Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ: 13χρονος πέθανε μετά τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού!

Κινδυνεύουν τα παιδιά μας;

4 Ιουλίου 2021 19:33
Σοκ: 13χρονος πέθανε μετά τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το CDC ανακοίνωσε ότι ένα 13χρονο αγόρι στο Μίσιγκαν πέθανε μετά τον εμβολιασμό κατά του COVID-19!

Η προσπάθεια αποσιώπησης των παρενεργειών – έστω και εάν αφορά μικρό αριθμό πληθυσμού – αποτελεί λάθος συνταγή, αυξάνει την καχυποψία, την αβεβαιότητα και δημιουργεί ένα σύννεφο αμφιβολίας.

Τόσο τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όσο και συνολικά τα μέσα ενημέρωσης αλλά και οι επίσημοι φορείς, πρέπει να τολμούν την διαφάνεια.

Στο πλαίσιο αυτό και μετά την απόφαση του αμερικανικού FDA της Αμερικανικού Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων που υποχρεώνει όλες τις φαρμακευτικές εταιρίες να αναγράψουν τις δυνητικές παρενέργειες – όπως μυοκαρδίτιδες – από τα εμβόλια και τα CDC τα ομοσπονδιακά Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων στις ΗΠΑ προβαίνουν κάθε φορά σε γνωστοποίηση σοβαρών παρενεργειών.

Έτσι λοιπόν τα CDC επιβεβαίωσαν δημοσίως στις 2 Ιουλίου 2021 ότι διερευνά το θάνατο ενός 13χρονου αγοριού που πέθανε μετά τον εμβολιασμό κατά του COVID-19.

«Το CDC ανακοίνωσε ότι ένα 13χρονο αγόρι στο Μίσιγκαν πέθανε μετά τον εμβολιασμό κατά του COVID-19».

Αυτή η υπόθεση βρίσκεται υπό διερεύνηση και έως ότου ολοκληρωθεί η έρευνα, είναι πρόωρο να προσδιοριστεί μια συγκεκριμένη αιτία θανάτου.

«Όταν ένα σοβαρό ανεπιθύμητο γεγονός, όπως ο θάνατος, καταγράφεται στο εμβολιαστικό σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων παρενεργειών (VAERS) μετά τον εμβολιασμό COVID-19»

«Ενώ ορισμένες αναφερόμενες ανεπιθύμητες παρενέργειες μπορεί να προκληθούν από τον εμβολιασμό, υπάρχουν και περιπτώσεις που είναι συμπτωματικές»

Αξιωματούχοι υγείας στην κομητεία Saginaw του Μίσιγκαν, ερευνούν επίσης την υπόθεση και επιβεβαίωσαν ότι ο 13χρονος Jacob Clynick πέθανε ενώ κοιμόταν μετά τη λήψη της δόσης του εμβολίου, σύμφωνα με τον Δρ Russell Bush, τον ιατροδικαστή της κομητείας.

Το Detroit Free Press ανέφερε ότι η Clynick είχε λάβει το εμβόλιο Pfizer αλλά η αιτία θανάτου δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Την ίδια στιγμή στην χώρα μας μητέρα είναι νεκρή μετά το εμβόλιο της AstraZeneca! Δείτε λεπτομέρειες εδώ.

«Αυτή τη στιγμή εξετάζουμε τοξικολογικά το νεκρό παιδί».

«Θα υπάρξουν συζητήσεις με το CDC και το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών του Michigan.

Προφανώς, όλοι ασχολούνται με αυτήν την υπόθεση.

Κάνουμε ότι μπορούμε και εξετάζουμε πιθανά προβλήματα που σχετίζονται με το θάνατο του νεαρού παιδιού»

Μέλη της οικογένειας που μίλησαν στα μέσα ενημέρωσης περιέγραψαν πώς πέθανε το αγόρι.

«Πέθανε στο σπίτι ενώ κοιμόταν», είπε η θεία του παιδιού στο Newsweek.

Το μικρό παιδί από την στιγμή που εμβολιάστηκε υπέφερε από κοινά συμπτώματα μετά το εμβόλιο, όπως πυρετό, μυϊκούς πόνους και κόπωση.

Σε μια συνέντευξη στο Detroit Free Press, η θεία του περιέγραψε τον 13χρονο ως υγιή και είπε ότι δεν είχε υποκείμενα νοσήματα.

Σοκ: 13χρονος πέθανε μετά τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού!

