Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

5χρονος βρέθηκε θετικός σε κοκαΐνη

Θρίλερ στη Κύπρο!

26 Μαΐου 2021 11:50
5χρονος βρέθηκε θετικός σε κοκαΐνη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θρίλερ στην Κύπρο με 5χρονο παιδί το οποίο βρέθηκε θετικό σε χρήση κοκαΐνης!

Ενώπιον του Δικαστηρίου Λεμεσού οδηγείται 45χρονος, ο οποίος συνελήφθη μετά από πληροφορία ότι, μετά από εργαστηριακό έλεγχο, ένα από τα ανήλικα παιδιά του, μόλις πέντε ετών, βρέθηκε θετικό στην κοκαΐνη. Καταζητείται η μητέρα, η οποία εξαφανίστηκε μαζί με τα παιδιά.

Όπως αναφέρει το sigmalive.com σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 21 Μαΐου, ζεύγος αλλοδαπών ζήτησε από χημείο της Λεμεσού, όπως γίνουν σχετικές αναλύσεις στα ανήλικα παιδιά τους, όπου και εντοπίστηκε κοκαΐνη στον οργανισμό του ενός παιδιού. Το χημείο προέτρεψε τους γονείς να προβούν σε καταγγελία στην Αστυνομία, πράγμα που δεν έπραξαν.

5χρονος βρέθηκε θετικός σε κοκαΐνη

Μετά από σχετική πληροφορία που δόθηκε στο ΤΑΕ Λεμεσού, ο 45χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες, ενώ εναντίον της μητέρας εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται, αφού εξαφανίστηκε μαζί με τα παιδιά.

Εναντίον 45χρονου εξετάζεται υπόθεση κατοχής, χρήσης και προμήθειας ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Α’ και κακομεταχείρισης παιδιού κάτω των 16 χρόνων.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού σε συνεργασία με την ΥΚΑΝ.

Στεφανί Ντιπουά: Αυτό είναι το 39χρονο μοντέλο που «έσβησε» από θρόμβωση στην Κύπρο - Οι αναρτήσεις μετά τον εμβολιασμό της

Στεφανί Ντιπουά: Αυτό είναι το 39χρονο μοντέλο που «έσβησε» από θρόμβωση στην Κύπρο. Η 39χρονη Στεφανί Ντιπουά απεβίωσε τη Δευτέρα 25/5 μετά από θρόμβωση σοβαρής μορφής. Η άτυχη γυναίκα νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Ενώ, συγκλονίζει μιλώντας στον ΣΚΑΪ η μαρτυρία του 35χρονου Αλέξανδρου Μεταξάκη από την Κρήτη, που χωρίς να έχει υποκείμενο νόσημα υπέστη δύο θρομβώσεις μετά τον εμβολιασμό του με AstraΖeneca και κατάφερε να ανταπεξέλθει.

Πρόκειται για μοντέλο από το Βρετανία, το οποίο λίγες ημέρες πριν τον θάνατο της δημοσίως εξέφραζε ότι δεν αισθανόταν καλά, αφότου είχε εμβολιαστεί με το AstraZeneca στις 6 Μαΐου.

Όπως αναφέρει το sigmalive.com Στις αναρτήσεις της στο Facebook, έγραφε πόσο άσχημα ένιωσε μετά την πρώτη δόση, επισημαίνοντας ότι ήταν άρρωστη τις επόμενες ημέρες.

Μάλιστα, είχε αναφέρει ότι φοβόταν ότι κόλλησε κορονοϊό αλλά έκανε τεστ και βγήκε αρνητικό. Ο θάνατος της γυναίκας, η οποία ζούσε στην Κύπρο τους τελευταίους πέντε μήνες, σκόρπισε θλίψη στην οικογένεια της, σε φίλους και συνεργάτες.

Το ιστορικό της υπόθεσης

Η 39χρονη Βρετανίδα, πέθανε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, στην Κύπρο μετά από θρόμβωση που παρουσίασε. Τον θάνατό της ανακοίνωσε o εκπρόσωπος Τύπου του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Κύπρου, Χαράλαμπος Χαριλάου, προσθέτοντας ότι ήδη έχει εκδοθεί το πιστοποιητικό θανάτου της.

Η 39χρονη εμβολιάστηκε στις αρχές Μαΐου στην Πάφο με το σκεύασμα AstraZeneca και μέρες αργότερα υπέστη θρομβοεμβολικό επεισόδιο, με τις Φαρμακευτικές Υπηρεσίες να διερευνούν κατά πόσο σχετίζεται με τον εμβολιασμό της, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ.

Αρχικά νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο της Πάφου, αλλά λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Όπως ανέφερε στο ΡΙΚ η αναπληρώτρια διευθύντρια Φαρμακευτικών Υπηρεσιών του υπουργείου Υγείας της Κύπρου, Έλενα Παναγιωτοπούλου, η διαδικασία από εδώ και πέρα προβλέπει την αποστολή του ιστορικού της αποθανούσας στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων, ο οποίος θα απαντήσει στα σχετικά ευρήματα.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share