Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Βίντεο με UFO διέρρευσε από το αμερικανικό Πεντάγωνο!

Είναι το δεύτερο σε λίγους μήνες που έρχεται στη δημοσιότητα

21 Μαΐου 2021 13:51
Βίντεο με UFO διέρρευσε από το αμερικανικό Πεντάγωνο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ακόμη ένα βίντεο, που διέρρευσε από το αμερικανικό Πεντάγωνο, φανερώνει ύπαρξη UFO, το οποίο μέσω μιας ειδικής ομάδας του συλλέγει υλικό, για να τα μελετήσει σε ακόμη περισσότερο βάθος.

Τα αποτελέσματα της έρευνας θα ανακοινωθούν από την υπηρεσία τον Ιούνιο και μάλιστα ενώπιον του Κογκρέσου. Σύμφωνα με το Πεντάγωνο, τις εικόνες τράβηξε το πολεμικό ναυτικό.

Επί πολλά χρόνια οι αμερικανικές κυβερνήσεις σε μεγάλο βαθμό αγνοούσαν αναφορές για μυστηριώδη ιπτάμενα αντικείμενα που κατευθύνονταν προς αποκλεισμένους στρατιωτικούς εναέριους χώρους. Ωστόσο τελευταία αρχίζει να αναγνωρίζει τα UFO, τα οποία το αμερικανικό πεντάγωνο αποκαλεί «απροσδιόριστα εναέρια φαινόμενα», ως αληθινά.

Αν και είναι φυσικά πρόωρο να εικάσει κανείς ότι όντως αυτά τα ιπτάμενα αντικείμενα έρχονται από άλλον πλανήτη, ο αμερικανικός στρατός πρόσφατα επιβεβαίωσε την αυθεντικότητα μιας σειράς από βίντεο και φωτογραφίες που απεικονίζουν συναντήσεις με απροσδιόριστα ιπτάμενα αντικείμενα, εγείροντας ερωτήματα σχετικά με το τι ακριβώς γνωρίζει το Πεντάγωνο γι' αυτά ή ανάλογα περιστατικά.

Τον Ιούνιο μάλιστα το Γραφείο του Διευθυντή της Εθνικών Πληροφοριών και άλλες υπηρεσίες αναμένεται να παραδώσουν μη διαβαθμισμένες εκθέσεις για τα UFO στο Κογκρέσο ενώ το υπουργείο Άμυνας αναμένεται να εξετάσει και το πώς έχει χειριστεί μέχρι τώρα το Πεντάγωνο το ευαίσθητο θέμα.

Το προσεχές διάστημα, μάλιστα, αναμένονται ακόμη περισσότερες έρευνες για το ζήτημα, αποτελώντας το δεύτερο σχετικό βίντεο που... κόβει την ανάσα.

Έτσι αναγνωρίστηκαν τα UFO από το Πεντάγωνο

Η εκπρόσωπος Τύπου του Πενταγώνου, Σου Γκοφ τόνισε: «Όπως έχουμε προαναφέρει, προκειμένου να προστατευτεί η ασφάλεια των επιχειρήσεών μας και να αποφευχθεί η αποκάλυψη πληροφοριών που μπορεί να είναι χρήσιμες για τους αντιπάλους μας, το Υπουργείο Άμυνας δεν θα συζητήσει δημόσια τις λεπτομέρειες που αφορούν τα όσα καταγράψαμε ή τις καταγεγραμμένες εισβολές στον εναέριο χώρο μας- συμπεριλαμβανομένων των εισβολών που αφορούν αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα».

Η Γκοφ προσέθεσε ότι η Ειδική Ομάδα για τα Αγνώστου Ταυτότητας Εναέρια Φαινόμενα, η οποία συστάθηκε τον περασμένο Αύγουστο για την διερεύνηση των θεάσεων Α.Τ.Ι.Α. από τον στρατό, έχει «συμπεριλάβει τα ευρήματα αυτά στις τρέχουσες έρευνές της».

Η ιστορία ξεκινά από το το 2019, όταν το αμερικανικό πολεμικό Ναυτικό είχε επίσης επιβεβαιώσει την καταγραφή εισβολών από μη εξουσιοδοτημένα και/ή αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα στον εναέριο χώρο των ΗΠΑ.

Ταυτόχρονα, οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ δεσμεύτηκαν, νωρίτερα μέσα στον χρόνο, να δημοσιοποιήσουν μέχρι τον Ιούνιο μια λεπτομερή αναφορά σχετικά με τα Α.Τ.Ι.Α. που εθεάθησαν τα τελευταία χρόνια.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share