Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Επιβάτης σκούτερ ανοίγει πυρ στο δρόμο μέρα μεσημέρι (Video)

Σοκαριστικό βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης

7 Ιουλίου 2021 15:21
Επιβάτης σκούτερ ανοίγει πυρ στο δρόμο μέρα μεσημέρι (Video)

Ένας επιβάτης σκούτερ πυροβολεί από τη θέση του μέρα μεσημέρι σε δρόμο του Χάρλεμ της Νέας Υόρκης, αναγκάζοντας τους περαστικούς να τρέχουν να καλυφθούν από τις σφαίρες.

Το ανατριχιαστικό περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο

Η στιγμή που ο επιβάτης του σκούτερ ανοίγει πυρ

Όπως βλέπουμε στο υλικό, ο επιβάτης του σκούτερ ανοίγει πυρ κατά καταστήματος στο Ανατολικό Χάρλεμ, γεγονός που επιβεβαίωσε και η αστυνομία της Νέας Υόρκης.

Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της 13ης Ιουνίου, η αστυνομία έδωσε ωστόσο χθες το βράδυ το βίντεο στη δημοσιότητα. Τουλάχιστον μία σφαίρα έφυγε από το όπλο του δράστη, ενώ δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί από τους πυροβολισμούς.

Οι δύο ύποπτοι παραμένουν άφαντοι…

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί με τρεις νεκρούς σε σούπερ μάρκετ – Ο δράστης αυτοκτόνησε

Eνοπλος πυροβόλησε και σκότωσε μια γυναίκα κι ένα νήπιο προτού στρέψει το όπλο στον εαυτό του σε σούπερ μάρκετ στη Φλόριντα χθες Πέμπτη, επεισόδιο που προστέθηκε στη μακρά σειρά παρόμοιων τραγωδιών στις ΗΠΑ το τελευταίο διάστημα.

Το φονικό έγινε σε υποκατάστημα της αλυσίδας Publix στον δήμο Ρόγιαλ Παλμ Μπιτς, 130 χλμ. βόρεια του Μαϊάμι, ενημέρωσε το γραφείο του σερίφη της κομητείας Παλμ Μπιτς. Παράλληλα, δείτε έναν θαρραλέο 7χρονο που κολύμπησε για μια ώρα και έσωσε τον μπαμπά και την αδελφή του.

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί με τρεις νεκρούς σε σούπερ μάρκετ

«Όταν έφθασαν, οι αστυνομικοί βρήκαν τρία άτομα νεκρά με τραύματα από σφαίρες», ανέφερε η αστυνομία μέσω Twitter. «Έναν ενήλικο, μια ενήλικη κι ένα παιδί».

Ο άνδρας, ο δράστης, έστρεψε το όπλο στον εαυτό του, επιβεβαίωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο η Τέρι Μπαρμπέρα, η εκπρόσωπος του σερίφη.

Η Λιν Γουότερμαν, 61 ετών, αγόραζε τσιγάρα όταν άκουσε πυροβολισμούς. «Όλοι βγήκαν έξω τρέχοντας και έμεινα να στέκομαι στον χώρο στάθμευσης, διερωτώμενη “τι κάνω εδώ πέρα; Ο ένοπλος μπορεί να βγει έξω και να μας ρίξει”», αφηγήθηκε στην τοπική εφημερίδα Sun Sentinel.

Οικογενειακή τραγωδία: Πατέρας σκότωσε τα ανήλικα παιδιά του, την γυναίκα του και έπειτα αυτοκτόνησε

Οικογενειακή τραγωδία: Ένα τρομερό και σοκαριστικό περιστατικό συνέβη στις ΗΠΑ όπου ένας πατέρας προέβη σε τριπλή δολοφονία με τα θύματα να είναι η οικογένεια του.

Συγκεκριμένα μία μεγάλη οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στις ΗΠΑ όπου ένας πατέρας σκότωσε τα δύο του παιδιά έπειτα την σύζυγο του ενώ μετά από όλα αυτά έδωσε τέλος στην ζωή του.

Στις ΗΠΑ σημειώθηκε ένα άγριο έγκλημα.

Το χρονικό του περιστατικού

Ειδικότερα μια οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στην Πενσιλβάνια με δράστη τον 50χρονο Ντιπάκ Κουλκάρνι, ο οποίος αφού πυροβόλησε τη σύζυγό του, την 47χρονη Αρτι Κουλκάρνι, στη συνέχεια σκότωσε τους δύο γιους τους, τον 14χρονο Σουμπχάμ και τον 7χρονο Σαρβίλ.

Η τριπλή δολοφονία έγινε στο υπόγειο του σπιτιού της οικογένειας και μετά το άγριο φονικό ο 50χρονος άνδρας έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.

Τα σημάδια που είχε δώσει ο σύζυγος

Ο αδερφός της 47χρονης, Ανάντ Αντια, υποστηρίζει ότι τους προηγούμενους μήνες ο 50χρονος είχε δώσει ανησυχητικά σημάδια με τη συμπεριφορά του.

«Την ρωτούσα αν είναι όλα εντάξει και δεν μου απαντούσε» είπε χαρακτηριστικά προσθέτοντας ότι η αδερφή του ποτέ δεν απαντούσε αν είναι όλα εντάξει με το γάμο της.

«Δεν τους άξιζε τέτοια μοίρα», σημειώνει ο Αντια, καταλήγοντας ότι «η Αρτι ήταν μια αφοσιωμένη μητέρα και σύζυγος και ήμουν τυχερός που υπήρξα αδελφός της»

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share