Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

3χρονος έπεσε από παράθυρο και τον κατασπάραξαν σκυλιά! Ανατριχιάζει η μάχη της μητέρας για τον βγάλει απο τα σαγόνια τους

Φριχτές στιγμές

11 Ιουνίου 2021 10:49
3χρονος έπεσε από παράθυρο και τον κατασπάραξαν σκυλιά! Ανατριχιάζει η μάχη της μητέρας για τον βγάλει απο τα σαγόνια τους
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Φριχτός θάνατος για 3χρονο παιδί, όπου έπεσε από παράθυρο και τον κατασπάραξαν σκυλιά, ενώ ανατριχιάζει η μάχη της μητέρας για τον βγάλει απο τα σαγόνια τους. Παράλληλα, σοκ προκαλεί η είδηση του θανάτου ενός 14χρονου αγοριού μετά από επίθεση γερμανικού λυκόσκυλου στη Μινεσότα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της πόλης Ελίζαμπεθ στο Νιού Τζέρσι των ΗΠΑ ο θάνατος ενός τρίχρονου παιδιού το οποίο έπεσε από το παράθυρο του σπιτιού του, έχασε στις αισθήσεις του και στη συνέχεια το κατασπάραξαν τα σκυλιά της οικογένειας.

Όπως αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης με τους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο να βρίσκουν το μικρό αγόρι βαρύτατα τραυματισμένο.

Το παιδί μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο και παρά την προσπάθεια των γιατρών, το αγόρι ξεψύχησε λίγη ώρα αργότερα. Γείτονας δήλωσε στο κανάλι WABC ότι «η μητέρα του παιδιού έδωσε μάχη για να βγάλει το παιδί από τα σαγόνια των σκυλιών».

«Δεν έχω κοιμηθεί όλη νύχτα. Είμαι συντετριμμένη. Δεν πιστεύω ότι αυτό συνέβη σε ένα παιδί μόλις τριών ετών. Ήταν μωρό. Θα μπορούσε να είναι το δικό μου παιδί» δήλωσε η γείτονας Μαρία Ρόχα.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας ανακοίνωσε ότι τα σκυλιά που κατασπάραξαν το αγόρι ανήκαν στην οικογένειά του και ζούσαν στην πίσω αυλή του σπιτιού της οικογένειας του άτυχου παιδιού. Τα σκυλιά έχουν ήδη απομακρυνθεί και έχουν μεταφερθεί σε άλλη τοποθεσία.

Σκυλιά κατασπάραξαν γυναίκα που είχε βγει για τρέξιμο

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν όσοι έσπευσαν να βοηθήσουν μια 58χρονη στην Αργεντινή, καθώς είχε βρει φρικτό θάνατο από την επίθεση αδέσποτων σκυλιών, τα οποία την είχα διαμελίσει.

Η άτυχη Sara Noemi Gaspani, είχε βγει για τρέξιμο ωστόσο άργησε πολύ να επιστρέψει. Οι οικείοι της ανησύχησαν και αμέσως κάλεσαν την αστυνομία. Δεκάδες μέτρα μακριά από το σπίτι της, η Sara είχε δεχτεί την επίθεση έξι σκύλων!

H άτυχη Sara

Η άτυχη γυναίκα βρήκε φρικτό θάνατο, καθώς ένα από τα σκυλιά της είχε δαγκώσει την καρωτίδα, η οποία δεν βρέθηκε ποτέ! Ο θάνατός της, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ήταν άμεσος ενώ το πλέον ανατριχιαστικό είναι πως τα σκυλιά τα φρόντιζε μια γειτόνισσα, η οποία έχει εξαφανιστεί. Η αστυνομία έκανε έφοδο στο σπίτι της συγκεκριμένης γυναίκας, όπου βρέθηκαν πάρα πολλά σκυλιά.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share