Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πέθανε από κορωνοϊό ο Μιχάλης Μάρκου!

Γιατρός από την Κύπρο που ήταν μεγάλος αρνητής του κορωνοϊού και του εμβολίου

10 Ιουνίου 2021 19:05
Πέθανε από κορωνοϊό ο Μιχάλης Μάρκου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πέθανε από κορωνοϊό σε ηλικία 66 ετών ο γιατρός Μιχάλης Μάρκου από την Πάφο.

Σύμφωνα με τα κυπριακά ΜΜΕ ο γιατρός τα τελευταία 24ωρα νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας δίνοντας μεγάλη μάχη με τον Covid-19.

Μάλιστα φαίνεται πως ο γιατρός ήταν γνωστός αντιεμβολιαστής.

«Οποιοσδήποτε νομοθετήσει έστω έμμεσο εκβιασμό εμβολιασμού μπορούμε να ζητούμε ασφαλιστικά μέτρα από το δικαστήριο», έγραφε στα social media στις 13 Μαΐου.

Πέθανε από κορωνοϊό ο Μιχάλης Μάρκου!

Πέθανε η Νίτσα Σαπουντζή: Η σιδηρά κυρία της μόδας των 80's

Έφυγε από τη ζωή η Νίτσα Σαπουντζή, η γυναίκα που άφησε το σημάδι της στον χώρο της μόδας καθώς τη δεκαετία του '80 "έντυσε" στη θρυλική μπουτίκ της "Renata" στο Κολωνάκι όλη την κοσμική Αθήνα της εποχής.

Την είδηση έκανε γνωστή μέσα από τα social media, η κόρη της, Ειρήνη Σαπουντζή η οποία έχει ακολουθήσει τα βήματα της μητέρας της.

"In the end All we are is dust in the wind 3/6/21. Επειδή επιθυμώ να ευχαριστήσω καθένα από εσάς ξεχωριστά, αλλά οι στιγμές είναι δύσκολες, θα ήθελα να μου δώσετε λίγο χρόνο και θα επανέλθω. Σας ευχαριστώ πολύ" έγραψε χαρακτηριστικά, αναρτώντας και μία φωτογραφία της μητέρας της.

Πέθανε η Νίτσα Σαπουντζή

Ενδεικτική είναι μία ανάρτηση που είχε κάνει πριν από περίπου επτά μήνες στη σελίδα της στο Facebook, η Έλενα Μακρή, αναρτώντας μία φωτογραφία της Νίτσας Σαπουντζή με τη και τη Μαίρη Πεσκετζή.

Επιστροφή στα 90s: Από τις κοσμικές σελίδες της εποχής, μια σπάνια φωτογραφία με τρεις ξεχωριστές κυρίες : Η ...

Posted by Elena' s Diary on Tuesday, November 24, 2020

Σε συνέντευξη που είχε δώσει στο protothema.gr, πριν από επτά χρόνια η Ειρήνη Σαπουντζή η οποία τότε έκανε τα πρώτα της βήματα ως σχεδιάστρια ρούχων, είχε πει για τη μητέρα της:

"Η μητέρα μου ήταν πάντοτε μια workaholic γυναίκα, αφού δούλευε αδιαμαρτύρητα 24 ώρες το 24ωρο, καταφέρνοντας να κάνει όλη την αθηναϊκή αφρόκρεμα της εποχής να την εμπιστεύεται. Μπορεί να μην ήταν η τυπική μαμά που θα με ρωτούσε αν διάβασα, π.χ., ήταν όμως καλόγουστη και διέθετε πάθος με οτιδήποτε καταπιανόταν. Εκτίμησα το έργο της όταν τελειώνοντας το σχολείο μπήκα κι εγώ στην οικογενειακή επιχείρηση. Μου άρεσε η εμπιστοσύνη που της είχαν οι πελάτισσες και της ήμουν ευγνώμων για τη γνωριμία μου με τόσο σημαντικές γυναίκες".

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share