«Πρέπει να υπάρχει κάτι που κάνει ορισμένα παιδιά πιο ευαίσθητα προκαλώντας έμφραγμα αλλά αυτό είναι κάτι που ίσως θα μας πει η αυτοψία».

Ο Randy Pfau, διευθυντής του Ινστιτούτου Ιατροδικαστικών Επιστημών και Ιατρικής του Μίσιγκαν, δήλωσε ότι η έρευνα για το θάνατο του αγοριού μπορεί να διαρκέσει… τρεις έως πέντε μήνες.

Τον Ιούνιο, η Συμβουλευτική Επιτροπή για τις Πρακτικές Ανοσοποίησης του CDC σημείωσε τη σχέση μεταξύ εμβολίων mRNA που παράχθησαν από την Pfizer και Moderna και τον κίνδυνο εμφάνισης καρδιακής φλεγμονής σε παιδιά και νεαρούς. Οι αξιωματούχοι της υγείας τόνισαν ότι τα οφέλη του εμβολίου υπερτερούν των κινδύνων.

Πως είναι σήμερα οι 3 πιο εμβολιασμένες χώρες;

Τι κάνουν σήμερα οι τρεις χώρες, οι οποίες το προηγούμενο διάστημα είχαν εντυπωσιάσει τον πλανήτη με τον υψηλό ρυθμό εμβολιαστικής κάλυψης;

Ο λόγος για το Ισραήλ, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το Μπαχρέιν, οι οποίες πολύ γρήγορα είχαν καταφέρει να εμβολιάσουν ένα πολύ μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού.

Κι αυτό, μάλιστα, στις αρχές του 2021, πολύ πριν ανεβούν οι ρυθμοί στα εμβολιαστικά προγράμματα των υπόλοιπων κρατών.

Έξι μήνες αργότερα, και οι τρεις προαναφερθείσες χώρες εξακολουθούν να βρίσκονται στο top-10 των πιο εμβολιασμένων κρατών, αξιοποιώντας την προίκα των γρήγορων και μαζικών εμβολίων.

Μέχρι τις 29 Ιουνίου, για παράδειγμα, το 57,8% των πολιτών στο Μπαχρέιν ήταν πλήρως εμβολιασμένο, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό στο Ισραήλ κυμαινόταν στο 59,7%.

Όσον αφορά το Ηνωμένο Βασίλειο, οι πλήρως εμβολιασμένοι αντιστοιχούν σήμερα στο 38,8% του γενικού πληθυσμού.

Παρ’ όλα αυτά, ο αριθμός των ημερήσιων κρουσμάτων δεν είναι και ο πλέον ικανοποιητικός, κάτι το οποίο υπογραμμίζει την ανάγκη επίτευξης ακόμη υψηλότερων εμβολιαστικών ποσοστών, δεδομένων των προκλήσεων των μεταλλάξεων.

Χαρακτηριστικά, στο Ισραήλ, αν και ο αριθμός των νέων κρουσμάτων έπεσε σε διψήφια επίπεδα στα τέλη Απριλίου, σήμερα παρατηρείται μια νέα ανοδική τάση, κατά κύριο λόγο ανάμεσα στους ανεμβολίαστους πολίτες, αλλά συμπεριλαμβάνονται και εμβολιασμένοι.

Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ο αριθμός των ημερήσιων περιστατικών Covid παραμείνει πεισματικά άνω των 2.000 ανά ημέρα, παρότι τον Μάιο είχε υποχωρήσει προσωρινά στα επίπεδα των 1.000.

Μάλιστα, ο σημερινός ρυθμός εξάπλωσης του ιού είναι σημαντικά υψηλότερος σε σχέση με το δ’ τρίμηνο του 2020, δηλαδή στο β’ κύμα του ιού, όταν ο μέσος ημερήσιος αριθμός κρουσμάτων κυμαινόταν σε 1.200.

Σ’ αυτό το πλαίσιο, η τοπική κυβέρνηση αποφάσισε να χορηγήσει και τρίτη δόση για όσους έχουν εμβολιαστεί με το σκεύασμα της κινεζικής Sinopharm.

Την ίδια ώρα, στο Μπαχρέιν, η τάση της πανδημίας είναι αντιστρόφως ανάλογη, καθώς το peak παρατηρήθηκε στα τέλη Μαΐου, με 3.273 νέα περιστατικά Covid-19.

