Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αφηνίασε σεκιουριτάς στο Τέξας: Πλάκωσε στο ξύλο ζευγάρι! (Video)

Τους «σάπισε» με πολεμικές τέχνες!

14 Μαΐου 2021 15:05
Αφηνίασε σεκιουριτάς στο Τέξας: Πλάκωσε στο ξύλο ζευγάρι! (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Χαμός έγινε στο Τέξας των ΗΠΑ, με έναν σεκιουριτά να αφηνιάζει και να πλακώνει στο ξύλο ένα ζευγάρι. Συγκεκριμένα, ένας φρουρός ασφαλείας του Τέξας γίνεται viral μετά από τη σύλληψή του στην κάμερα, εξαπολύοντας μια σειρά κινήσεων πολεμικών τεχνών εναντίον ενός άνδρα και μιας γυναίκας σε ένα μεξικάνικο εστιατόριο. Επίσης, σοκ προκαλεί το βίντεο που δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό μιας 20χρονης από δύο άλλες γυναίκες στο Πόρτσμουθ της Βρετανίας.

Ο μακρυμάλλης φρουρός, ο οποίος φάνηκε να είναι οπλισμένος και να φοράει προστατευτικό γιλέκο, με μία σειρά διαδοχικών πολεμικών κινήσεων κλωτσάει και ρίχνει στο πάτωμα το ζευγάρι.

Το βίντεο, που ανέβηκε στο Twitter τη Δευτέρα το απόγευμα, είχε προβληθεί περισσότερες από 3 εκατομμύρια φορές μέχρι την Πέμπτη το πρωί.

Δείτε την σοκαριστική στιγμή:

Εφιάλτης για 24χρονη γυναίκα - Ο πρώην άνδρας της μέθυσε στα γενέθλια του παιδιού του και την ξυλοκόπησε άγρια (photo)

Άνανδρη και άγρια επίθεση εξαπέλυσε εναντίον της πρώην γυναίκας του ένας άνδρας στη Βρετανία, λίγες ώρες μετά τα πρώτα γενέθλια του παιδιού τους. Επίσης, μία γυναίκα ξυλοκοπήθηκε από τον άντρα της σοβαρά. Σήμερα που γλίτωσε τον θάνατο στέλνει ένα ανατριχιαστικό μήνυμα.

Όπως αναφέρει η thesun.co.uk, η Κίσα Γουάτκιν κάλεσε τον Ράιαν Μπίμπι στα γενέθλια του παιδιού τους παρά το γεγονός ότι είχαν πρόσφατα χωρίσει. Ο Μπίμπι όμως μέθυσε και αφού καυγάδισαν για την απουσία του από τη ζωή του γιου τους, ξυλοκόπησε άγρια την Κίσα. Τη χαστούκισε, τη χτύπησε με γροθιές στο πρόσωπο και προσπάθησε να τη στραγγαλίσει.

Άνδρας ξυλοκόπησε την πρώην του γυναίκα στα γενέθλια του παιδιού του

Η γυναίκα κατάφερε να γλιτώσει αφού πήρε κρυφά το 999 και το άφησε στην ανοιχτή ακρόαση για να ακούσουν τι συμβαίνει. Όντως κατάφεραν να εντοπίσουν την κλήση της και η αστυνομία χτύπησε την πόρτα την κατάλληλη στιγμή.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share