Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θρίλερ στη Φλόριντα: Δύο νεκροί και δεκάδες τραυματίες από πυροβολισμούς - Σοκαριστικές εικόνες (Video)

Τουλάχιστον 20 άτομα έχουν τραυματιστεί - Ένας από αυτούς βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση

30 Μαΐου 2021 14:28
Θρίλερ στη Φλόριντα: Δύο νεκροί και δεκάδες τραυματίες από πυροβολισμούς - Σοκαριστικές εικόνες (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Συναγερμός σήμανε στην Φλόριντα έπειτα από πυροβολισμούς έξω από ένα κλαμπ. Σύμφωνα με τον αστυνομικό διευθυντή της Κομητείας του Μαϊάμι, Ντέιντ Αλφρέντο Ραμίρεζ, 2 άνθρωποι σκοτώθηκαν, ενώ τουλάχιστον 20 άτομα έχουν τραυματιστεί. Επίσης, σοκ επικράτησε στην πολιτεία της Καλιφόρνια των ΗΠΑ πριν τέσσερις ημέρες, αφού ένα φοβερό περιστατικό με πυροβολισμούς σημειώθηκε στο Σαν Χοσέ, με απολογισμό πολλούς νεκρούς.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ένα λευκό Nissan Pathfinder εμφανίστηκε και 3 άτομα βγήκαν με πυροβόλα όπλα και πιστόλια και άρχισαν να πυροβολούν κατά του πλήθους που είχε συγκεντρωθεί για μια συναυλία στο χώρο, όπως ανέφερε ο αστυνομικός διευθυντής.

Αυτοκτόνησε ο δράστης της επίθεσης στην Ιντιανάπολις - Τουλάχιστον οκτώ οι νεκροί (Video)

Nέο περιστατικό πυροβολισμών συνταράσσει τις ΗΠΑ, αυτή τη φορά σε γραφεία της εταιρείας ταχυμεταφορών FedEx στην Ιντιανάπολις. Όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, επικαλούμενο την Αστυνομία, υπάρχουν πολλοί τραυματίες ενώ ο δράστης αυτοκτόνησε.

Η εκπρόσωπος της αστυνομίας της Ιντιανάπολις δήλωσε ότι οι αρχές εκτιμούν ότι δεν υπάρχει πλέον ενεργή απειλή για την κοινότητα. «Έχουμε πολλούς ανθρώπους με τραύματα από σφαίρες» επεσήμανε η Τζίνα Κουκ, ενώ πρόσθεσε ότι κάποιοι τραυματίες έχουν μεταφερθεί σε διάφορα νοσοκομεία της περιοχής. Προς το παρόν οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον 8 θύματα από τους πυροβολισμούς.

Τι ζήτησε η αστυνομία από τους συγγενείς των εργαζομένων

Η αστυνομία ζήτησε από τους συγγενείς των εργαζομένων στη FedEx να μεταβούν στο ξενοδοχείο Holiday Inn. Το περιστατικό σημειώθηκε στα γραφεία της εταιρείας ταχυμεταφορών FedEx που βρίσκεται στη Μίραμπελ Ρόουντ, κοντά στο διεθνές αεροδρόμιο της Ινδιανάπολης, αργά χθες Πέμπτη, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό WRTV.

Εκπρόσωπος της FedEx δήλωσε ότι η εταιρεία έχει ενημερωθεί για το περιστατικό. «Προσπαθούμε να συγκεντρώσουμε περισσότερες πληροφορίες και συνεργαζόμαστε με τις αρχές» τόνισε.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share