Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ρωσία: Γυναίκα πέθανε όταν καταπλακώθηκε από τηλεοράσεις στο κλαμπ που γιόρταζε τα γενέθλιά της

Τραγική ειρωνεία

9 Ιουλίου 2021 15:09
Ρωσία: Γυναίκα πέθανε όταν καταπλακώθηκε από τηλεοράσεις στο κλαμπ που γιόρταζε τα γενέθλιά της

Τραγικός επίλογος γράφτηκε για μια 35χρονη γυναίκα στη Ρωσία, η οποία καταπλακώθηκε από έξι τηλεοράσεις στο κλαμπ που γιόρταζε τα γενέθλιά της βρίσκοντας σκληρό θάνατο.

Η 35χρονη Tatiana Pokhorenko άφησε την τελευταία της πνοή στην πίστα, όταν ένα τεράστιο σύστημα για καραόκε που αποτελούνταν από έξι τηλεοράσεις την πλάκωσε.

Σύμφωνα με την Daily Mail η κατασκευή ζύγιζε 200 κιλά με αποτέλεσμα η κοπέλα να βρει ακαριαίο θάνατο. Το τραγικό περιστατικό συνέβη στην πόλη Σουργκούτ και κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης το κατέγραψε.

Στο βίντεο, η γυναίκα φαίνεται να χορεύει στην πίστα λίγο πριν η κατασκευή με τις τηλεοράσεις πέσει από το ταβάνι.

Ρωσία θάνατος 35χρονης κλαμπ

Αμέσως μετά το ατύχημα, μερικοί μάρτυρες έτρεξαν κοντά της για να την απεγκλωβίσουν, ωστόσο η ίδια ήταν αναίσθητη. Οι γιατροί που έφτασαν στον χώρο ανακοίνωσαν το θάνατο της.

Ο David Skvortsov, που εργαζόταν ως Dj στο μαγαζί τη στιγμή που έγινε το ατύχημα, ανέφερε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης: «Ανέβαζα πάνω τις οθόνες προκειμένου οι πελάτες που βρίσκονταν στο ισόγειο να απολάμβαναν καλύτερα το καραόκε. Σε κάποια φάση οι τηλεοράσεις έπεσαν και σκότωσαν τη γυναίκα»

Ο ιδιοκτήτης του κλαμπ, Semen Kopaigora, βρέθηκε υπεύθυνος για το θάνατο της 35χρονης γυναίκας και στις 6 Ιουλίου του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία από αμέλεια και έλαβε ποινή τριών ετών με αναστολή.

Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, ο ιδιοκτήτης φέρεται να εγκατέστησε την κατασκευή στο κλαμπ, χωρίς να έχει διαπιστώσει και ελέγξει πρώτα πόσο ασφαλής είναι.

Για την ποινή του, ο δικαστής έλαβε υπόψη πως ο ιδιοκτήτης του κλαμπ είναι πατέρας δύο μικρών παιδιών και αμέσως παραδέχτηκε την ενοχή του, ενώ προσπάθησε να βοηθήσει τους συγγενείς του θύματος.

Ρωσία: Λιοντάρι δάγκωσε εκπαιδευτή – Σοκάρουν οι εικόνες

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο, στο οποίο ένα λιοντάρι φαίνεται να επιτίθεται στον εκπαιδευτή του προκαλώντας πανικό. Το περιστατικό εκτυλίχθηκε σε ζωντανό πρόγραμμα τσίρκου στη Ρωσία. Τι συνέβη;

Ένα από τα δύο λιοντάρια που βρισκόταν στη σκηνή, επιτέθηκε στον εκπαιδευτή και άρχισε να τον δαγκώνει. Άμεσα τα μέλη του σόου επενέβησαν για να διώξουν το ζώο, χτυπώντας το με μεταλλικές ράβδους.

Στα social media χιλιάδες χρήστες αναφέρθηκαν στις συγκλονιστικές εικόνες και μάλιστα εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για την βία που ασκήθηκε στο ζώο. Επίσης, πολλοί τόνισαν ότι κανονικά δεν θα έπρεπε να βρίσκεται στο τσίρκο αλλά στη φύση. Εκεί δηλαδή που ανήκει. Εχετε δει λιοντάρι να κάνει βόλτα σε πάρκινγκ;

Οι άνθρωποι του τσίρκου σε ενημέρωσή τους ανέφεραν ότι ήδη έχουν ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με ζωολογικό κήπο, με σκοπό να ανταλλάξουν το λιοντάρι, με ένα μικρότερη ηλικίας, με σκοπό το ζώο που επιτέθηκε να μην το επαναλάβει στο μέλλον.

Σημειώνεται ότι όλα έγιναν μπροστά στα μάτια δεκάδων ανθρώπων που είχαν πάει για να παρακολουθήσουν την παράσταση. Μια έγκυος γυναίκα υπέστη επιληπτική κρίση από το σοκ.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share