Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Υπουργός Υγείας πιάστηκε από κάμερα να φιλάει στο στόμα συνεργάτιδά του! Σάλος στην Βρετανία

Μπόρις Τζόνσον: Ο υπουργός Υγείας είναι ένας «γαμ@@@ ανίκανος»

25 Ιουνίου 2021 13:10
Υπουργός Υγείας πιάστηκε από κάμερα να φιλάει στο στόμα συνεργάτιδά του! Σάλος στην Βρετανία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο υπουργός Υγείας της Βρετανίας, Ματ Χάνκοκ βρίσκεται υπό πίεση από τις βρετανικές ταμπλόιντ, καθώς κυκλοφόρησαν φωτογραφίες στις οποίες έχει απαθανατιστεί να φιλά τη στενή του συνεργάτιδα, Τζίνα Κολαντάγκελο, μητέρα τριών παιδιών και σύζυγος του εκατομμυριούχου Όλιβερ Μπόνας.

Η κατακραυγή στην Βρετανία έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις, όχι μόνο επειδή και οι δύο είναι οικογενειάρχες με τρία παιδιά έκαστος, αλλά και γιατί ο υπουργός υγείας δεν τηρεί τα μέτρα ασφαλείας κατά του κορονοϊού και... αφήνεται στο πάθος.

Ο 42χρονος πιάστηκε από τον φωτογραφικό φακό να παίρνει μια σφιχτή αγκαλιά την για χρόνια στενή του συνεργάτιδα, Τζίνα Κολαντάγκελο και να τις δίνει ένα καυτό φιλί σε διάδρομο έξω από το γραφείο του στα κεντρικά του υπουργείου Υγείας. Πιθανολογείται, ότι το φιλί δόθηκε μεταξύ 3 και 6 Μαϊου, μια εβδομάδα μετά την πρώτη δόση του εμβολίου του.

Ο κ. Χάνκοκ είναι παντρεμένος εδώ και 15 χρόνια με τη σύζυγο Μάρθα και το ζευγάρι έχει τρία παιδιά μαζί. Η κυρία Χάνκοκ φάνηκε λυπημένη και αναστατωμένη καθώς έφυγε από το σπίτι του ζευγαριού στο βόρειο Λονδίνο σήμερα το πρωί, αλλά δεν μίλησε σε δημοσιογράφους για την υποτιθέμενη απιστία του συζύγου της. Φορούσε ακόμα την βέρα της,

Το σπίτι της λόμπίστριας Κολαντάγκελο και του συζύγου της βρέθηκε κλειστό στο βόρειο Λονδίνο από τους δημοσιογράφους της DailyMail. Η υποτιθέμενη υπόθεση συσσωρεύει ακόμη μεγαλύτερη πίεση στον κ. Χάνκοκ, ο οποίος ήδη φέρεται να αγωνίζεται για τη δουλειά του για τον χειρισμό της πανδημίας.

Ο Χάνκοκ αναμένεται να εκδηλώσει την εκλογική του περιφέρεια στο Δυτικό Σάφολκ σήμερα το πρωί, όπου θα αντιμετωπίσει ερωτήσεις σχετικά με την υπόθεση και αν μπορεί να διατηρήσει τη δουλειά του. Ο υπουργός Μεταφορών Γκραντ Σάπς δήλωσε σήμερα ότι ήταν «εντελώς προσωπικό» θέμα για τον συνάδελφό του στο υπουργικό συμβούλιο.

Ο Χάνκον αντιμετωπίζει δριμεία κριτική τόσο για την διαχείριση της πανδημίας, καθώς η μείωση των κρουσμάτων στην χώρα δεν έχει φτάσει στο ιδανικό επίπεδο, ενώ καθυστερεί υπερβολικά η «πράσινη» λίστα των χωρών στις οποίες θα μπορούν να ταξιδεύουν οι Βρετανοί χωρίς να αναγκαστούν να μπουν σε καραντίνα. Πρόβλημα με την συγκεκριμένη τακτική αντιμετωπίζει και η Ελλάδα, καθώς οι Βρετανοί τουρίστες αποτελούν σημαντικό κεφάλαιο της τουριστικής βιομηχανίας της χώρας.

Υπουργός Υγείας πιάστηκε από κάμερα να 'φασώνει' συνεργάτιδά του!

Μπόρις Τζόνσον: Ο υπουργός Υγείας είναι ένας «γαμ@@@ ανίκανος»

Τα υβριστικά μηνύματα έδωσε στη δημοσιότητα ο πρώην σύμβουλος του Τζόνσον και ο οποίος είναι σε ανοικτή κόντρα με τον πρωθυπουργό της Μεγάλης Βρετανίας, ο οποίος τον είχε καρατομήσει τον περασμένο Νοέμβριο. Με μία μακροσκελή ανάρτηση στο ιστολόγιο του, ο Κάμινγκς ισχυρίζεται ότι ο Χάνκοκ έχει πει επανειλημμένως ψέματα στους Βρετανούς σχετικά με τις αποτυχίες της πανδημίας του κορωοϊού το 2020. Η ανάρτηση η οποία ξεπερνάει τις 7.000 λέξεις, περιλαμβάνει και μερικά screenshot, από μηνύματα που αντάλλαξε μέσω WhatsApp, ο Κάμινγκς με τον Μπόρις Τζόνσον κατά τη διάρκεια του πρώτου κύματος της πανδημίας του κορονοϊού.

Ένα από αυτά τα μηνύματα το οποίο έχει ημερομηνία την 26η Μαρτίου του 2020 φέρεται ο Κάμινγκς με τον Μπόρις Τζόνσον να κριτικάρουν τις ενέργειες του Ματ Χάνκοκ ώστε να αυξηθεί η επάρκεια σε τεστ για τον κορονοϊό.

Μάλιστα σε ένα από τα screenshot που δημοσίευσε ο Κάμινγκς από τη συγκεκριμένη συζήτηση, ο Τζόνσον χαρακτήριζε τον Χάνκοκ «εντελώς γα@@@ ανίκανο». Όπως αναφέρει ακόμα ο Κάμινγκς λίγο μετά το συγκεκριμένο μήνυμα δέχθηκε αρκετές κλήσεις από τον Μπόρις Τζόνσον που του έλεγε ότι βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Σε άλλα μηνύματα από τις 27 Μαρτίου, διακρίνονται μηνύματα του Κάμινγκς προς τον Τζόνσον, στα οποία του λέει ότι το υπουργείο Υγείας, «τα έχει γαm@@@ με τους αναπνευστήρες». Ο Τζόνσον απάντησε «είναι ο Χάνκοκ. Είναι ανίκανος».

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share