Κυριακή, 13 Ιουνίου 2021

Wizz Air: Ακυρώνει όλες τις πτήσεις της προς Τελ Αβίβ

Αποφεύγουν το Ισραήλ εξαιτίας των συγκρούσεως

14 Μαΐου 2021 15:53
Wizz Air: Ακυρώνει όλες τις πτήσεις της προς Τελ Αβίβ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αεροπορικές εταιρίες αποφεύγουν το Ισραήλ εξαιτίας των κλιμακώσεων των τελευταίων ημερών, με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλές ακυρώσεις πτήσεων.

Η Wizz Air ακολούθησε το παράδειγμα άλλων αεροπορικών εταιριών και έτσι ακύρωσε όλες τις πτήσεις της προς το Τελ Αβίβ.

Οι πτήσεις προς το Τελ Αβίβ από το Αμπού Ντάμπι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, τη Λάρνακα στην Κύπρο και τη Βάρνα στη Βουλγαρία ακυρώθηκαν την Παρασκευή (14/5), σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Wizz Air. Παράλληλα, δείτε τη νύχτα τρόμου στο Ισραήλ.

Και η Wizz Air ακύρωσε τις πτήσεις της προς το Ισραήλ

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Ασφάλειας της Αεροπορίας (EASA) έχει προειδοποιήσει τις αεροπορικές εταιρείες να παρακολουθούν την ένταση στο Ισραήλ, συμπεριλαμβανομένων των εκτοξεύσεων ρουκετών και των αεροπορικών πληγμάτων. «Η κατάσταση στην περιοχή παραμένει ένα θέμα έντονης ανησυχίας για την εμπορική αεροπορία», ανέφερε σε ανακοίνωσή της προς τις αεροπορικές εταιρείες την Τετάρτη όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η αεροπορική εταιρεία των Εμιράτων flydubai αναμενόταν να πραγματοποιήσει τρεις από τις τέσσερις προγραμματισμένες πτήσεις από το Ντουμπάι προς το Τελ Αβίβ σήμερα και δύο από τα τέσσερα προγραμματισμένα δρομολόγια για αύριο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της.

Εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε ότι πραγματοποιούνται λιγότερες πτήσεις λόγω μείωσης της ζήτησης.

Άλλες αεροπορικές εταιρείες, όπως η British Airways και η American Airlines, ακύρωσαν πτήσεις τους προς το Τελ Αβίβ νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Παλαιστίνιοι μαχητές πλήττουν με ρουκέτες την περιοχή του Τελ Αβίβ στο πλαίσιο των εχθροπραξιών που ξέσπασαν τη Δευτέρα, αυξάνοντας τις ανησυχίες για την ασφάλεια του αεροδρομίου Μπεν Γκουριόν, του βασικού αερολιμένα του Ισραήλ, με αποτέλεσμα κάποιες εταιρείες να εκτρέπουν πτήσεις προς το αεροδρόμιο Ραμόν, περίπου 200 χλμ. νοτιότερα, κοντά στην πόλη Εϊλάτ της Ερυθράς Θάλασσας.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share