Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Ο Ντόναλντ Τραμπ φορούσε ανάποδα το παντελόνι του»

«Έπεσε» το Twitter με αφορμή την εμφάνιση του πρώην πλανητάρχη στην ετήσια συνέλευση του Ρεπουμπλικανικού κόμματος της Βόρειας Καρολίνας

7 Ιουνίου 2021 13:39
«Ο Ντόναλντ Τραμπ φορούσε ανάποδα το παντελόνι του»

Αν και μιλούσε επί 1,5 ώρα για θέματα όπως οι «διεφθαρμένες» εκλογές του 2020 ή για την αποζημίωση ύψους 10 τρισεκατομμυριών που θέλει να δώσει η Κίνα για τον κορωνοϊό, ο Ντόναλντ Τραμπ έκλεψε την παράσταση εξαιτίας του... παντελονιού του!

Μόλις διαδόθηκαν οι πρώτες εικόνες από την παρουσία του πρώην προέδρου των ΗΠΑ το βράδυ του Σαββάτου (5/6) στην ετήσια συνέλευση του Ρεπουμπλικανικού κόμματος της Βόρειας Καρολίνας, τα social media πήραν... φωτιά!

Μόνο λίγοι δεν ήταν αυτοί που υποστήριξαν ότι ο Τραμπ εμφανίστηκε φορώντας ανάποδα το παντελόνι του με αποτέλεσμα το Τwitter να «πέσει», καθώς φαινόταν πως είχε βάλει ανάποδα το μπλε παντελόνι του, το οποίο έκανε «σακούλες» στον καβάλο ενώ δε φαινόταν το φερμουάρ ή κάποιο κουμπί.

Ο Ντόναλντ Τραμπ φορούσε ανάποδα το μπλε παντελόνι του

Ορισμένοι υπέθεσαν ότι φορούσε παντελόνι με λάστιχο στη μέση και γι’ αυτό δε φαινόταν το φερμουάρ, ωστόσο ακόμα και αυτή η εξήγηση δεν εμπόδισε τους χρήστες του Twitter να... ζωγραφίσουν στο διαδίκτυο!

Εν τέλει, φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης δείχνουν ξεκάθαρα ότι ο Τραμπ είχε φορέσει σωστά το παντελόνι του και πως το φερμουάρ ίσως να επισκιάστηκε από το δυνατό φως… των προβολέων. Όσο για τα κουμπιά... όρκο δεν παίρνουμε!

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share