Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στην Ισπανία: Νεκρό βρέθηκε 6χρονο κορίτσι στον βυθό της θάλασσας! Το είχε απαγάγει ο πατέρας του - Τo μυστήριο με την ημερομηνία θανάτου

Ανείπωτη τραγωδία

12 Ιουνίου 2021 15:04
Τραγωδία στην Ισπανία: Νεκρό βρέθηκε 6χρονο κορίτσι στον βυθό της θάλασσας! Το είχε απαγάγει ο πατέρας του - Τo μυστήριο με την ημερομηνία θανάτου
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Τραγωδία στην Ισπανία: Ολόκληρη η χώρα είναι συγκλονισμένη με το θάνατο 6χρονου κοριτσιού που είχε πέσει θύμα απαγωγής από τον ίδιο του τον πατέρα και τελικά βρέθηκε νεκρό στον βυθό της θάλασσας στην Τενερίφη. Η σορός που ταυτοποιήθηκε μετά από διενέργεια νεκροψίας ανήκει στην Ολίβια Τζιμένο. Ενώ, δείτε το μυστήριο με την ημερομηνία θανάτου των ανθρώπων.

Το άψυχο σώμα του παιδιού βρέθηκε σε αθλητικό σακίδιο στον ισπανικό βυθό. Οι Ισπανοί διασώστες βρήκαν τον σάκο δεμένο σε μια άγκυρα, ένα χιλιόμετρο κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.

Αυτή η τραγωδία έκανε χθες χιλιάδες πολίτες σε ολόκληρη τη χώρα να βγουν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν για την έκρηξη στα ποσοστά ενδοοικογενειακής βίας, αλλά και τις γενοκτονίες.

Στην Ισπανία 39 ανήλικα δολοφονήθηκαν από τον πατέρα ή τον σύντροφο της μητέρας τους από το 2013, σύμφωνα με τα στοιχεία της κυβέρνησης για τα εγκλήματα με βάση το φύλο.

3χρονος έπεσε από παράθυρο και τον κατασπάραξαν σκυλιά! Ανατριχιάζει η μάχη της μητέρας για τον βγάλει απο τα σαγόνια τους

Φριχτός θάνατος για 3χρονο παιδί, όπου έπεσε από παράθυρο και τον κατασπάραξαν σκυλιά, ενώ ανατριχιάζει η μάχη της μητέρας για τον βγάλει απο τα σαγόνια τους. Παράλληλα, σοκ προκαλεί η είδηση του θανάτου ενός 14χρονου αγοριού μετά από επίθεση γερμανικού λυκόσκυλου στη Μινεσότα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της πόλης Ελίζαμπεθ στο Νιού Τζέρσι των ΗΠΑ ο θάνατος ενός τρίχρονου παιδιού το οποίο έπεσε από το παράθυρο του σπιτιού του, έχασε στις αισθήσεις του και στη συνέχεια το κατασπάραξαν τα σκυλιά της οικογένειας.

Όπως αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης με τους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο να βρίσκουν το μικρό αγόρι βαρύτατα τραυματισμένο.

Το παιδί μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο και παρά την προσπάθεια των γιατρών, το αγόρι ξεψύχησε λίγη ώρα αργότερα. Γείτονας δήλωσε στο κανάλι WABC ότι «η μητέρα του παιδιού έδωσε μάχη για να βγάλει το παιδί από τα σαγόνια των σκυλιών».

«Δεν έχω κοιμηθεί όλη νύχτα. Είμαι συντετριμμένη. Δεν πιστεύω ότι αυτό συνέβη σε ένα παιδί μόλις τριών ετών. Ήταν μωρό. Θα μπορούσε να είναι το δικό μου παιδί» δήλωσε η γείτονας Μαρία Ρόχα.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας ανακοίνωσε ότι τα σκυλιά που κατασπάραξαν το αγόρι ανήκαν στην οικογένειά του και ζούσαν στην πίσω αυλή του σπιτιού της οικογένειας του άτυχου παιδιού. Τα σκυλιά έχουν ήδη απομακρυνθεί και έχουν μεταφερθεί σε άλλη τοποθεσία.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share