφίες της 12χρονης κόρης του σε ροζ ιστοσελίδα

Με περίσσιο θράσος, ο Γάλλος δικαστής ζήτησε να μην απομακρυνθεί από το δικαστικό σώμα καθώς έχει να προσφέρει ακόμα πολλά, ενώ ταυτόχρονα ο δικηγόρος του κάνει λόγο για χρόνιο μετατραυματικό στρες το οποίο του προκλήθηκε από τη δίκη ενός βιαστή και κατά συρροήν δολοφόνου πριν από μερικά χρόνια.

Φρίκη στην Ηλιούπολη: Έτσι πουλούσαν την 19χρονη - Αυτή είναι η ροζ αγγελία της «Ιωάννας» (Φωτογραφία-ντοκουμέντο)

Φρίκη στην Ηλιούπολη: Διαβάζοντας την δικογραφία και αναζητώντας στοιχεία απο το διαδίκτυο καταλήξαμε στην αγγελία της 19χρονης. Της νεαρής που ο αστυνομικός και ο πατέρας της πωλούσαν σε εύπορους πελάτες έναντι μεγάλης αμοιβής.

Η 19χρονη παρουσιαζόταν στην αγγελία ώς η “Ιωάννα απο την Κύπρο”. Και για να εντυπωσιάζουν το πελατολόγιό τους χρησιμοποιούσαν διάφορα τρίκ. Τόνιζαν τα απόκρυφα μέρη της, ενώ ο αστυνομικός δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει μέχρι και τη μηχανή του σε φωτογράφηση για το “ψάρεμα” των πελατών.

H ροζ αγγελία της «Ιωάννας» από την Ηλιούπολη

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share