Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ΗΠΑ: Δύο νεκροί από πυροβολισμούς στην Καλιφόρνια

Η αστυνομία ερευνά το περιστατικό

17 Μαΐου 2021 08:47
ΗΠΑ: Δύο νεκροί από πυροβολισμούς στην Καλιφόρνια
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

ΗΠΑ: Δύο άνδρες έχασαν τη ζωή τους από πυροβολισμούς στο Ιστ Όκλαντ της Καλιφόρνιας, όπως μετέδωσε το NBC Bay Area, το οποίο επικαλείται την αστυνομία του Όκλαντ.

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα (17:53) της Κυριακής στη λεωφόρο Χάιλαντ της συνοικίας Χάιλαντ Τέρας, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας. Αστυνομικοί ερευνούν το περιστατικό. Επίσης, αποτροπιασμός επικρατεί στις ΗΠΑ με 28χρονο νεκρόφιλο να σκοτώνει την 65χρονη μητέρα του και στη συνέχεια να την βιάζει!

Δύο νεκροί από πυροβολισμούς στην Καλιφόρνια

Ανατριχιαστικό έγκλημα στις ΗΠΑ: 28χρονη μητέρα σκότωσε τον 10χρονο γιο της - Προσπάθησε να του κόψει και τη γλώσσα (photo)

Ανατριχιαστικό έγκλημα διαπράχθηκε στις ΗΠΑ, όπου μια 28χρονη μητέρα σκότωσε τον 10χρονο γιο της, ενώ πριν είχε προσπαθήσει να του κόψει και τη γλώσσα προτού τον πυροβολήσει. Επίσης, σοκ έχει προκαλέσει στην Τουρκία, η είδηση της δολοφονίας μιας 25χρονης από το σύζυγό της, μετά την επιθυμία της να χωρίσουν.

Η 28χρονη Kaitlin Higgins συνελήφθη για το έγκλημα όταν η αστυνομία βρήκε το πτώμα του αγοριού στο πορτ μπαγκάζ του οχήματός της το βράδυ της Τρίτης, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ένας γείτονας είχε καλέσει τους αστυνομικούς επειδή είδε τη μητέρα να κρατά ένα όπλο κοντά στο νεκρό παιδί, το οποίο ήταν τυλιγμένο σε μια κουβέρτα, όπως μεταδίδει η ΝΥ Post.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο του εγκλήματος, βρήκαν τη μητέρα στη βεράντα του σπιτιού της, ενώ στα σκαλιά υπήρχαν αίματα.

Σύμφωνα με την αστυνομική αναφορά για τη σύλληψη, η γυναίκα ομολόγησε ότι προσπάθησε να κόψει τη γλώσσα του γιου της προτού τον πυροβολήσει και τον σκοτώσει. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό εάν υπήρχε κάποιο κίνητρο για το φριχτό έγκλημα.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share