Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πυροσβέστης πήγε να σβήσει φωτιά μετά από θανατηφόρο τροχαίο και το θύμα ήταν η κόρη του

Τον απόλυτο εφιάλτη φαίνεται πώς έζησε ο 47χρονος άνδρας

16 Ιουνίου 2021 16:49
Πυροσβέστης πήγε να σβήσει φωτιά μετά από θανατηφόρο τροχαίο και το θύμα ήταν η κόρη του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα περίεργο περιστατικό συνέβη στην Ουαλία με έναν τον πυροσβέστη Άντριαν Σμιθ που κλήθηκε να σβήσει μια φωτιά μετά από ένα θανατηφόρο τροχαίο σε επαρχιακό δρόμο. Ο 47χρονος άνδρας, μόλις έφτασε στο σημείο για να σβήσει τη φωτιά, ανακάλυψε ότι το θύμα ήταν η 21χρονη κόρη του Έλα. Το άτυχο κορίτσι είχε πάει βόλτα στην παραλία με το αυτοκίνητό της και γυρίζοντας έγινε το μοιραίο.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, το ΙΧ ανετράπη για άγνωστο λόγο και στη συνέχεια συγκρούστηκε με αυτό που ακολουθούσε και ένα ακόμη. Ο Άντριαν Σμιθ είχε βάρδια όταν κλήθηκε να σβήσει τη φωτιά και βρέθηκε αντιμέτωπος με μια τραγική διαπίστωση. Το καμένο αυτοκίνητο ήταν του παιδιού του και η Έλα ήταν νεκρή στη θέση του συνοδηγού.

Οι υπόλοιποι επιβάτες είχαν επιζήσει με βαριά τραύματα. Το άτυχο κορίτσι ήταν εκπαιδευόμενη νοσοκόμα. Η οικογένεια της νεαρής κοπέλας είναι συντετριμμένη και σε δημόσια δήλωσή της αναφέρθηκε στο ήθος και στην προσωπικότητα της άτυχης 21χρονης. Ωστόσο σοκ προκαλεί και η είδηση ότι οδηγός μηχανής στην Πάτρα σφηνώθηκε κάτω από φορτηγό!

Τροχαίο Ουαλία

Τροχαίο-σοκ στην Πειραιώς: Αυτοκίνητο χτύπησε 12χρονο αγοράκι! «Παλεύει» διασωληνωμένο στην εντατική

Τροχαίο-σοκ στην Πειραιώς το μεσημέρι του Σαββάτου, καθως, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το STAR, αυτοκίνητο χτύπησε 12χρονο που επιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο. Επίσης, ένα νέο φοβερό τροχαίο σημειώθηκε στο κέντρο της Αθήνας.

Στα πλάνα φαίνεται το μαύρο αυτοκίνητο που τον χτύπησε με σπασμένο το παρμπρίζ. Όλα έγιναν όταν το παιδί με φαγώσιμα που μόλις είχε αγοράσει, προσπάθησε να περάσει κάθετα τη Λεωφόρο. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, όταν είδε το τρόλεϊ να σταματάει μπροστά του θεώρησε ότι είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να περάσει απέναντι. Ο οδηγός του τρόλεϊ ισχυρίστηκε ότι το παιδί βρισκόταν πίσω από το όχημα.

“Δεν πρόλαβα να αντιδράσω γιατί δεν τον είδα” είπε ο οδηγός του αυτοκινήτου που χτύπησε τον 12χρονο, εμφανώς σοκαρισμένος από όσα έγιναν. Σύμφωνα με τον ίδιο, “πάτησα και φρένο, αλλά δεν υπήρχε κανένα περιθώριο. Για ένα δευτερόλεπτο είδα το παιδί να βγαίνει τρέχοντας κάθετα στην Πειραιώς. Έκανα ό,τι μπορούσα όσον αφορά στο φρένο και το τιμόνι αριστερά, αλλά τον πέτυχα στην άκρη, τη δεξιά άκρη του αυτοκινήτου. Κοίταξα αμέσως τον καθρέφτη. Το παιδί δεν έφυγε μπροστά, αλλά από πάνω”.

Όπως υποστήριξε ο οδηγός, “είχε χτυπήσει στο κεφάλι, ήταν σοκ, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι να γίνει καλά το παιδί”. Σημειώνεται ότι αμέσως μετά το τροχαίο, έφτασε στο σημείο περιπολικό της Αστυνομίας. Οι αστυνομικοί πήραν κατάθεση από τους μάρτυρες για να εξακριβώσουν τα ακριβή αίτια του ατυχήματος. Το παιδί μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο Παίδων. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έχει τραύματα στο κεφάλι και νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ενώ θα υποβαλλόταν σε χειρουργείο.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share