Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Jackie Chan: Θέλω να γίνω μέλος του Κομμουνιστικού Κόμματος Κίνας

Δήλωσε «περήφανος που είμαι Κινέζος»

13 Ιουλίου 2021 14:50
Jackie Chan: Θέλω να γίνω μέλος του Κομμουνιστικού Κόμματος Κίνας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την επιθυμία του να γίνει μέλος του Κομμουνιστικό Κόμματος Κίνας (ΚΚΚ) εξέφρασε ο Τζάκι Τσαν. Την ομιλία ορόσημο για τα πολιτικά του πιστεύω, ο 67χρονος ηθοποιός την εκφώνησε κατά τη διάρκεια φόρουμ στο οποίο συμμετείχαν άνθρωποι του κινηματογράφου, οι οποίο σχολίαζαν την ομιλία του Σι Τζινπίνγκ για τα 100 χρόνια του ΚΚΚ.

Σύμφωνα με τους Global Times, ο Τζάκι Τσαν δήλωσε «περήφανος που είμαι Κινέζος» και εξέφρασε τη στήριξή του στο ΚΚΚ. «Μπορώ να δω το μεγαλείο του κόμματος, μπορώ να δω ότι οι προσπάθειές του θα αποδώσουν καρπούς όχι στα επόμενα εκατό χρόνια, αλλά μέσα στις προσεχείς δεκαετίες» είπε ο ηθοποιός και συμπλήρωσε: «θέλω να γίνω μέλος του κόμματος».

Ο Τζάκι Τσαν δήλωσε εντυπωσιασμένος από τον απελευθερωτικό αγώνα εναντίον των Ιαπώνων και από τη γενναιότητα που είχαν επιδείξει στα πεδία των μαχών οι Κινέζοι στρατιώτες. «Δεν είμαι σίγουρος αν η ελευθερία είναι καλή ή όχι. Είμαι πολύ μπερδεμένος. Αν είσαι πολύ ελεύθερος, είσαι όπως το Χονγκ Κονγκ τώρα. Είναι χαοτικό. Η Ταϊβάν είναι χαοτική», είπε ο Τσαν κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο φόρουμ. «Έχω αρχίσει και πιστεύω πως εμείς οι Κινέζοι χρειαζόμαστε τον έλεγχο. Αν δεν μας ελέγχουν κάνουμε ότι θέλουμε», υποστήριξε.

 Jackie Chan: Θέλω να γίνω μέλος του Κομμουνιστικού Κόμματος Κίνας

ΣΟΚ! Συνελήφθη γιος ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥ ηθοποιού για ναρκωτικά!

Ο διάσημος ηθοποιός Τζάκι Τσάν δήλωσε ότι αισθάνεται ντροπή για την εξάρτηση του γιου του από ναρκωτικές ουσίες και ότι ευελπιστεί πως κάποια στιγμή θα είναι σε θέση να μιλήσει ανοιχτά για τους τρομερούς κινδύνους που εγκυμονεί η χρήση απαγορευμένων ουσιών, μετέδωσε σήμερα το κινεζικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων, Νέα Κίνα.

Ο 32χρονος ηθοποιός και τραγουδιστής, Τζεϊσί Τσαν, συνελήφθη στο Πεκίνο αφότου τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν ότι είχε κάνει χρήση μαριχουάνας. Επίσης, οι αρχές βρήκαν στο σπίτι του περίπου 100 γραμμάρια του ίδιου παραισθησιογόνου.

«Ελπίζω στο μέλλον να εξελιχθεί σε έναν υπέρμαχο για την καταπολέμηση των ναρκωτικών και να μοιραστεί τις εμπειρίες του με νέους ανθρώπους», δήλωσε ο Τζάκι Τσαν στο Νέα Κίνα.

Τον Αύγουστο, ο διάσημος ηθοποιός εξέφρασε δημόσια την «ειλικρινή του συγνώμη» για τη σύλληψη του γιου του.

Στην Κίνα, οι κατηγορίες για χρήση ή διακίνηση ναρκωτικών επιφέρουν σκληρές ποινές, όπως ισόβια κάθειρξη ή θανατική ποινή σε σοβαρές περιπτώσεις

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share