Σήμερα, ο σχετικός αριθμός είναι σημαντικά χαμηλότερος και μετράει μερικές εκατοντάδες.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως, ότι το αραβικό βασίλειο εδώ και λίγες εβδομάδες χορηγεί και τρίτη δόση για όσους έκαναν το Sinopharm, ενώ το ίδιο προβλέπεται και για όσα ευάλωτα τμήματα του πληθυσμού έκαναν το εμβόλιο της Pfizer.

Το LinkedIn διαγράφει λογαριασμό

Το LinkedIn διέγραψε λογαριασμό ιατρού επειδή ρώτησε για τους κινδύνους από τα εμβόλια κατά του Covid -19.

Ο Δρ Robert Malone, ο οποίος αναγνωρίζεται ως πρωτοπόρος στα εμβόλια mRNA, δήλωσε ότι το LinkedIn διέγραψε πρόσφατα τον λογαριασμό του γιατί σχολίασε για τα εμβόλια mRNA και αν είναι κατάλληλα να δοθούν σε ορισμένες ομάδες ανθρώπων.

«Η επιχείρησή μου πληρώνει για σύνδεση premium. Έχω διαγραφεί», έγραψε ο Malone στο Twitter αυτήν την εβδομάδα.

Σοκ: 13χρονος πέθανε μετά τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού!

«Αγόρασα μια υπηρεσία για να προωθήσω την εταιρεία μου.

Αυτό είναι πολύ διαφορετικό από τους όρους του YouTube ή του Twitter.

Αυτή η αυθαίρετη και περίεργη ενέργεια έχει βλάψει την επιχείρησή μας και αξίζουμε να αποζημιωθούμε».

Φαίνεται ότι ο προσωπικός του λογαριασμός καταργήθηκε νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα χωρίς προειδοποίηση ή εξήγηση από το LinkedIn, θυγατρική της Microsoft.

«Δεν του δόθηκε ειδοποίηση, καμία προειδοποίηση», είπε στην Just the News.

«Έχει λογαριασμό 10-15 ετών – δεν είχε καν προειδοποίηση οι 6.000 ακόλουθοι»

Ο Malone δημοσίευσε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από έναν εκπρόσωπο του LinkedIn, ο οποίος είπε ότι ο λογαριασμός του παραβίασε τη συμφωνία χρήστη της εταιρείας επειδή δημοσίευσε «παραπλανητικές ή ανακριβείς πληροφορίες» σχετικά με τα εμβόλια και το COVID-19.

Για πολλούς ωστόσο οι αναφορές για καρδιακή φλεγμονή λόγω των εμβολίων αλλάζουν τη σχέση κινδύνου-οφέλους για τα παιδιά.

«Τα εμβόλια σώζουν ζωές. Αυτά τα εμβόλια έχουν σώσει ζωές», δήλωσε ο Malone, προσθέτοντας ότι πιστεύει ότι οι κίνδυνοι που σχετίζονται με τα εμβόλια mRNA COVID-19 που έγιναν από την Pfizer και τη Moderna υπερτερούν του οφέλους.

Μιλώντας στο Fox News, ο Malone είπε:

«Μπορώ να πω ότι ο λόγος κινδύνου-οφέλους για αυτούς που είναι κάτω των 18 ετών δεν δικαιολογεί τον εμβολιασμό».

Η κίνηση του LinkedIn για να μπλοκάρει τον λογαριασμό του Malone είναι η τελευταία προσπάθεια μιας εταιρείας Big Tech να περιορίσει αυτό που περιγράφουν ως «παραπληροφόρηση» σχετικά με τα εμβόλια COVID-19.

Πρόσφατα, το Twitter κλείδωσε τον λογαριασμό του Martin Kulldorff επιδημιολόγου της Ιατρικής Σχολής του Harvard αφού εξέφρασε προβληματισμό για το αν μάσκες στην πραγματικότητα παρέχουν προστασία.

Και κατά την διάρκεια της πανδημίας, εταιρείες κοινωνικών μέσων, ανέστειλαν τους λογαριασμούς ατόμων που αμφισβήτησαν την προέλευση του COVID-19, ενώ ισχυρίστηκαν ότι μπορεί να έχει προκύψει από εργαστήριο ιολογίας στο Wuhan της Κίνας, στα τέλη του 2019.

Ωστόσο, τους τελευταίους μήνες, αξιωματούχοι των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων μελών των υπηρεσιών πληροφοριών, έχουν αρχίσει να αμφισβητούν τόσο το κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα (ΚΚΚ) όσο και αξιωματούχους του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας….

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share