Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Βέλγιο: 8χρονος πνίγηκε σε λίμνη, ενώ η οικογένειά του έβλεπε αγώνα του Euro 2020

Δυστυχώς οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν

13 Ιουνίου 2021 21:45
Βέλγιο: 8χρονος πνίγηκε σε λίμνη, ενώ η οικογένειά του έβλεπε αγώνα του Euro 2020
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ανείπωτη τραγωδία στο Βέλγιο με τους πανηγυρισμούς για τη νίκη της πρεμιέρας στο Euro 2020 επί της Ρωσίας με 3-0 να μετατρέπονται σε δάκρυα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ των βελγικών ΜΜΕ, ένα οκτάχρονο, αγόρι που είχε πάει με την οικογένειά του και την αδερφή του, σε περιοχή της Ανατολικής Φλαμανδίας για να παρακολουθήσουν σε υπαίθριο χώρο κοντά σε λίμνη την αναμέτρηση σε γιγαντοοθόνη, διέφυγε της προσοχής τους και πνίγηκε.

Το παιδί ανασύρθηκε από τη λίμνη, αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν, αυτό δεν κατέστη δυνατό. Όπως εκτιμούν οι αρχές, το αγόρι που έπαιζε με την 11χρονη αδερφή του και άλλα παιδιά, απομακρύνθηκε κάποια στιγμή κι έπεσε στη λίμνη, ενώ λόγω της φασαρίας στον χώρο κανείς δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό μέχρι που δυστυχώς ήταν αργά.

Βέλγιο: 8χρονος πνίγηκε σε λίμνη, ενώ η οικογένειά του έβλεπε αγώνα του Euro 2020

Euro 2020: Σε σοβαρή κατάσταση ο Άγγλος οπαδός που έπεσε από εξέδρα του Γούμπλεϊ

Euro 2020: Ακόμη μια άσχημη είδηση που αφορά θέμα υγείας έρχεται από το Euro 2020. Άγγλος οπαδός, ο οποίος είχε μεταβεί στο Wembley για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση των «τριών λιονταριών» με την Κροατία για την πρώτη αγωνιστική του τέταρτου γκρουπ του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος, νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Λίγη ώρα μετά τη σέντρα στην αναμέτρηση, έπεσε από την κερκίδα, του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Περισσότερα στοιχεία για το συμβάν δεν έχουν γίνει γνωστά στην παρούσα φάση και οι συνθήκες κάτω υπό τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα. Παράλληλα δείτε και πόσο έληξε η χθεσινή αναμέτρηση μεταξύ Βελγίου και Ρωσίας.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share