Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Συναγερμός στη Γερμανία: Επίθεση με μαχαίρι με τρεις νεκρούς και έξι τραυματίες!

Η φρικιαστική υπόθεση που σόκαρε την χώρα

25 Ιουνίου 2021 20:21
Συναγερμός στη Γερμανία: Επίθεση με μαχαίρι με τρεις νεκρούς και έξι τραυματίες!
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Συναγερμός έχει σημάνει στη Γερμανία, καθώς στην πόλη του Βίρτσμπουργκ της Βαυαρίας ένας άνδρας έκανε επίθεση με μαχαίρι, με αποτέλεσμα τρεις νεκρούς και έξι τραυματίες.

Σύμφωνα με την Muenchner Merkur, ένας ύποπτος συνελήφθη, αφού αστυνομικοί τον πυροβόλησαν στο πόδι ενώ προσπαθούσε να διαφύγει. Προηγουμένως, όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, είχε επιτεθεί σε κατάσταση αμόκ εναντίον περαστικών, μετά την προηγούμενη τρομοκρατική επίθεση στην χώρα.

Μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας στην περιοχή

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, πραγματοποιήθηκε μεγάλη επιχείρηση στην περιοχή, με τμήμα του κέντρου να παραμένει αποκλεισμένο, ωστόσο αυτή την ώρα έχει σημάνει λήξη συναγερμού.

Τα κίνητρα του δράστη παραμένουν άγνωστα.

Η φρίκη του αιώνα: Έπνιξε 5 παιδιά της για να εκδικηθεί τον πρώην της – Ντυμένη στην τρίχα και χαρούμενη στο δικαστήριο

Ανείπωτη τραγωδία στο Ζόλιγκεν της Γερμανίας, καθώς μία 28χρονη μητέρα έξι παιδιών, η Κριστιάνε Κ., φέρεται να δολοφόνησε τα πέντε από τα έξι παιδιά της, επιλέγοντας να σώσει τον πρωτότοκο γιο της και την ίδια να επιχειρεί να βάλει τέλος στη ζωή της.

Κίνητρό της φέρεται ότι ήταν η εκδίκηση στον πρώην της επειδή είχε μάθει ότι βρήκε άλλη γυναίκα. Η Κριστιάν, μητέρα έξι παιδιών, που είναι αντιμέτωπη με ισόβια αν καταδικαστεί, επιμένει ότι τα παιδιά δολοφονήθηκαν από μασκοφόρο εισβολέα.

Η ίδια εμφανίστηκε στο δικαστήριο ντυμένη στην τρίχα, δίχως ίχνος μετάνοιας και χωρίς υπερβολή... χαρούμενη.

Η εκκωφαντική σιωπή του πατέρα και οι συγκλονιστικές μαρτυρίες των αστυνομικών από τον τόπο του εγκλήματος -το διαμέρισμα όπου κείτονταν οι σοροί των παιδιών- προβληματίζουν τις αρχές, όπως σχολιάζει σύσσωμος ο γερμανικός Τύπος. Για ποιο λόγο η νεαρή γυναίκα που έφερε στον κόσμο έξι αγγελούδια φέρεται να δηλητηρίασε με χάπια τα πέντε από αυτά;

Κλαίγοντας έφυγαν οι αστυνομικοί από το διαμέρισμα στο Zόλινγκεν της Βόρειας-Ρηνανίας Βεστφαλίας μόλις αντίκρισαν το ανατριχιαστικό θέαμα.

Αστυνομία Βούπερταλ

Οι διασώστες έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν εισήλθαν στο διαμέρισμα του της φρίκης. Έκαναν ό,τι μπορούσαν για να σώσουν τα παιδιά: τους έδωσαν το φιλί της ζωής... Μάταια όμως.

Από τα έξι παιδιά, σύμφωνα με την αστυνομία, βρέθηκαν νεκρά τρία κορίτσια ηλικίας ενός, δύο και τριών ετών και δύο αγόρια έξι και οκτώ ετών. Μετά το έγκλημα, η 28χρονη μητέρα των παιδιών λέγεται ότι πήγε με τον εντεκάχρονο γιο της στον Κεντρικό Σταθμό του Ντίσελντορφ, 32 χιλιόμετρα από το σπίτι της, κι έπεσε στις ράγες του τρένου. Επιβίωσε σοβαρά τραυματισμένη. Ο εντεκάχρονος πρωτότοκος γιος της πήγε μόνος του στη γιαγιά του στο Mönchengladbach, όπως αναφέρει το δίκτυο «RTL».

Η υπηρεσία των Γερμανικών Σιδηροδρόμων «Deutsche Bahn» ειδοποίησε εκτάκτως έναν γιατρό και διέκοψε την κυκλοφορία των τρένων. Τα αίτια του εγκλήματος παραμένουν ασαφή. Το γερμανικό δίκτυο RTL αναφέρει ότι τα παιδιά δηλητηριάστηκαν με χάπια. Η αστυνομία λέει ότι τώρα έρχονται σε επαφή με τον πατέρα των παιδιών.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share